Hayır denmesinden anlamayan sevgili?

Merhabalar yaklasik 2 aydir bir ilişkim var bu ilişkiden ailemin de haberi var fakat ailem ilişkimi onaylamıyor lise mezunu olmasi ve kültür farki sebebi ama yine de izin verdiler ama bu çocuk bu durumu bilmesine rağmen sürekli beni çağırıyor şunu yapalim bunu yapalim hayir deyince yuz saat sakiz gibi uzatıyor işte geçen hafta bu konu yüzünden tartıştık ve sevgilime de bu durumu anlattim ve bir süre buluşmayalim zaten ayni yerde çalışıyoruz dedim o da tamam dedi ama şimdi bana sana hediye aldim vereyim dedi bende madem hediye aldin is yerinden eve kadar bırak dedim ailemde iyi bakalim ama sadece bıraksin dediler bu sefer de işte yok bir çay içelim falan filan demeye başladı ailemin onu onaylamana sebepleriinden birisj de onun bencil birisi beni düşünmeyen birisi olarak düşünmeleri ve hayirdan anlamayan birisi olarak düşünmeleri şimdi o da böyle yapınca ki genel olarak neye hayir desen hep bir tavir alıyor geçen günde çalıştığımız yerde kapının önüne cik dedi cikamam isim var dedim ne işin var 2 dk ni da mi ayiramiyorsun dedi sizce sevgilim hayirdan anlamayan birisi mi ve ailem bencil birisi olduğu konusunda hakli mi

Hayır denmesinden anlamayan sevgili?