Acil esmer tenli siyaha saçlı ve 70 kilo olmam lazım ya nasıl yapabilirim. Çünkü şu an benimle görüşmeyen deliler gibi sevdiğim insan öyle seviyor.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
iyi misin biri öyle seviypr diye öylemi olmak zorundasın isteyen böyle isteyip sevsin bu kadar ödün vermeyün kendinizden sonunda da terk ediliyor kullanılıyorsunuz aptalsınız
Ya kullansın ama görmüşsün yanımda olsun benden çekinmesin lütfen bir yolu var mı
Solaryuma git bronzlaş saçlarınıda boyat ama nereye kadar
Sonsuza kadar birde zayıflamam lazım.
Ya bir şey dicem git
Söyle
İstanbuldaysan ben zayıflatırım seni
He yok değilim anladım o benim de aklimdan geçti ama benim ondan başkasını için almıyor sadece onunla istiyorum o yüzden de zayıflamam esmer olmam lazım
Bol şans
Böyle bir şeye ne gerek var seni seven olduğun gibi sevsin kimse için kendini değiştirme.
Çünkü çok seviyorum 1 aydır görmüyorum o kadar özledim ki
Boş ver kuzum boş ver ya değmez gerçekten değmez 70 kilo çok ayrıca senin boyun kaç 70 kiloyu kaldırabilecek mi senin boyun yaşın kaç?
168 sorun o zaten ben şu an 84 kiloyum çünkü çok seviyorum sorun o değil ki yolu var mı
Saçmalama. Esmer ten çekici değil
Ona göre de beyaz sarışın kızlar çekici değil
Beyaz ten ve sarışın dünyanın en seksi kadını
Mal mal hareketler kimse için değişme
Çok seviyorum orada nasihat istemedim ki bir yolu var mı diye sordum
Saç boyası ve solaryum
Saç boyası kolayda solaryuma bizimkiler kızıyor
Kışın güneşi nerden bulucan anca Brezilya tarafları güneşli
Solaryuma hit ama belli oluyor ya esmer olmadığın
Benimde Brad Pitt olmam lazım
Bu iyiydi ama ben estetik istemiyorum zaten güzelim
Kimse için kendini değiştirme
Nerden çıktı bu değişim fikri
Çünkü çok aşığım bir sürü etrafımda sevgili olacağım erkek var gerçekten var evet şişmanim ama var ve yine ama benim içim ondan başkasını istemiyor onunla birlikte olmak istiyorum Bursa'da yaşıyorum birde ben Bursa'nın erkekleri biliyorsunuz bu bakımdan meşhur ama ben ondan başkasını istemiyorum ve zayıf esmer hep böyle kızları sevdiğini derdi bana o yüzden sevmedi sevemedi ya ama ben ondan başkasını sevemiyorum.
Hiç kimse için kendinden ödün verme seni seven böyle sevsin bugün kilondan ödün verirsin yarın duygularından gururundan ödün vermek zorunda kalırsın kilo yine ver yine kendine bakım yap ama bunu başkaları için değil kendin için yap özgüvenin yerinde olursa her erkek gelir bakar emin ol
Her erkek gelip zaten bakıyor istesem şu an bulurum ama ben onu istiyorum.
Onu istediğini git söyle o zaman ona vereceği tepkye göre davran
Yok istemiyor açık açık dedi çok olay yaşadık ama onun için yanıyorum
Kendini dahada küçük düşürürsün onun için değişirsen
Zaten yeterince düşürdüm o beni düşürdü en son Kaplıkayada Kaplıkaya yeşillik bir yer bu arada pek kimse olmaz en son Kaplıkayada bana 31 çektirdi ve dövdü ondan sonra ben evine gittim zaten ona kızdı ama 31 çektirip aşağıladktan sonra aşırı dövdü.
Sadece 31 mi çektirdin
O çekmedi ben çektim dövdü ya olay o mu dövdü
Sana şiddet uyguladıysa ondan hayır bekleme zaten
Sana hiç değer vermemiş
Sırf biri için mi
O biri değil
He
Güneşde dolaş
Güneş mi var kış ayındayız
Bir insan için kendini değiştirmen
Çünkü çok aşığım
Çok aşıksin diye ama doğal güzelliğini kaybedip onu o istediği gibi biri olman çok değişik
Güzelliğimi kaybetmiycem ki estetik yaptirmiycam zaten güzelim sadece esmer yani buğday tenli ve siyah saçlı zayıf olmak istiyorum bir yolu var mı
Yav saçmalama sakın
Çok seviyorum ya var mı bir yolu
Aşkım sen deli misin sen öyle olsan da gelmicek o sana aklını başına al taktik falan uygula tiple olcak iş degil bak ciddiyim. Yarın öbür gün sarısın bi kadınla görürsün dersin ki noluyo lan
Yok görmem sevmiyor sarışınları
Görürsün... Saf olma erkekler böyledir kendi tarzını koru sakın tarzını değiştirme
Şişmanim zaten değişmem lazım özgüvenim yok
Zayıfla ama saç ve tenine elleme