Gizli Üye(25-29)+1 yılAslında bunu yaşadım 1 buçuk sene önce şuanda o yaşıyor ve ben emin değilim buda canımı sıkıyor onn bana baktığı gibi bakmıyorum ona Ewt çok güzel anlaşıyoruz her şey çok güzel ama kıskanmıyorum onu hangi saatte ne yaptığını bildiğim için sürekli merak edemiyorum onun beni sevdiğini görebiliyorum ama kendimden emin değilim ne yapmam lazım bende tam bilemiyorum düşünmek ve karar verememek nasıl doğru kararı vereceğimi bilememek beni yıpratıyor aslında yanlış bir karar vermek istemiyorum aynı zamanda onunda hakkına gitmek istemiyorum...
02 Yorumla
Soran+1 yılkaybedince anlıyor insan. Bende başta çok önemsemedim. Kıymetini bil
Soran+1 yılYa aynı iş yerinde çalıştık biz bir süre o zamanda diğerleri ile değil benimle yakındı sonra işten ayrıldım ben tam 3 sene sonra mesajlar atmaya başladı. Şöyle cinsellikten hiç bahsetmiyordu. Foto at vs demiyordu. Her sabah günaydın mesajlar, nereye gitse rapor verir gibi fotolar ile haber veriyordu, şuraya geldim buraya geldim vs şeklide foto ile haber veriyordu. Gün içinde neler yaptıgımı vs soruyordu. Ben staj yaptıgım için ankaradaydım , o İstanbul'da. 3 Ay o şekilde mesajlaştık. İstanbula döndüğümde ben görüşemedik benden kaynaklı özel. bir durum oldu ertelemek zorunda kaldım. Sonra hiç buluşmadan tekrar Ankara 'ya döndüm. Staj için. BU sefer ben geliyorum oraya yazdı. Mutlu oldum ama tam o sıra muhabbeti birden kesti.
En İyi Cevaplar
+1 yılÇok önceden tanıdığım biriyse arkadaşım olmuştur ve sonradan değişen duygularım olmaz. Ben yola çıkmadan önce yolu belirleyenlerdenim. O yüzden biri bana o şekil yaklaşsa cevap alamaz.
00 Yorumla
+1 yılOlaya bu açıdan bakarsak işin içinden çıkılmaz bir hâl alır her seferinde böyle olursak baya flört etmişim ben yani istemeden haberim olmadan 😂😂
00 Yorumla
Yani farklı ise elbette umutlandırır. Ancak emin olana kadar kendini kaptırmamak lazım diye düşünüyorum
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yıl#selamgençlik 🍀🍀
⭐🍀🍀 Tedirgin olurum ve rest çekip kalıcı mesafe koyarım.🍀🍀⭐
#tubasueda 🍀🍀00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Umut değilde heyecanlanırsam ayvayı yedim demektir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılYani o kişiyi bende istiyorsam evet fakat istediğim biri değilse hayır... Son durumunuz okuduğum kadarıyla artık vazgeçmiş senden, sende boş ver...
17 Yorumla
Soran+1 yılBencede
Soran+1 yılsence sosyal medyadan silmeli mi
- +1 yıl
Yani ob kişiyi sana hatırlattığı için ve bu seni uzecekse evet. Her yerden çıkmalı ki aklından da çıksın. Unutmak için sana kolaylık sağlar
Soran+1 yılişte insanın aklında bir umut oluyor. Belki geri döner diye
- +1 yıl
Zaten bu umudun bitmesi için bunu yapman lazım
- +1 yıl
Ama kızlar bilemezsiniz ya.. neyin ne olacağını yani. Sonuçta yorumlardan anladığım kadarıyla sevgili falan değilsiniz. Ortada verilmiş bir söz yok , cinsellik yaşanmamış. Belki sıkıntılı bir süreci oldu kabuğuna çekildi , belki ailesi ile alakalı belki sana alındı. ya da başkasını bulsa bile ayrılır belki geri döner bu kadar umutsuz olmayın. Ben şu an ki sevgilimle böyle başladım.
Soran+1 yıl@handehanimmutlu kaç aydır yazmıyor ya yazsa yazardı
Daha önce bir şey hissetmediysem sonradan bir şeylerin gelişmesi pek mümkün değil yani ne heyecanlandırır ne de umutlandırır ama önceden hoşlandığım biriyse işler değişir
00 Yorumla
+1 yılO kadar yalnızım ki her seferinde bir umut oluyor zaten bir bağlanma oluyor sonra bir gidiyor ve mesaj atmıyor daha fazla ve bunun acısını çekiyorum bir süre.
00 YorumlaMutlu olurum elbette ama beklentin ne kadar yüksek olursa o kadar üzülebileceğimi göz önünde bulundurarak çıtayı fazla aşmam.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılHayır hep ümitsiz vakalarla karşılaştığım için gram ümidim kalmadı. Hiç heyecanlanmıyorum. Bir b*k olacağı yok çünkü.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu hayata öğrendiğim bir şey varsa hiç bir zaman hiç bir şey den hiç kimseden fazla medet ummaycan yoksa acı çeken hep sen olursun.
00 Yorumla
+1 yılErkek kadın yakın yaşta olmamalı, her zaman derim bunu
012 Yorumla
Soran+1 yılYa aynı iş yerinde çalıştık biz bir süre o zamanda diğerleri ile değil benimle yakındı sonra işten ayrıldım ben tam 3 sene sonra mesajlar atmaya başladı. Şöyle cinsellikten hiç bahsetmiyordu. Foto at vs demiyordu. Her sabah günaydın mesajlar, nereye gitse rapor verir gibi fotolar ile haber veriyordu, şuraya geldim buraya geldim vs şeklide foto ile haber veriyordu. Gün içinde neler yaptıgımı vs soruyordu. Ben staj yaptıgım için ankaradaydım , o İstanbul'da. 3 Ay o şekilde mesajlaştık. İstanbula döndüğümde ben görüşemedik benden kaynaklı özel. bir durum oldu ertelemek zorunda kaldım. Sonra hiç buluşmadan tekrar Ankara 'ya döndüm. Staj için. BU sefer ben geliyorum oraya yazdı. Mutlu oldum ama tam o sıra muhabbeti birden kesti.
- +1 yıl
Sonuç
Soran+1 yılsonuç yok ite bıraktı ne olduysa
Soran+1 yıl@eftghjjj ay sizce neden böyle oldu ya
- +1 yıl
@eftghjjj yakın yaş olmasın deyince 25 yaş fark mı geliyor aklına? 5-7 yaş ideal sanki
- +1 yıl
@eftghjjj sen 40 yaşına geldiğinde bitik olursun, adam 42de hâla makinedir.. Bir daha düşün
- +1 yıl
@eftghjjj agahahha, dağdan geliyorum sorun olur mu
- +1 yıl
@eftghjjj ya kızım sen atlayıp geldin alla alla..
+1 yılYok seviyor hoşlanıyorsan deneyeceksin şansını belki karşılık bulur
08 Yorumla
- +1 yıl
O çocukta senden hoşlanıyor anladığım kadarıyla mesaj attığında hemen dönüyor musun yoksa geç dönüp kısa cevaplar mi atiyorsun
Soran+1 yılya çoğunlukla hemen dönerdim ama ilk o yazardı ben ağırdan aldım başlarda. Hayır ne olduda birden kesti muhabbeti ben onu anlamadım 4 aydır iletişim hiç yok sosyal medyada ekli ama fotolarımı bile beğenmez
- +1 yıl
Bende bir kızdan hoşlanıyordum 1-2 ay konuştuk bizde bir türlü bulusamadik ama çok kısa cevaplar atıyor geç cevap veriyor en son işte en son yazdım 2-3 saat cevap vermedi bende attığım mesajida sildim dahada yazmadım ben yapacağımı yapmışım oda belki öyledir sen mesaj at
Soran+1 yılattım ya sallamadı soğuktu
- +1 yıl
Biraz ağırdan satıyor işte sen başta nasıl davrandiysan oda öyle davranıyor oda yazar sana
Soran+1 yıl5 ay oldu ya yazmaz artık yazsa dün yazardı
- +1 yıl
Boş ver ozaman nasip değilmiş de yoluna bak kimse için canını sıkmaya değmiyor inan
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Umutlandırır, benim için tehlike çanları çalıyor demektir😄
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılİlgim yoksa değişen bir şey olmaz ilgim varsa ozaman belki
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 378 cevap paylaştı. Ben önce aşık oldum sonra mesajlaşmaya başladım.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 573 cevap paylaştı.
+1 yılHayır, umutlandirmaz. Çünkü meraklı değilim aşka meşke
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen flört etmesem bile çok ümitleniyorum, daha önce sevgilim flörtüm falan olmadığı için sanırım kim benle ilgilense beni seviyor sanıyorum
10 YorumlaNe aşkı beee ne aşkııı jcjd
00 YorumlaYapım gereği flörtözüm zaten bunu istemsizce yapıyorum ama bişey beklediğimden değil.
00 YorumlaÇok klişe geliyor, sarmıyor artık sıkıyor. Reel candır
00 YorumlaBen slak bir birey olduğum için her seferinde aynı hataya düşerim, evet 😄
00 YorumlaHayır umutlandırmaz. Benim düşüncelerim önemli bu konuda.
00 YorumlaÇekici bulduğum biriyse evet
03 Yorumla
Soran+1 yılbenimde öyleydi. aynı iş yerinden tanıştığım bir erkek vardı yakındık ama kanka gibi değil. Ayrıldım iş yerinden , 3 sene sonra mesaj atmaya başladı , flört ediyorduk baya niyeti ciddi gibi yaklaşıyordu sonra birden kesti muhabbeti , bende üzüldüm haliyle. Mesajlaşırken biz cinsellikten hiç bahsetmiyordu. Foto at vs demiyordu. Her sabah günaydın mesajlar, nereye gitse rapor verir gibi fotolar ile haber veriyordu, şuraya geldim buraya geldim vs şeklide foto ile haber veriyordu. Gün içinde neler yaptıgımı vs soruyordu. Ben staj yaptıgım için ankaradaydım , o İstanbul'da. 3 Ay o şekilde mesajlaştık. İstanbula döndüğümde ben görüşemedik benden kaynaklı özel. bir durum oldu ertelemek zorunda kaldım. Sonra hiç buluşmadan tekrar Ankara 'ya döndüm. Staj için. BU sefer ben geliyorum oraya yazdı. Mutlu oldum ama tam o sıra muhabbeti birden kesti.
Soran+1 yılya yok sosyal medyada ekli tavırlı gibi hatta bana anlamadım bile ne oldugunu
+1 yılayy umarım barışırsınız burcun ne
03 Yorumla
Soran+1 yılumarım... aslan
Soran+1 yıloda koç
- +1 yıl
uyumsuz gibi
Aşk İlişkileri konusunda 904 cevap paylaştı. umutlandırmaz hoş bir his verir
10 Yorumla
+1 yılEtkilendiğim biriyse tabiki
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Umut fakirin ekmeği 🤭
00 Yorumla
+1 yılEvet çoğu zaman hayal kurdurur
00 Yorumla
+1 yılTabii ki. Yoksa ne diye flöetleşeyim.
00 Yorumla
+1 yılUmutlandırmaması için bir sebep yok.
00 Yorumla
+1 yılHayır umutlandırmaz Çünkü yüz vermem.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılHayır umutlandırmaz hoşuma gider sadece
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUmutlaniyorsun boş çıkıyor
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBaşka birini bulmuş acik ve neet
Soran+1 yılbencede ama sosyal medyada foto paylaşmıyor hiç ya kız güzel kardeşim elli tane kız takip ediyor hergün
Soran+1 yılay kız güzel kardeşim yazıcaktım kız güzel kardşm falan yazmış ne biçim iş bu hajsanjsans
Soran+1 yılay yanlış yazıyor of
Cevap sahibi+1 yılKendin diyosun bi sürü kizi takipte bu tiplerle ciddi bişey olmaz anlık heves iştee
Gizli Üye(25-29)+1 yılKonuşucak biri olsun diyorum sonra da sıkılıyorum.
00 YorumlaBelki olur hissi ya da düşüncesi olur
03 Yorumla
Soran+1 yılya zaten platoniktim ona. Aynı iş yerinde çalıştık. Yakındık arkadaşça tabi o zamanlar. Sonra ayrıldım iş yerinden 3 sene sonra bana mesajlar atıp flörtleşmeye başladı tabi çok hoşuma gitti derken birden kesi muhabbeti üzüldüm bende
Soran+1 yılbaya ya
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılUmutlanirim
00 Yorumla
+1 yılHayır
00 Yorumla
+1 yılHeycan olursa aşık olurum
00 Yorumlahayr umut asla yok
00 Yorumla
+1 yılFazla kaptırma
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılUmutlandırmaz.
00 Yorumla umutlandırır tabi
00 Yorumla
+1 yılYok umutlandirmaz
00 Yorumla
+1 yılaşk mı yoh kalsın
00 YorumlaYokk
00 Yorumlayesss
00 Yorumla
+1 yılYani
00 Yorumla
+1 yılTabiki umutlandırir
00 YorumlaBiraz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır çok sıkıcı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUmutlandırır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok da umutlanmadan mesajlaşmaya devam et
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÖyle biri olsa umutlanırdım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTabi umutlandiririr
00 Yorumla
+1 yılBeklenti yoruyor
016 Yorumla
Soran+1 yılbenimde aynı iş yerinden tanıştığım bir erkek vardı yakındık ama kanka gibi değil. Ayrıldım iş yerinden , 3 sene sonra mesaj atmaya başladı , flört ediyorduk baya niyeti ciddi gibi yaklaşıyordu sonra birden kesti muhabbeti , bende üzüldüm haliyle.
- +1 yıl
Haklısın ama ne dozda gitti flört durumu
Soran+1 yılŞöyle cinsellikten hiç bahsetmiyordu. Foto at vs demiyordu. Her sabah günaydın mesajlar, nereye gitse rapor verir gibi fotolar ile haber veriyordu, şuraya geldim buraya geldim vs şeklide foto ile haber veriyordu. Gün içinde neler yaptıgımı vs soruyordu. Ben staj yaptıgım için ankaradaydım , o İstanbul'da. 3 Ay o şekilde mesajlaştık. İstanbula döndüğümde ben görüşemedik benden kaynaklı özel. bir durum oldu ertelemek zorunda kaldım. Sonra hiç buluşmadan tekrar Ankara'ya döndüm. Staj için. BU sefer ben geliyorum oraya yazdı. Mutlu oldum ama tam o sıra muhabbeti birden kesti.
- +1 yıl
Anladım flört olarak görmedi ya da arkadas gördü ya da o konuda bi yakınlık görmedi senden
Soran+1 yılİyide bir erkek arkadaşça neden birden mesajlar atmaya başlasın ki? Yani mantıken atmaz senelerdir iletişimde değildik zaten romantik şarkılar yolluyordu devamlı zaten eminim bir şeyler hissetiğien o dönem
- +1 yıl
Beklentisi olmadı demek ki
- +1 yıl
Acaba bir hareketine mi kırıldı kızım , sonuçta İstanbul'a gitmişsin görüşmemişsin. Bence beklentisi olmasa hiç muhattap olmazdı ya kızlar öyle yazıyor ama erkekler nettir ya ister ya istemez.
- +1 yıl
Kızlarda dengesiz mi dersin
Soran+1 yıl@handehanimmutlu ya görüşmedim evet ama sebebi başkaydı. Benim abim varı baskıcıydı normalde bizle kalmazdı denk geldi. Ona ayağımı burktum diye yalan söyledim. Ama diğer arkadaşlarımla gezdim tozdum sosyal medyada da paylaştım gördü oda her belki ona bozuldu bilmem ki
- +1 yıl
Oo durum belli oldu
Soran+1 yılbelkide buluşmadım diye alındı çok istekliydi buluşmaya gün sayıyordu yani
- +1 yıl
Cinsellik ima etmemiş ama ister senin bulusmaman etkili
Soran+1 yılhala sosyal medyada ekliyiz. Bazen bilmeyi düşünoyurm ama boş ver diyorum
- +1 yıl
Ne istediğine karar ver net olarak
Soran+1 yılBen hala onu istiyorum. 28 Yaşındayım. Hayatımda hiç kimse olmadı. Ne cinsel anlamda nede duygusal. Bir türlü kimseye karşı bir şey hissedemedim. Yalan yok benden hoşlanan çok erkek oldu. hatta baya bildiğin takanlar oldu ama yok içime sinmedi. Bu cocugakarşı onu tanıdığım ilk günden beri hep bir çekim vardı ona karşı.
- +1 yıl
Bu kıymetli bence bunu bırakma e yasta bazı seyleri istetir. Tkop et istersen konusuruz
Hayır
00 Yorumla
+1 yılHayır her şey boş
00 YorumlaOlabilir
00 Yorumla
+1 yılHayır umutlandirmaz
00 Yorumla
+1 yılumut yok
00 YorumlaHayır umutlandırmaz.
00 YorumlaŞk başka bişey be
00 Yorumla
Detaylı bilgi