Bi yerde okumuştum ruhlarımız bağlı olduğu kişiler varmış. aynı düşünceye, aynı hüzne sahip olduğumuz kişiler
ruhlari birbirine bağlayan o kutsal bağ
Şansliysak onlarla tanışabiliyormuşuz
Ruhlarımız eşi olduğuna inanıyor musunuz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bi yerde okumuştum ruhlarımız bağlı olduğu kişiler varmış. aynı düşünceye, aynı hüzne sahip olduğumuz kişiler
ruhlari birbirine bağlayan o kutsal bağ
Şansliysak onlarla tanışabiliyormuşuz
Ruhlarımız eşi olduğuna inanıyor musunuz
İnanıyorum. Henüz yolun başındayım o yüzden umudum var. Ama bende bir söz duydum, dünyada aynı düşüncede olan iki insan yoktur. Milyonlarca insan olmasına rağmen herkesin düşüncesi bir yerde farklılaşır. Oysa ruh eşleri aynı kafa yapısında olur ve aynı ruhu paylaşır. Bazı noktalarda kafam karışıyor bu yüzden ¢
Eyw bibot
Belki ruh eşleri diye bir şey vardır 🤔 tam anlamıyla her duyguyu bir kişiden alabilmek imkansız. Tam bu adam benim ruh eşim diyorsun, sağolsun öyle şeylere maruz bırakıyor ki seni 🤦 sana arkana bakmadan kaçıp gitmek kalıyor. Ruhunun istegini bile değiştiriyorsun o tavırlardan sonra.
Cevap
8Cevap
Çok kaynaklardan derinlemesine bir araştırma yaptım. Ruh eşleri vardır ve bunlar sadece bir tane değildir. İddaaya göre bir insanın 10-12 arasında ruh eşi varmış. Yaşam boyunca ilerledikçe karşımıza çıkıyor veya doğarken anne, baba, kardeşler arasından da olabiliyorlarmış. Ruh eşlerinin amacı bireyin hayatta ruhsal ilerlemesine yardımcı olmakmış. Hayat amacını bulmalarını sağlamak falan filan
Var olduğuna inanıyorum, yapbozun eksik parçası gibi bizdeki eksik olan şeyi tamamlamak için var, ve biz de ondaki eksik kısmı tamamlamak için varız.
Çok doğru
Sanmıyorum ya bu tarz şeyler uydurma gibi geliyor ama iyi anlaşabildiğin yanında rahat konuşabildiğin insanlar çıkıyor elbetten
Uydurma olduğunu düşünmüyorum
Kaderleri bağlı iki hayat , birbirinden ayrı olarak yaşasa da , bir bütün gibi davranırlar.
Bulamasakta varlar
Öyle bi şey varsa hic evlenmeden evlenemeden yaşayan insanlar neden var sence
Aradığını bulamadığı için olabilir bazen şansımız olmaz
ya da yanlış seçimler yapıp öyle sandıklarımız da olabilir ama ruhların elbet bir gün birbirine kavuşacağını inanıyorum
Bulmani umarım bu dünyadayken
Bulamazsakta bi yerlerde bizi bekliyor olucaklar
Umutlu değilim tam tersi onu bulamadığım için üzgünüm ama buna inanmayı istiyorum oyle olmasını umuyorum sadece
Kova
İnanmıyorum böyle bir arayışa girip yıllarını heba eden insanlar var olduğu kadar yaşamalı
bence var ama benimki hala ortada yok
Karşılaşmamız mümkün de olmayabilir ama varlar ruhlarımız bir gün kavuşacak
Bay ve bayan 1 ruh eşim var🙂
Nerde benim ruh eşiimmm nerdesin nerdeeeee
Ten eşi diye bişey var
Ruh eşim bakire değilse tanışmayalım
Yok bence
Umarım karşına çıkar ve bunu sana inandırır
Hayatta öyle zannetiklerimizde çıkar
Elbet bir gün gerçekten onu bulabilirsin
Mutlak bir araya geleceksiniz bu dünyada olmasa bile
Kalbinde bi yerde inandığını hissediyorum