Artık büyümem mi gerekiyor?

Sevgilimle telefonla konuşuyorduk işte bende konu konuyu açınca 14 Şubat geliyor biliyorsun değil mi diyip güldüm evet gelsin nolcak dedi..

Bende dedim ki sana hediye falan yok. Yazdan beri sana o kadar şey aldım ama sen bana bir bot aldın onu da alırken eline yüzüne bulaştırdın dedim. Haketmiyorsun diye de ekledim. Sevgilim "haketmiyorsun" kelimesine bozuldu baya. Bende üstüne fazla gittiğimi anlayınca ya tamam esprisine diyorum alırım tabii ki hediye dedim. Sevgilim düz bir insan ama öyle kendiniz gibi görmeyin bir çiçek almayı bile bilmeyecek kadar düz. En başında bu kadar olduğunu bilmiyordum. Yazın tanıştık işte 2 ay kadar olmuştu kıyafet aldım sonra parfümünün bittiğini söylüyordu parfüm aldım. En son doğum günü geldi pantolonundan tutundan şişme yeleğine içindeki kazağına kadar aldım.

Ona gelince ben söylenmesem yine bir şey almazdı bir kere evime çiçek gönderdi aramız bozuk diye.. en son bot aldı onu da almayı beceremedi bana parasını gönderdi ben almış gibi oldum.

Bakıyorum bekliyorum ama ne bilim buluştuğumuzda bile bir çiçek demetiyle gel demi bir gün.. ya da kendince sahte bile olsa bir kolye bir bileklik al ama göremedim.

Neyse işte ben bunu ablama anlattım biraz büyü artık haketmiyorsun diyorsun sonra kıramayıp söylediğin şeyin arkasında durmuyorsun. Dediklerinde çok haklısın niye bozuyorsun dedi. Bak bana eniştene neler neler yaptım o benim yaptığım fedakarlığı 13 senede yapabildi mi dedi. İlerde üzülen sen olursun haberin olsun dedi. Bak kaç ay oldu ya bir bot aldı bıraktı. Hiç mi insanın içinden gelmez dedi.

Artık büyümem mi gerekiyor?