Sevgilimle telefonla konuşuyorduk işte bende konu konuyu açınca 14 Şubat geliyor biliyorsun değil mi diyip güldüm evet gelsin nolcak dedi..
Bende dedim ki sana hediye falan yok. Yazdan beri sana o kadar şey aldım ama sen bana bir bot aldın onu da alırken eline yüzüne bulaştırdın dedim. Haketmiyorsun diye de ekledim. Sevgilim "haketmiyorsun" kelimesine bozuldu baya. Bende üstüne fazla gittiğimi anlayınca ya tamam esprisine diyorum alırım tabii ki hediye dedim. Sevgilim düz bir insan ama öyle kendiniz gibi görmeyin bir çiçek almayı bile bilmeyecek kadar düz. En başında bu kadar olduğunu bilmiyordum. Yazın tanıştık işte 2 ay kadar olmuştu kıyafet aldım sonra parfümünün bittiğini söylüyordu parfüm aldım. En son doğum günü geldi pantolonundan tutundan şişme yeleğine içindeki kazağına kadar aldım.
Ona gelince ben söylenmesem yine bir şey almazdı bir kere evime çiçek gönderdi aramız bozuk diye.. en son bot aldı onu da almayı beceremedi bana parasını gönderdi ben almış gibi oldum.
Bakıyorum bekliyorum ama ne bilim buluştuğumuzda bile bir çiçek demetiyle gel demi bir gün.. ya da kendince sahte bile olsa bir kolye bir bileklik al ama göremedim.
Neyse işte ben bunu ablama anlattım biraz büyü artık haketmiyorsun diyorsun sonra kıramayıp söylediğin şeyin arkasında durmuyorsun. Dediklerinde çok haklısın niye bozuyorsun dedi. Bak bana eniştene neler neler yaptım o benim yaptığım fedakarlığı 13 senede yapabildi mi dedi. İlerde üzülen sen olursun haberin olsun dedi. Bak kaç ay oldu ya bir bot aldı bıraktı. Hiç mi insanın içinden gelmez dedi.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
ilişkiden anladığınız hediye alıp vermek mi gerçekten
Bana bununla gelmeyin. Tabii ki değildir ama bunu bekliyoruz nasıl ki ben ona bir şeyler aldığımda mutlu olabiliyorsa bende beklerim.
Bu karşındakini önemsediğini de gösterir. Öyle parası olmayan biri de değil.
Sen adamımı seviyen parasını mi anlamadım karşılık bekleyerek hediye alıyorsan alma madem
Tamam siz karşılık beklemezsiniz ben bekliyorum. Hayatınızda yer alan kişi siz bir şeyler yaptığınız halde yapmıyorsa kusura bakmayın ama beklentinizi dile getirirsiniz.
Şikayetçi isen ayrılırsın bence kendini yıpratmak yerine
Niye bana bir tane hediye alan sevgili denk gelmiyor?
Kaç tane sevgilim oldu, birinden bişey görmedim. Aaa gördüm lan tamam. Sorry
Ablan haklı, düz adam sevmiyorsan çekmene gerek yok, ne istediğini bilmelisin büyümek dediği bu
Ben sana o kadar sey aldım demen cok yanlıs bir söz gozunde gorgusuz gibi gostermissin kendini
Artık demek zorunda hissettim kenfimi bir yerde ablam da haklı aslında. Ailelerimiz biliyor ben onun ailesiyle tanıştım o benim ailemi tanıyor pazar günü de yemeğe gelcek onda bile aman sakal tıraşını ol aman işte eli boş gelme diyorum çünkü takmıyor.
Yani bir de eniştem tanıyordu onu onlar önerdiler bana o şekilde tanıştık.
Hadi dedim 2 ay oldu boş ver hadi 3 ay oldu boş ver ama her hafta bir gün buluşan insanlarız bir kere ya Allah ın bir günü bir adet gül bile olsa çıkar ver demi.. yok. Arkadaşlarımın ilişkilerine bakıyorum bilmem kaçıncı hediyelerini almışlar. Hediye dediğin karşılıklı olunca güzeldir. Misal geçen mesai kaldı gece geç geldi çok açım ya dedi tamam ne yersin yemek söyleyeyim sana hemen dedim. 10 kere de ısrar ettim ama gerek yok dedi. Bugün işte mesajlaşıyoruz napıyorsun falan fistan çok acıktım ya yazdım. Yesene aşkım yazmış bana...
Yaptığım imaları bile anlamıyor. Çevremdekiler artık diyorlar ki madem o almıyor sen iste..
Ailesi de dedi işte Emre düz bir karakterdir hatta aynı benim tanıdığım gibi anlattılar yani ama bir şeylerin değişmesi gerek artık.
Sen o cocugun seni bu tarz seylerde dusunmesini istiyorsun haklısın onu soylemekte ama soylemen onun gozunde seni dusurmus maalesef, cocuk senin ruhundan anlamıyor evlendiniz diyelim yıl donumu falan kutlamaz bile umursamaz
Şu sözüne çok katıldım. Benim ruhumdan anlamıyor gerçekten de..
Hatta kadın ruhundan bile anlamıyor. Ne yazık ki sevgi diye lanet bir şey var
Aynen bu cocuk kadın ruhundan anlamıyor ve bir erkek bunu anlamıyorsa o kadını mutlu etme olasıgı 0 dır o yuzden ya ayrılcaksın kendıne uygununu bulcaksın ya da devam edip mutsuzlugu kabulleneceksin
Senın ona dedigin soz cok kotu gozukuyor fakat empati yapınca sen aslında haklı olan tarafsın sadece o sekilde ifade etmen seni haksız yapmıs, cocuk sana deger vermiyor agacın dalını koparıp vermesi bile cok mutlu eder oysaki seni ama dusunmuyor yani bunları
Bir şeylerin değişmesini istiyorsan karşı tarafla konuş, kırıcı laflar söyleyip kenara çekilmekle olmaz. Beklentilerini ve istediklerini söyle, hediye gibi şeyleri parası için değil, sevildiğini hissetmek için istediğini belirt.
@revilla o cocuk anlasa coktan yapardı diye dusunuyorum 😂 bence kendisini yormasına gerek yok 🤷♀️
@revilla çok söyledim aslında şakayla karışık da dile getirdim işte maddiyatı önemli değil de dedim. İşte hep bir nerden biliyorsun almayacağımı diyor. Ama almıyorsun işte yani. Misal pazar günü görüşeceğiz diyelim cumartesi akşamından işte sinyali veriyorum ama ertesi gün yine aynı mod. Arabasıyla alıyor beni. Yol üstünde bizim buralarda çiçek satan yerlerde var halbuki. Zaten yakın mahallelerde yaşıyoruz.
Aynen oyle bak almaz o sana bebegımm almaz bos ver
Hayatımda ilk defa bu kadar odun birisiyle birlikteyim ama onunla da ciddi ilerliyorum bazen bende kendimi sorguluyorum ne yapıyorum ben diye.
Odun biriyle beraber olursan sana kadın oldugunu unutturur 👍
Valla unuttum galiba hani anlaşamasak tamam diyeceğin ya bitsin ama çok da iyi anlaşan insanlarız sadece bu konuda uyuşmuyoruz. Birileri bana ayrık yazmış yahu emek verdiğin bu noktaya getirdiğin ilişkiyi çöpe atmak kolay mı? Kim hayatındaki insandan kolay vazgeçebiliyor ki hele ki seviyorsa..
Ask vaz gecemiyorsan ve degismiyorsa ki degiscegini sanmam yapan coktan yapardı o zaman bunları goz ardı edeceksin
Aynen öyle demek ki. Mesela geçenlerde mağazaya girdim kıyafet denedim işte ulan gel şunu da alalım demedi. Hani bir şey beğensem almaya kalksam kasada kalırım almaz diye de bir şey diyemedim çıktım.
Güya işte arkadaşımın sevgilisi böyle bir durumda alıyormuş bana da böyle yap demişti ama nafile tabii.
Misal üşüdüm bugünde ablam atkısını vermişti ama yine de dondum diyorum hiç değilse bir atkı al demi yok 😀 sinirlerim bozuldu resmen gülüyorum artık kendime
Ayrılmıyorsan bunlara katlancaksın
Çocukla konuştuğun halde böyle yapıyorsa sana kalmış gerisi. Senin içinden gelirse al gelmezse alma fakat karşılık bekleyerek yaparsan hayal kırıklığına uğruyorsun. Bu arada karşı taraftan sevildiğini hissetmek için çeşitli şeyler beklemek kesinlikle yanlış değil.
Bu olayı çok kafaya takıyorsan şakacı yoldan değil de ciddi ciddi konuş, saklama duygularını. Seni kırdığını söyle.
Yoo haklsinin gayett
Hanzoo