Güncellemeler
+1 yıl
Onemsedigim bir kız arkadaşımı hastaneye götürmek istiyorum gelmiyor nasıl götürebilim?
Kız arkadaşım var yani arkadaşım hastaneye gitmesi lazım Yani en azından ben onu götürmek istiyorum ama o keçi gibi inatçı gitmek istemiyor onu nasıl ikna edebilirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
ısrar etme niye hastaneye götürmek istiyorsun kızı
Psikolojik olarak biraz kötü psikiyatriye gitti , sinirleniyomusta. Ben ne olur ne olmaz , nöroloji bölümüne götürmek istiyorum
sanane kanka? sen psikiyatrist misin onu birşeye ne kadar zorlarsan o kadar gözünden düşüceksin
Kardeşim ben zamanında aynı yollardan geçtim ve nörolojik sorunlarım var. O da aynı proplemlero yaşayabilir. Erken tanı önemli. Ayrıca sana ne , ne demek kardeşim. Ben bu kızı önemsiyorum seviyorum , belki de ilerde eşim olacak sana ne , ne demek Allah aşkına sen aynı durumda olsan salacai mısin.
olmayacak kardeşim diretmeye sen devam ettikçe seven hiçbir zaman mutlu olamaz
Nasip kısmet diyelim
sen de knk bu hareketlerin ona iyilik değil kötülük bilincine var
Kardeşim şimdi benim yapmaya çalıştığım mesele şu şimdi ben de aynı yollardan geçtiğim için hani az çok şüphe ediyorum şimdi ben bugün bunu diyorum eğer gitmezse yarın daha büyük sorunlarla karşılaşabilir ve keşke ederiz bak hani nörolojik sorunlar hastalıklar cidden kolay şeyler değil insanın hayatını etkiliyor.
Yapılması gereken ilk önce psikiyatriye gidecek sonra nörolojiye gidecek beyin dalgalarına bakıclak temiz çıkarsın ne ala O zaman psikiyatriden devam tabii zaten kendi de şu anda psikiyatriye gidiyor yani hani ilk seyamsa gitti sonra tekrardan gidecek.
Ben dedim mesela pazartesi buluşalım hani hastane masraflarını bile ben karşılayayım özele gidelim bir saat en fazla 1 saat içinde giriyorsun çıkıyorsun bu.
Ha bunu sadece onu sevdiğim için değil hangi arkadaşım da olsa yine aynı şekilde yardımcı olmaya çalışırım
sor ona bi ne yapmak istiyorsun diye baskı ile bu işler olmaz al karşına bak gözlerine bana anlattığını onada anlat çok sürmez kafanı yorma de en azından bir baktıralım fikir sahibi olalım de sakin ve uygun bir dille anlat
Ya ben anlattım ama tipik olarak hastane sevmeyen biri , ben iyiyim diyor nerden biliyosun diyorum insan kendini bilir diyor. Kızım diyorum bak belirtilerin var. Çabuk sinirleniyosun , kabus goruyosun, bı kaç defa halisulasyin gördün , 3-4 defa basın döndü.
Geceleri yataktan firliyosun , arada üstünden biri göğsüne basıyor gibi oluyor normal mi diyorum yok.
Biz zaten hastaneye aşığız 😅
yavaş yavaş acele ettirme kızı ara arada gir kanına tabii
Yapıcam artık birsekil ama umarım keçi inadını bırakır , yoksa gerçek anlam da zarar görecek zaten çabuk yıpranan biri.
geçmiş olsun
Eyv. Sağolasın
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!