Arkadaşlar işini yaptığım bi danışmanım var asla kendisini kaybetmek istemiyorum, çünkü ben danışmanlarımdan para kazanıyorum.
Kendisi şarap üretiyor gıda mühendisi, ve cidden çok tatlı bir kız.
Ama ben ne hayatımda şarap içtim ne de alkol, ailem de dindar kızı da kıramadım çok içimden geldi şarap yollamak istiyorum dedi, ve ısrar etti, bunu aileme nasıl açıklarım?
Kendisi şarap üretiyor gıda mühendisi, ve cidden çok tatlı bir kız.
Ama ben ne hayatımda şarap içtim ne de alkol, ailem de dindar kızı da kıramadım çok içimden geldi şarap yollamak istiyorum dedi, ve ısrar etti, bunu aileme nasıl açıklarım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
sende şarabı sevdiğin alkol alan bir arkadaşına hediye edersin olur biter:)
Yanlış bir adres ver arkadaşının veya kuzeninin onlar teslim alınca foto atarsın geldi dersin danışmanına 👍
Ailenin hoş karşılamayacağını belirtip, nazikçe reddedebilirsin. Bence bu durum kendisini kırmayacak, anlayışla karşılayacaktır.
Ailece Cennete gidene kadar beklesin , hem yillanmis olur orada içeriz de
Knk sen çıplaksın ama ailen dindar, bu nasıl iş dskjfmnkjdgnkjfnrfkg
Fotoğraf benim degil
hahahaha sen nasılsın
Ben genelde istedigimi yapan bi insanim ama alkol tarzi seyleri hem annem babama biraktirmak icin zamaninda cok ugrasti hemde zaten hos degil, ama dediğim gibi ben hic icmedim bilmiyorum ailem daha cok bana cocuk gozuyle bakiyor bunu cok yadirgarlar diye urktum
Yapma bence de, ben de inançlı biriyim ve hoş değil cidden. O kişiyi de bence gözden geçir.
Adresimi verdim gelirse bile atar ya da bi koseye kaldiririm ya, umarim canimdan olmam ahdjfjfj
Allahım yaaa şödflşgkfş
İçmek zorunda veya ailene açıklamak zorunda mısın
Ailemle yasiyorum🥲
Başka birisinin adresini ver
ya da kargo firmasının adresini ver git firmadan al bir şekilde saklar veya imha edersin
Tatlı bir sekilde ailenin istemediğini dile getir
Razi gelme anlat derdini
Bana yolla ben içim np
sakla ya da çevrenden birine hediye et
Sende sagol ama kullanmiyorum soyle
Göndersin sen içme cöpe at