Ben 18 yaşındayım. Bimde bir çalışan var30 yalında vardır. Her markete gittiğimds iyi akşamlar vs diyor. Görüşürüz falan diyip göz kırpıyor. İlk zamanlar kibarlık falan diyordum ama kibarlığı aştı artık. Yolda karşılaştığımızda önümü kesecekti annem vardı yanımda
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Dışarda orta parmak çek, iş yerinde hesabını sorarsa "o ben değildim karıştırdın aşko" de
🤪😄
Gür bir tonda "YERİNİ BİL!" de bidaha yapmaz.
Yakışıklı veya zengin olsaydı keşke önümükesse diye dua ederdiniz
Abi ben daha 18 yaşında ergenliği yeni bitirmiş bir bireyim. 30 yaşındaki adamla ne işim olur? 8
Tipsiz ve fakir olan önümükesse diyecek hali yok ya
@Tyk15 haksız değilim ama
@Tyk15 iyi misiniz?
Ne demek istiyorsun
Tamam sen o zaman kendinden 12 yaş küçük lise öğrencisine bakarsın sorun yok
Bts jimin falan önünü kesse sorun yok ama o kesincemi sorun var hem bu yaşta kasiyerlik sevdası nerden cıktı
@Tyk15 adamla aramda 12-15 yaş var diyorum. Maddiyatı konuşuyorsunuz...
Bts ne alaka la
Lütfen birbirimizi anlayarak konuşalım 👍🏻
Bilmemezlikten gelme Leonardo di caprio teklif verse kıvanç Tatlıtuğ teklif verse sorun yok ama o kasiyer teklif verincemi sorun var
Hepsinde sorun var. Nesil farkı var. Yaş farkı var. Ben daha lise öğrencisiyim yeni reşit oldum. Senin kızın kendisinden 12-13 yaş büyük birisi ile çıksa ne derdin? Benim bir ailem var herkesi düşünerek hareket etmek zorundayım. Ki ortalık sapık kaynıyor 30 yaşındaki adam önümü kesse beni tutup bir yere götürse?
@soran Ben senden bahsetmiyorum
@Tyk15 ee kimden
Arkadaşın kurduğu mantığın yanlış olduğunu anlatmaya çalışıyorum seninle hiç bir ilgisi yok
Mesela dünyadaki en beğendigin bir adam seni götürse 30 yasında olsa bişey demezsin illa çık demiyorum en büyük sapıkta sensin. benim kızım yok ve olmayacakta çünkü evlenmeyecem tek ölecem neyse senin bu yaşta kasada ne işin var
Ben müşteri olarak gidiyorum çalışan değilim.
@Tyk15 az önceki tipini gördüm kız olsaydım elektrik tellerinde yırtar sana vermezdim şimdi bu mantıkla yola çıkarak mantıksız olduğunu ispat et bakalım
Haaa ben orada çalışıyorsun zannetim kb ama BİM kasacısı nasıl yakuşuklimu
Bilmiyorum
Dostum tipimin senin m@l olmanla ne ilgisi var
Beğendinmk kız zilli seni bts Benjamin bts Numan olsa beğenirsin ama o zaman sende a101 e git
Seviyen çok düşük
Gerçekten seviyen çok düşük
@Tyk15 seninkisi yok ne yapim
Bts jimininki nasıl yüksek mı onların zaten seviyen olsa bimden alışveris yapmazsın ag fukarası
Ona mı dediniz?
Sen veya o farketmez ikimizde bir bk çuvalısınız zaten seviyen olsa bimden alışveris yapmazsn
Bimden alışveril yapmak ile zeka seviyem arasındaki alakayı anlayamadım. Zeka seviyemin yükselmesi için 2 km ötede ki carrefourSA ya mı gitmem gerekiyor?
Zaten zeka seviyeniz olsaydı ailecek şehirden ve marketlerden uzak bir yerdemi yerleşirdiniz ahahahahaha 😂 topunuz canım
Lütfen düzgün konuşun. Hoş değilsiniz gerçekten... Ben size herhangi bir saygısızlık yapıp hakaret etmedim. Sizin de saygı çerçevesi içerisinde insanlarla iletişim kurmanızı öneririm. Böylece daha sevilen biri olabilirsiniz : )
Köşeye sıkıştıktan sonra ben 😂 başka insanlardan sevgi bekleyecek kadar ezik değilim olmadım olmamda bana hayran olanlarda pek umrumda değil zaten aklın olsa babana söylersin o da yok
Kanka köşeye sıkıştığım bir durum yok. Bir abim avukat diğeri jandarma. Babamın da aylık geliri çok çok iyi. 4. Sınıftan beri hep dershane ve kurslara gidip kendimi çoğu alanda geliştirdim. Birtakım spor ve sanat dallarından az buçuk bilgim var. Hedefim yazılım mühendisliği ve ardından gitar çalmayı öğrenebilmek. : )
Bir abin avukat diğeri jandarmamı snhshsbsn çok ta tın çok ta büyük bişeylermiş abooo gözlerim yaşardı 😂 bildiğin sabah 8 akşam 5 ameleleri bunlar bu fukara olduğun gerçegini değiştirmez peki sen nesin ancak türkiyede sürünürsün sen sefil seni😂
Hem banane hedeflerinden m. G
Sen nesin peki? Konuşmayı bile beceremeyen sevgisiz büyümüş, insanlara saldırmayı kendisine hak gören ve bundan hoşnut olan saygısızın teki. Ben en azından konuşmasını oturmasını kalkmasını biliyorum. Eğitimli biriisyim ve buna devam edeceğim.
Hedefim var boş yaşamıyorum.
Sana gelince sen ağzı kokuşmuş öğrencisin kendisini eğitimli sanan yabancı dil bile bilmeyen birisin 😂 oturmasını kalkmasını bilsen ne olur millet bilmiyor mu sanki oturmasını kalkmasını lise öğrencisisin daha kendini eğitimlimi zannediyorsun😑
Hedefin var ama daha ulaşamadın karanlık mağarada ışık arar gibi koşuyorsun insanlar ışığı bulunca sevinir paylaşır sen de yok ama
Eğitimime devam edeceğim diyorum. Daha tam olarak donanımlı değilim ve toyum. Ne olduğumu biliyorum. Ve başka yerlerde özel eğitimler alarak bunu destekliyorum.
Sana tek bir şey soracağım. İnsanlarla dalga geçip aşağılayınca eline ne geçiyor? Veya ne geçti?
Hala eğitim özel egitim vs yani alsan ne olur almasanda hadi diyelim ki yazılım mühendisi oldun eee kimin umrunda sabah 8 akşam 5 ailen gurur duyar ama bir yere kadar evet toysun hayatın acı tarafını görmedin sen keşke senin gibi saf düşünsek daha pişmemişsin sen ve gün gelecek pişmanda olacaksın abim
Boş yapıyorsun harbiden. Kankacım bak malcığım bak gerzeğim bak canımcım, hedeflere ulaşmak için belirli bir zaman geçmesi gerekir. Her şeyi aynı anda yapamayabilirsin. Kendini tam olarak donanımlı yetiştirebilmen için çoğu şeyi deneyimleyip sonra buna karar verebilirsin. Ve benim paat diye 14-15 yaşında mühendis olmamı falan mı bekliyordun? Çalışıyorum çabalıyorum.
Kuzenim yazılımcı ve finlandiyada özel şirkette çalışıyor yerim hazır gardaşım 🤙🏻
Sen bana yeterince hakaret ettin bu kadarı da benden olsun bari hahhajansns
İnsanlar benim için et parçasından ibaret bir anlam ifade etmiyor bir eşya gibiler kullan gitsin elime ne geçiyor konusuna gelirsek.. anlayamazsın bu hazı bu lezzeti...
Sevisyesiz insanın seviyesiz düşünceleri bayy
Hala kuzenim yazılımcı falan diyor😂😑 böyle konuştuğuna göre seni ne yalan söyleyeyim mühendis sanm8ştım en azından bir devlet memuru ama bildiğin vasıfsız hayal aleminde yaşayan akrabalar8yla gurur duyan ama kimsenin kendisiyle gurur duymayan birisin puahahahahha😂
Kanka kolaysa FİNLANDİYA'YA git. Kendimle de gurur duyuyorum.
A. G sen finlandiyadamısın şu an vasıfsız serseri seni hala akrabalarıyla gurur duyuyor😂 ama onlar seninle gurur duymuyor puahahahaa😂
4 yıla ordayım aşkommm
İlkokuldayken öğretmen sana ne olacaksın dediği zaman bilim adamı olacak mıyım demiştin sen arka bilimci seni ancak akrabalarıyla gurur duyan ama kimsenin biryerinde olmayan bimden alısveriş yapan fakir embesil seni😂 bak benimle diyaloğa girme zararlı çıkarsın zekan az beybi ona göre...
Sen nereden alışveriş yapıyorsun? Ve başarıların neler? Kendini anlatır mısın? Beni aşağılamak çin ben ve benim ailemden daha iyi bir konumda olman gerekiyor.
4 yıl ne a. G Hedefe bak m. G insanlar seneye der bu 4 yıla ordayım diyor Finlandiya senin gibi ezikleri alır mı sence sen kıcı kırık sandalyende oturup matematik çalış çamaşırlarınıda alomatik ile yıka zaten pis kokuyorsundur çalışmaktan amele seni 4 y8la ordayım aşkommm diyor bide shsgsfgansbsvsvsv osurarak güldüm zaaaaaa😂
Matematik yapamayanla iletişim kurmuyorum. Baybay
Hani egitimliydin hemen ağzın bozuldu konuşmasını kalkmasını biliyordun hani? Ne oldu şu an seviyen yerlerde her tarafın eğitim alsa ne olur senin gibi canım ailesiyle akrabasıyla böbürlenir ki ailende pek vasıflı değil önemli olan bu hayata kim olduğun önemli değil ne olduğundur ve kendimden sana bahsedecek olursam senden ve o kıçı ailenin yanımdan geçemeyeceği kadar eziksiniz bunu eğitim vs bile kıyaslamıyorum sadece yaş farkıyla bile senden daha öndeyim kendimi senin gibi böbürlenerek anlatmayacam çünkü ben artık hedeflerimi gerçekleştirdim ve rahat yaşam sürdürüyorum ama sen ancak 4 yıl sonra Finlandiyaya gideceğim dersin kendine ait bir evin bile yok baban seni sokağa atsa hayatın kaç bucak olduğunu öğrenirsin. Ve galiba alacağın en büyük eğitimde bu olurdu😂 anladın mı küçük hanım. Hanım diyorum ama yanlıs anlama kibarlığımdan değil sana insan olduğunu hatırlatmak için Hanım diyorum bakıyorumda seviyen yerlerde
Kanka her çocuğa ev aldılar bile. Kira alıyorum kendi evimden. Benden önce doğmuş olman seviyesizliğini hiiç değiştirmez. Evi kendin almamıisın falan diyeceksin. Benim için alınmışsa benimdir 😎🤪🤪
Ne olacağımı belirledim bwn çoktan. En azından eğitimli bilgili, kibar, insanlara üstten bakmayan biri olacağım. Sen haddini aşmayana kadar ben seninle gayett kibar kibar konuştum < 333
Yalan söylemek sallamak kolay bunun içinde eğitim almışsındır senle bahsine varım ki asgari ücretle geçinen bir adamın kızısındır yemin edebilirim buna🙂😂
Hayır değilim ispatlayabilirim hayatım
Hayat kadını mısın hayatım diyorsun bana 😑ispatla bakalım
İstek attım sana
Şizofrenmisin hani? Kullanıcı ismin ne
Gizlikullanici
Mesaj at da göreyim seni adını Feriha koydum da ki dizide başrol oynatmak lazımdı😂
böyle y*vşaklardan uzak dur
Korkuyorum açıası ortalık sapık kaynıyor. Akranım birisi olsa doğru düzgün konuşurum ama adamla iletişim kurmam doğru olmaz hiç
annene söyle
Düşünüyorum