Yedekteki kız konumundan nasıl çıkarım?

Sevdiğimden emin ve benimle oynuyor , hep hatalar yapıp nasılsa dönsem affeder sanıyor annem diyor onu bu hale sen getirdin diye sen bu yüzü ona verdin diye. Sevgilisinden ayrılırsa olmazsa kapın bana açık mı diye sordu açık açık ve çok zoruma gitti bu yedek konumundan nasıl çıkarım? Herseye rağmen son defa bulusalım dedimde çünkü birdaha görür müyüm emin değilim yüzleşmem gereken seyler var ama gelmezsede kabul edip susucam ama gelirse son kez sarılmak istiyorum da. Ondan sonra 6 ay ortadan tamamiyle kaybolmayı düsünüyorum yazarsada ulasamıcak diye kendime söz verdim.. Zaten 8 ay hiç görmedim eğer yüzleşemezsem 8 ay boyunca hayalini kurduğum o sarılma olmucak belki 4-6 aya kadar sonra göremicem hatta sehir dısına çıkma sansım var bir 4 ay daha eklenirse yani anlıcağınız üzere gelmezse bu bulusamıcaz, gelirse herseye rağmen gitmek istiyorum veda edeyim ki ukte kalmasın içimde istiyorum ondan sonra da 6 ay pasif durmak zorundayım beni üzdüklerine saysın. Psikolojik olarak sınava kadar üzülmeye hiç niyetim yok birdaha, söz verdim kendime

Yedekteki kız konumundan nasıl çıkarım?