Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
itiyor o kişiden bi kere diyaloğun bir heyecanı bir canlılığı kalmıyor heyecanla bir şey yazıyorsun karşı taraf da bir şey yazacak heyecanlanacaksın ama geç cevap verince heyecan sönüyor. bu tekrarlandıkça o kişiden dönüşsüz soğurum.
Ama hemen yazıp üstüne düzenden de sogursun, haksız miyim
hayır ya niye hemen yazandan soğuyasın ki çok boş konuşuyor, bunaltıyorsa soğursun, ama iki insan karşılıklı sağlıklı bir iletişim kuruyorsa soğumam
hem bilerek geç yazdıklarını anlıyorum bir neden belirtmedikçe bu da kesin başka kızlara yazıyor seni kullanıyor düşüncesi doğuruyor ve itiyor bende.:)
Yine de geç cevap veren ilgi çekicidir. Sana ihtiyacı olmadığını gösterir. Merak etme sen
yani evet bana ihtiyacı olmadığını gösterir ama bu kadar takmıyosa çekici gelmez , ben de aynısını yaparım daha konuşmayız olur biter
Bir kız bir erkeğe neden numarasını vermez? Aklına ilk gelen o malum şeyi sesli arama da yapmış ve rahatlamış olsanız bile...
sesli armaayı nereden yaptınız kızı tanıyor musun
Tanımıyorum, Snap üzerinden her zaman yapıyoruz, sesimi seviyor yüzümü gördü ve beğendi, boyumun uzun olmasınida seviyor. Ama numara istediğimde vermiyor. Daha önce one night yaşamış bir kız tanidigi erkeklerle yapıyor ama exleri filan.
Ama 1.5 aylık filan konuşuyoruz yani
yani kızın sevgilisi de olabilir bilemem, ya da güvenmiyor da olabilir. daha önce hiç böyle bir şey yaşamadım bilemiyorum
Anladım
Cevap
1Cevap
Açıkçası geç cevap vermesi etkilemez soğutur bende. Zor erkek zor kadın demek geç yazmaktan ibaret değil.
O erkeğe merak ve ilgin artmaz mi?
Gururuma yediremesemde evet etkiliyor bu bir gerçek
Helal dürüst kiz
Bu kesinlikle böyledir
Bence de oyle
Beni etkilemez
Alternatifin cokturda ondan önemli bı şahıs olsa o kişi etkiler
Evet
Konuştuğun erkeklerden geç yazanlara mi hemen yazanlara mi daha ilgilisin?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?