1.80 altı erkeklere erkek gözüyle bakamıyorum neden böyle ya?
Benim gibi olan var mı?
1.80 altı erkeklere erkek gözüyle bakamıyorum neden böyle ya?
Benim gibi olan var mı?
@zehradiebirisi
Lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.80 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu Feministleri.
Kendim 185 im ama bu şekilde düşünmüyorum. Tencere yuvarlanır kapağını bulur misali herkes bir şekilde hayatına devam ediyor görücü usulu falan derken yuvasını kuruyor.
Görücü uslulü mü kaldı ya 1980 ler geçti abi uyan artık hiçbir kız kısa erkekle evlenmez.
Yanılıyorsun bence o kadar emin olma :) neyse iyi aksamlar sana
Cevap
13Cevap
Hayır değil
22-23 yüzyıldayız ve hala insanları dış görünüşüyle yargılıyoruz.
Ne yapsın millet boyunu kimse seçmiyor, sen kendinr bak önce mükemmel misin değil misin diye
Ya aşko ne duyar yaptın ya evet kimse boyunu seçmiyor ama bu erkekte kısa boyun çirkin durduğu gerçeğini değiştirmiyor ne yapalım kısa erkekler de yalnız ölsünler
Senin boyun kısaysa uzun erkek senin neyine Allah aşkına ben 170im istemekte hakkım var ama senin yok 1.55 boyunla yer faresi :D cüce
@Onceuponatime2020 yer altı faresi :D
Valla kusura bakma ama uzun kız kadar kısa kızında uzun erkek isteme hakkı var kızda boy ölçüt değilken erkekte çok önemli 1.80 altı erkek gibi durmuyor valla çevrende kısa kız varsa hepsi de benle aynı düşünüyordur. Uzun kızlar kısa erkoları bize paslamasın lütfen
Kimse boyunu dış görünüşünü seçmiyor ki. Bak sende kısasın eminim sende 1.55 olmak istemezdin. Düşünseler bile burada aşağılayarak sorman yanlış. Kendi içinde düşün dışa vurma. Kötü enerji yayıyorsun.
Her kızın düşüncesini dedim ben ben bu soruyu sormasaydım bile soracak milyonlarca hemcinsim var boyumla da sorunum yok çünkü kısa kız tatlı oluyor ama kısa erkek no 1.80 altı erkek gibi durmuyor.
@Onceuponatime2020 aynen öyle Atatürk 1.80 den kısa adam mı değildi yani? Atatürk bu ülkenin göz bebeği kalbi herşeyi. Onun sayesinde nefes alıyoruz bir nebze. Çok yanlış bir düşünce
Ya atatürk ne alaka ya o adam 100 sene önce yaşıyordu zamanına göre uzun sayılırdı 1.70 li boylar hollanda ortalaması 1.75 ti çünkü atamın boyu baya iyiydi şu an olsaydı boyu 1.85 üstü olurdu. Hem ne bu kısa erkek savunuculuğun ya sen de istemiyorsun onları
Bazen ben benden büyüğünden tırsıyorum bunlar kendilerinden baya uzun boylularına nasıl aşık olabiliyorlar anlam veremiyorum :D
Ben 1.60' ım şunu söyleyeyim kısa erkek olmak hayata 10-0 geriden başlamak demek
Aynen öyle yalnızlığa alışın valla kızlara yazıp durmayın
Neden?
İstemiyoruz çünkü sizi yazınca rahatsız oluyoruz.
Ben flirt için yazmıyorum ki genelde bir şey sorar sonra iyi günler derim. Ben bu yorumu kızlar konusunda yazmamıştım
Boy Allah tan kibir şeytandan. Soruyu soran algı yapan trol maaşı kim veriyor
1.80 altı olan kız kız değildir. En az kız dediğin 1.80 olmalı.
Hsahahahahah konuştu ergen
Yaşı 19 ergen diyor hahahahah iyi sen çık 1.70 erkekle o zaman
Ne alaka ya bir kızın kısa boylu erkek istememsinden daha doğal bir şey yok.
Herkesin istekleri özgürdür. Fakat sen insanlara hakaret ediyorsun ve buna hakkın yok. şu an da itici olan birisi varsa o da sensin. biz gelip de 1.55 kız da kendine kadın demesin demiyoruz anladın mı? iğrenç düşünceni kendine sakla ve aşık olacağın kişi 170 boylarında olacak bu yazdığımı unutma ;))))
Gerçekleri söylemek hakaret değildir kısa erkeği her kız itici bulur ama kısa boylu kız kötü durmaz ama erkeğe hiç yakışmıyor sen de 1.70 erkeği istemezsin boşuna duyar yapma 1.70 erkeğeasla sevgili gözüyle bakmam aşık da olmam hiçbir kız da olmaz zaten.
1.70 erkekle umarım ortaokuldayken falan çıktın yoksa büyük hata
Kendin herhalde çok uzunsun
1.55 im ama uzun erkek isteyebilirim.
Onlar da sıraya dizilmiş Zehra Zehra diye ölüyorlar 😂
erkek olmayabiliriz ama adamız biz.
eyvallah
lann sen nerden çıktın sonradan çıktı jeton
düştü*
Değil
Peki saygı duyarım da 1.70 erkekle de sevgili olmak ister miydin ya
Boyu mu işlevi mi😅
1.70 erkeğin ne işlevi olacak allasen
Ben kaçım sence
Max tr kızı
1.70 erkek yorumu
Hayatın boyunca sevgilin olmayacak kısa erkek tüm hayatın uzun boylu erkek kısa boylu kız çiftlerini izlemekle geçecek ağlayabilirsin
Hahahaha rüyanda mı djdwdwedw
Off ne ağladın ya tam 1.70 erkek ağlamaları ya.
Orası 1.70 erkeklerin yeri seni alıyoruz oraya :D
Senin sorunun dostum
1.80 dahil mi
180 yeter mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?