Kafasını eski sevgilisi kurcalıyormuş?

Yaklaşık 1 aydır flörtleştiğim biri vardı ki daha çok çift gibiydik, bir ilişkiye doğru gidiyorduk. Her ikimiz de ciddiydik. Kendisi çok nazik birisi her şey de çok güzel ilerliyordu fakat geçen hafta bana çok önceden aşık olup unutamadığı birisinin aklına geldiğini ne olduğunu bilmediğini sonrasında bana haksızlık ettiğini düşündüğünü söyleyerek aramızdakileri bitirdi. Uzun süre sonra hoşlandığı ilk kız olduğumu söylemişti zaten, böyle olacağını bilemezdim falan dedi. Aramızdakiler de çok hızlı ilerlemişti ama mutluyduk. Oturduk saatlerce konuştuk, benden hâlâ çok hoşlandığını söyledi ki bakışları da boş değildi. İkimiz de ağlayarak bitirdik o geceyi. İleride yaparsa bunu daha kötü olur daha çok bağlanırmışız birbirimize bana bunu yapmayacakmış falan. Hâlâ iletişim halindeyiz görüştükçe selamlaşıyoruz tabii ama aramız doğal olarak soğuk. Olanlardan dolayı kendini suçluyor, defalarca kez bu konu da özür diledi. İyi miyim diye geldi beni yokladı. Kendisi çok inatçı ve mantıkçı birisi. Kafasında ne değiştiyse bir gün içerisinde değişti. Hâlâ birbirimize karşı hisler besliyoruz umutlanmak istemiyorum ki karşımdaki de çok inatçı birisi. Sizce geri döner mi ya da ne yapmalıyım

Kafasını eski sevgilisi kurcalıyormuş?