Sürekli herkese aşık olan, herkese yürüyen bir tip değilim. Yaşım gereği olgun davranan, anlayışla karşılayan bir tipim bir nevi iyi niyetli. Bir kız vardı çok yazmak istiyordum ama açık olayım o dönemler baya istiyordum onu ama yazamıyordum bunun tek bir sebebi var ne özgüven eksikliği ne de başka bir şey tek şey kaybetmek korkusu ama bir gece dellendim yazdım o gece kötü bitti, güzel geceydi.
Ondan sonra karşılaştık, bakıştık, çok güzel gözleri vardı ve tekrar aşık olmuştum.
Kızın yanında arkadaşları var diye rahatsız etmedim, öyle sadece bakışmayla geçti ve bir gün dedim yüz yüze oturalım dedim oturduk, konuştuk döncem dedi onayı aldık çok mutluydum. Sonunda kazanan taraftım. İlk buluşmalar böyle mesafeler vardı arkadaş gibi konuşuyoruz buluşmalarda sarılmak yerine el sıkışıyoruz o dereceydi ardından son defa buluştuk ve o gün son görüşmeydi gözlerine son baktığım gündü keşke o anı tekrar yaşasam ama olmuyor velhasım kelam kızla konuştuk bu sefer elini tuttum, öptüm, sarıldım çok rahattım ve tam doğum günümde doğum günümü kutlayıp terk etti, sağlık olsun. 3 defa döndüm sonra dönmedim bu sefer main hesabımdan, priv hesabımdan çıkarttım kendisi de aynı şekil beni çıkarttı ama tek bir yerden hariç PRİV hikayesini bana gizledi, toksik hareketler yapmaya başladı bu sefer privden de çıktım VSCO'dan bir gönderme yapmış işte camlar güzel olsa bile bazen kapatmak zorundasın vesaire bunu dönmem için mi yapıyor yoksa dellendirmek için mi? Saygılar sevgiler.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer