Sizce gerçekten benden bu kadar nefret ediyor ola bilir mi?

Benim sevdiğim vardı 4 yıllık bir ilişkimiz vardı ciddiydik hatta ablasını alıp bize geldi ciddiyetini belli etmek için ama beni büyüten dedem istemedi eger istiyorsan bu evden git birdaha da gelme tarzında bir şey dedi Bnde mecburen sevdiğim adamdan ayrıldım sonra görücü usulü biriyle evlendim üstelik benden vazgeçsin hayatına baksın diye ona ben nişanlımı seviyorum dedim sonra ben evlendim 7 yıl oldu ama unutamıyorum arada bir iletişime geçtim ama o evime çocuklarıma bakmam gerektiğini bu şekilde iletişimin yanlış olduğunu dedi ve her seferinde beni itti kndinden ben bugün gene ikimizin fotoğrafını birleştirip ona attım biz kavuşamıyoruz bari fotoğraflarımız yan yana olsun dedim oda bana seninle aynı karede bile olmak sinirimi bozuyor sil şunu dedi ben eşimle anlaşamıyorum sevmiyorum ayrılmaya çalışıyorum ama o sevdiğim adam hayat şartları zor yapma tarzında şeyler söylüyor oda Bnde annesiz babasız büyüdük acaba diyorum benim çocuklarımda öyle olmasın diye mi böyle yapıyor yoksa gerçekten benden nefret mi ediyor ya da bir insan çok severken bu denli nefret ede bilir mi? Lütfen linçlemeyin hemen sadece masum bir sevda bizim ki. Eşimden ayrılınca da onunla evlenemem çocuklarım büyüyene kadar hemen onunla evlenemek için ayrılıyorsun demeyin

Güncellemeler
+1 yıl
? Kimse yok mu?
Sizce gerçekten benden bu kadar nefret ediyor ola bilir mi?