Evlilik düşündüğüm sevgilim var, ailesi bana kötülükler yaptı. Sevgilim ailemi sildim dedi ama öyle olmadığını gördüm. Nasıl davranmalıyım?

Arkadaşlar evlilik düşündüğüm 3 yıllık sevgilim var. Ailesi kız kardeşi annesi bana çok büyük kötülükler yaptı hakaret etti saldırdı. Babası yok vefat etti. Ben ailesini silmesini muhattap olmamasını söyledim hep. Ben sen olmasan da onları zaten silecektim bana zarar veriyorlar dedi. Bana sildim dedi ama şimdi öyle olmadığını görüyorum. Sizce nasıl davranmalıyım bundan sonra?

Güncellemeler
+1 yıl
Ve benden çok soğudu bazı yaşananlar yüzünden. Kendisi söyledi çok soğudum diye. Ailesine 2 yıl soğuk davrandı telefonlarını açmadı. Hatta ailesi bana söyledi bunları bizi sildi biz geceleri uyumuyoruz eve gelmiyor falan diye. Ama şimdi tekrar ailesiyle yakınlaştı ve benden soğudu çok tartışıyoruz. Ne yapmalıyım sizce?
Güncellemeler
+1 yıl
Ben biraz da intikam almak süründürmek istiyorum. Yani yeniden bana çok aşık olsun çok bağlansın eskisi gibi istiyorum. Çünkü sevgilim de bana çok kötü şeyler yaşattı bu süreçte.
Evlilik düşündüğüm sevgilim var, ailesi bana kötülükler yaptı. Sevgilim ailemi sildim dedi ama öyle olmadığını gördüm. Nasıl davranmalıyım?