Aşk İlişkileri Manitaya nasıl hitap edersiniz? melis93944847 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Manitaya nasıl hitap edilir sizce Manitaya nasıl hitap edersiniz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,7b cevap paylaştı. Sevgilim diye 0 0 Yorumla
Demir666 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Lan manita sen benim hatunumsun diye bilmek isterdim olursa. 0 0 Yorumla
Aesir Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Klasik sevgi sözcüklerinin yanında kişiye özel bir kelimem olur genelde. 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Yarrriimmm aşkım de 😂😂😂 0 0 Yorumla
ak3ar1 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 78% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. hatunum 0 0 Yorumla
Wanteronee Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 855 cevap paylaştı. Hersey diyebilrim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Sevgilim diye
Lan manita sen benim hatunumsun diye bilmek isterdim olursa.
Klasik sevgi sözcüklerinin yanında kişiye özel bir kelimem olur genelde.
Manitaya göre değişiyor
Yarrriimmm aşkım de 😂😂😂
@Elvanbzl Sevgilim dersin manitaya
Elinin körünü derim
Hatun ya da manit diyorum
Yavrum derdim olsaydı
yaarr yaprak benim die hitap ediorm
Ay yüzlüm derdim
hatunum
gülümm
Manit
Hersey diyebilrim