Mesajlasmak sohbet etmek icinden gelmiyor ama her ayrildigimda pesimden geliyor. En sonki ayrilisimda 5 ay sonra yine kendisi pesimden geldi.
Benden faydalandigi bi durum yok. Peki neden bana geliyor?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Mesajlasmak sohbet etmek icinden gelmiyor ama her ayrildigimda pesimden geliyor. En sonki ayrilisimda 5 ay sonra yine kendisi pesimden geldi.
Benden faydalandigi bi durum yok. Peki neden bana geliyor?
Sen zaten ayrila ayrila güven sevgin de azalmıştır onun ne kadar sevdiğini bilmiyorum ama karşılıklı ilişkide sevgi terazisinde bir taraf sevmiyorsa ya da azalma varsa o masadan kalkıp gitmeli yoksa iki tarafta mutlu olmaz
Cevap
3Cevap
Eğer seni kullandığı veya faydalandığı bir durum yoksa yalnız kalmaktan korkuyor. Başka açıklaması olamaz. Ha bazı şeyler yaşanıyorsa, o zaman kesinlikle ondan dolayı. Seni sevmiyor yani bu çok net
Faydalandığı bir durum yok. Cinsel ya da maddi olarak yani. Ben rest cektikce pesimden geliyor akrabaları bile mesaj attı bana onla barışayım diye. baktim duzelmiyor hepsine rest cekip engelledim. Yine ayni yine ayni
Boşlukta kalınca sana geliyor aslında senin bir özelliğin veya farklılığın yok kanka
Kanka ben buny engelleyince bi tarafı tutuştu akrabasina yazdırdı döneyim diye. Nasil cepte görüyorsa beni aylarca onu beklediğimi sanıyormuş. Çocuk hep boşlukta bu arada. Kolau kolay sevgili bulamaz çünkü cok cekingen
Sen ne istiyorsun? Ne yansıttığını düşünüyorsun
Ben sevilmek istiyorum sevilmiyorsam da bitsin istiyorum ve 3 kez bitirdim akrabalarina bile mesaj attirdi barışayım diye. Duzelmeyince hepsine rest cekip yine ayrıldım. Duzelmis mi diye bakıyorum düzelmeyince ayrılıyorum. Ama o sevmese de devam ettirmeyi mantıklı görüyor
Ben zaten engelledim tekrar heryerden. Birdaha yazarsa da cevap vermeyeyim artık. Cekingen birisi bi de baska kiz bulamayacagini düşündüğünden bu kadar takmiş olabilir. Zten ben de ilk sevgilisiydim
Sağol teşekkürler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?