Aşk İlişkileri Arkadaşlar platonik oldunuz mu? Nasıl kurtuldunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor I * obsest with this boy. Takıntılıyım. Güncellemeler+1 yıl www.instagram.com/.../?igshid=MDJmNzVkMjY= Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar ne kadar zor olduğunu bilemezsiniz kopamıyorum Arkadaşlar platonik oldunuz mu? Nasıl kurtuldunuz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Freab Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 823 cevap paylaştı. Oldum tabii ki 1 sene tutuluyordumm hopp yeni birisi dikkat alanıma girince unutup diğerine platonik takılıyordum ama şu an sevgilim var 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Korkunç bir şey Yorumla
hcapellaa Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Oldum bı ara kafayı bozmuştum sürekli onu düşünüp ağlıyordum sonrasında zamanla unuttum 1 23 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl atlatırım Yorumla hcapellaa +1 yıl Üzüntülü şarkılar yerine daha eğlenceli şarkılar dinle ve kendini sanki o seni kaybetmiş gibi kandır Yorumla Soran +1 yıl Hm düşüncelerimi çözmek gerekiyor değil mi o terketti Yorumla hcapellaa +1 yıl İyi şeyleri düşün başka şeylere odaklan mesela resim çiz Yorumla Soran +1 yıl Olmuyor unutamıyorum Yorumla hcapellaa +1 yıl Böyle yaptıkça unutmazsin ztn Yorumla ѵσℓҡเƭσℓҡเ +1 yıl Allah kurtarsın 😀 Yorumla Soran +1 yıl @ѵσℓҡเƭσℓҡเ inşallah Yorumla ѵσℓҡเƭσℓҡเ +1 yıl Canlarım benim üzülmeyin papatyalarım😂 Yorumla Soran +1 yıl Ya ne yapayim Yorumla hcapellaa +1 yıl Allah aşkına ağla ya Yorumla Soran +1 yıl Çok ağladım gozyasim kalmadi Yorumla hcapellaa +1 yıl Aşkım bı mantıklı düşün onun için ağladığını görse ya da duysa ne tepki verir bence hiç bir şey yapmaz umursamaz bile Yorumla hcapellaa +1 yıl Ve seni umursamayan bir insan için ağlıyorsun sence senin gibi bir kızın değerini anlamadiysa bir bok olur mu bundan bence olmaz Yorumla Soran +1 yıl Bencede olmaz Yorumla Soran +1 yıl Neden yaptım mi keşke en başında tanimasaydim Yorumla hcapellaa +1 yıl Hah söyle yola gel ve ağlamayı kes sümüklü git uyu Yorumla Soran +1 yıl Ağlamıyorum ztn eskiden ağladım bdjdjdmsjdjdid Yorumla hcapellaa +1 yıl Yeni insanlarla tanışmak güzeldir ama doğru sana zarar vermiycek insanlar olursa Yorumla hcapellaa +1 yıl Eskiden ağladığın için pişman ol ne canım ben de lütfen Yorumla Soran +1 yıl Onsuz yaşayamıyorum Yorumla hcapellaa +1 yıl Benden bu kadar ya pes ediyorum ben Yorumla Soran +1 yıl Eyvallah Yorumla
Disiaslanımben Takip Et Master Yaş: 31 , eic 90% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Sevgılı olunca gecıyo 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Imkansız başka çözüm Yorumla Disiaslanımben +1 yıl Valla yok benımkı oyle gectı sjsjs Yorumla
Mehmetkr98 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Olmak çok saçma mantıklı değil 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Oldum bir kere evet saçma bende öyle diyordum başıma gelince gülme komşuna gelir başına işte Yorumla Mehmetkr98 +1 yıl Komşuyu sevmem başımda nefes aldığım sürece var Yorumla
ѵσℓҡเƭσℓҡเ Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Pilot oldum sayılır mı 😂 1 8 Yorumla hcapellaa +1 yıl Hayır sayılmaz Yorumla ѵσℓҡเƭσℓҡเ +1 yıl Hay Allah olmadı şimdi.😀 Yorumla hcapellaa +1 yıl Ya Bende geçen uçağı yanlış yere park etmişim sileceğe ceza sıkıştırmışlar Yorumla ѵσℓҡเƭσℓҡเ +1 yıl Nereye indirdin 😂 Yorumla hcapellaa +1 yıl Sen bilemezsin pek oraları da bizim şu ezane varya orada kostüler cezayı ya Yorumla ѵσℓҡเƭσℓҡเ +1 yıl Tez vurun kellesini😀 Yorumla hcapellaa +1 yıl Nsbdjndjendjrbrn kendimi babam gibi hisettim Yorumla ѵσℓҡเƭσℓҡเ +1 yıl 😂😂😂😂 Yorumla
Nüktedar20 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl neysin neysin? 1 31 Yorumla Soran +1 yıl Takıntılı obsest Yorumla Nüktedar20 +1 yıl geçmiş olsun Yorumla Nüktedar20 +1 yıl yakala https://www.youtube.com/watch?v=NPUTdqYUa9A Yorumla Soran +1 yıl Müzik dinlemem ama takıntım ciddi seviyede o yüzden dinledim Yorumla Soran +1 yıl Önüme gelen onu andirdigi için. I * obsest djdjdjadjdmdjdjd Yorumla Nüktedar20 +1 yıl ah be kızım, ne diyim bilim bilemedim Yorumla Nüktedar20 +1 yıl o kim, Yorumla Soran +1 yıl Şerefsizin biri benim gibi kızı hicbiryerde bulamaz buna rağmen nasıl anlamıyorum Yorumla Nüktedar20 +1 yıl https://www.youtube.com/watch?v=If3RhrDzKcQ Yorumla Soran +1 yıl Niye attın bunu? Hiç sevmem Yorumla Nüktedar20 +1 yıl biraz gül istedim Yorumla Soran +1 yıl Gülmeye korkuyorum ben artık Yorumla Nüktedar20 +1 yıl no no no no Yorumla Nüktedar20 +1 yıl şimdi değil Yorumla Soran +1 yıl Why? Yorumla Nüktedar20 +1 yıl 3:54 https://www.youtube.com/watch?v=EiQfel6DCPk Yorumla Soran +1 yıl Bekliyorum cevap Yorumla Nüktedar20 +1 yıl gülüceksen, gülücem Yorumla Soran +1 yıl Sorumun cevabı peki? Yorumla Nüktedar20 +1 yıl kızım biraz gül istedim, cevap bu Yorumla Soran +1 yıl Eyv tsk Yorumla Nüktedar20 +1 yıl ne demek kuşum; asıl ben, Eyv tsk Yorumla Soran +1 yıl Neden bu kadar samimisin seni bile o sanıyorum yapmayın be abj Yorumla Nüktedar20 +1 yıl biri narin olunca ben kötü olamıyorum, istesende yapamıyorum Yorumla Soran +1 yıl Sohbet edelim yazayim Yorumla Nüktedar20 +1 yıl sen miydin :d Yorumla Soran +1 yıl Evet neden şaşırdın? Yorumla Nüktedar20 +1 yıl hiç beklemiyordum Yorumla Soran +1 yıl Tanışıyor muyuz acaba? Yorumla Nüktedar20 +1 yıl bi keresinde sana sövmüştüm Yorumla Nüktedar20 +1 yıl unutmuşum, afersin. iyi misin Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Çok zor çok.. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet nasıl atlatırım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle biri yok diye kendini kandırabilirsen anca öyle atlatırsın. Yorumla
Mertizm2834 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı. Olmadim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Oldum tabii ki 1 sene tutuluyordumm hopp yeni birisi dikkat alanıma girince unutup diğerine platonik takılıyordum ama şu an sevgilim var
Korkunç bir şey
Oldum bı ara kafayı bozmuştum sürekli onu düşünüp ağlıyordum sonrasında zamanla unuttum
Nasıl atlatırım
Üzüntülü şarkılar yerine daha eğlenceli şarkılar dinle ve kendini sanki o seni kaybetmiş gibi kandır
Hm düşüncelerimi çözmek gerekiyor değil mi o terketti
İyi şeyleri düşün başka şeylere odaklan mesela resim çiz
Olmuyor unutamıyorum
Böyle yaptıkça unutmazsin ztn
Allah kurtarsın 😀
@ѵσℓҡเƭσℓҡเ inşallah
Canlarım benim üzülmeyin papatyalarım😂
Ya ne yapayim
Allah aşkına ağla ya
Çok ağladım gozyasim kalmadi
Aşkım bı mantıklı düşün onun için ağladığını görse ya da duysa ne tepki verir bence hiç bir şey yapmaz umursamaz bile
Ve seni umursamayan bir insan için ağlıyorsun sence senin gibi bir kızın değerini anlamadiysa bir bok olur mu bundan bence olmaz
Bencede olmaz
Neden yaptım mi keşke en başında tanimasaydim
Hah söyle yola gel ve ağlamayı kes sümüklü git uyu
Ağlamıyorum ztn eskiden ağladım bdjdjdmsjdjdid
Yeni insanlarla tanışmak güzeldir ama doğru sana zarar vermiycek insanlar olursa
Eskiden ağladığın için pişman ol ne canım ben de lütfen
Onsuz yaşayamıyorum
Benden bu kadar ya pes ediyorum ben
Eyvallah
Sevgılı olunca gecıyo
Imkansız başka çözüm
Valla yok benımkı oyle gectı sjsjs
Olmak çok saçma mantıklı değil
Oldum bir kere evet saçma bende öyle diyordum başıma gelince gülme komşuna gelir başına işte
Komşuyu sevmem başımda nefes aldığım sürece var
Pilot oldum sayılır mı 😂
Hayır sayılmaz
Hay Allah olmadı şimdi.😀
Ya Bende geçen uçağı yanlış yere park etmişim sileceğe ceza sıkıştırmışlar
Nereye indirdin 😂
Sen bilemezsin pek oraları da bizim şu ezane varya orada kostüler cezayı ya
Tez vurun kellesini😀
Nsbdjndjendjrbrn kendimi babam gibi hisettim
😂😂😂😂
neysin neysin?
Takıntılı obsest
geçmiş olsun
yakala https://www.youtube.com/watch?v=NPUTdqYUa9A
Müzik dinlemem ama takıntım ciddi seviyede o yüzden dinledim
Önüme gelen onu andirdigi için. I * obsest djdjdjadjdmdjdjd
ah be kızım, ne diyim bilim bilemedim
o kim,
Şerefsizin biri benim gibi kızı hicbiryerde bulamaz buna rağmen nasıl anlamıyorum
https://www.youtube.com/watch?v=If3RhrDzKcQ
Niye attın bunu? Hiç sevmem
biraz gül istedim
Gülmeye korkuyorum ben artık
no no no no
şimdi değil
Why?
3:54 https://www.youtube.com/watch?v=EiQfel6DCPk
Bekliyorum cevap
gülüceksen, gülücem
Sorumun cevabı peki?
kızım biraz gül istedim, cevap bu
Eyv tsk
ne demek kuşum; asıl ben, Eyv tsk
Neden bu kadar samimisin seni bile o sanıyorum yapmayın be abj
biri narin olunca ben kötü olamıyorum, istesende yapamıyorum
Sohbet edelim yazayim
sen miydin :d
Evet neden şaşırdın?
hiç beklemiyordum
Tanışıyor muyuz acaba?
bi keresinde sana sövmüştüm
unutmuşum, afersin. iyi misin
Çok zor çok..
Evet nasıl atlatırım
Öyle biri yok diye kendini kandırabilirsen anca öyle atlatırsın.
Olmadım hiç
Olmadim