Ben gerçekten çok alttan aldım onu her konuda. Kavgalarımızda lütfen ayrılmayalım barışalım dedim. Her barışmak istediğinde kabul ettim.
Bana eski sevgilisinin adıyla seslendi. Başka bir eski sevgilisini stalkladığını gördüm (bu kız aylar önce nabersin falan yazmıs). Bir ara ayrıldık, 1 gün bile geçmeden Tinder/Bumble ne varsa indirmiş. Barışınca geri sildi. Barışmayız bu sefer diye düşündüm ondan indirdim dedi. Özür diledi. Ben de naz yapıp ilişkimizi kötüleştirmek istemedim.
Neyse özetle ben her konuda ona inanmayı seçtim devam ettim. Benim de hatalarım oldu tabi, ben hatasızım demeyeceğim. Ama beni cepte görmeye başladığını düşünmeye başladım her seferinde affettiğim için. Son ayrılmamızda bana yazacaksın biliyorum dedi.
Bunu diyince içimde barışma isteği bir şey kalmadı, sevsem de..
Ama gerçekten çok seviyorum onu. Güzel bir kızım, maddi durumum yerinde, eğitim durumum da iyi, karakterli biriyimdir. Gözüm dışarda değildir. Çoğu kişi peygamber sabrın var falan der. Sevdiğime çok bağlıyım.
Beni tanıyor ama değerimi hiç bilmiyor. Hep sorun çıkarıyor beni sevmiyorsun ayrılalım diyor. Nasıl anlar değerimi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer