Babamın söylediği şeyler sapıklık mı değilse ne?

Ben babamla küçükken konuşmayı kesmiştim ve 5 yıl boyunca hiç letişimimiz olmadı. Bir gün babaannemin öldüğünü duydum ve yazmak için doğru zaman olduğunu düşündüm, zaten bende özlüyordum sürekli. Biz konuşmaya başladık ve aradan bir kaç gün geçtikten sonra benden boydan fotoğraf atmamı istiyordu sürekli vücudumu merak ettiğini söyleyip. Ben buna anlam yüklemedim ama hep sadece yüzümü gösterdim görüntülüde ve fotoğraflarda çünkü hep içimde garip bir his vardı. Bir sabah beni görüntülü aramıştı, biraz konuştuktan sonra okula gideceğimi söyledim ve üstümü değiştirip geri ararım dedim. Bana telefonu kapatmana gerek yok önümde değiştir üstünü, benden mi utanıyorsun dedi. bende hayır değiştirmem işim bitince ararım diyip kapattım ve buna anlam yüklememeye çalıştım (bunlar olurken 17 yaşındayım bu arada şimdi 19 yaşıma girecem) Aradan zaman geçti ve yine bir gün görüntülü konuşurken ben söylediği bir şeye gülüyordum, birden durdu ve bana dediki “keşke kızım olmasaydın kızım olmasaydın seninle evlenir senden çocuk yapardım dedi” ben şok içinde kaldım ve telefonu kapattıktak sonra birdaha hiç konuşmadım. bu söylediğinin etkisinden aylarca çıkamadım ve hep kabus gördüm. işin komik tarafı da sürekli mesaj atıp niye açmıyorsun güzel kızım diyordu sanki hiçbir şey dememiş gibi. zaten onunla konuşurken hep yabancı bir adamla konuşuyormuş gibi huzursuz oluyordum. acaba babasız büyüdüm diye mi kötü anlamlar yüklüyorum. Sizce ben mi abartıyorum?

Babamın söylediği şeyler sapıklık mı değilse ne?