eee ne olmuş siz de akıl yok yaş farkı neye engel sence seni bu kadar tedirgin ediyor benim evlenme kararı aldığım kadın benden 17 yaş küçük ne olmuş. sorun ne neyi çözemedin derdin ne
0
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
O sevdiği için değil paran için evlenicektir seninle
ben senin derdini anladım ama sende o cesaret olmayınca ben de umursamıyorum ne halin varsa göre sen çok şapşal akılsız birisin buna inan bu hakaret değil gerçek
O zaman iyi düşün zamanla kararın yerine oturur zaten akışına bırak. Açıkçası bende yanımda genç biri olsun isterim sorcak olursanda yaş fark kaç olmalı diye en fazla 5 yaş bencee tabi herkesin düşüncesine saygı duyuyorum sadece bakış açısı (:
Olmuş bayaa da e peki zamanında düşünmedin mi ben genç istiyorum yanımda diye en başta belirtmeden mi ben hemen evlenmek istemiyorum diye felan yoksa iş ciddiyete bindi öyle mi düşünmeye başladın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bence olmaz
eee ne olmuş
siz de akıl yok
yaş farkı neye engel sence
seni bu kadar tedirgin ediyor
benim evlenme kararı aldığım kadın benden 17 yaş küçük ne olmuş. sorun ne
neyi çözemedin
derdin ne
O sevdiği için değil paran için evlenicektir seninle
öyle bir şey yok durumu iyi
sen soruma cevap ver.
yaş farkı ne gibi bir olumsuzluk getirir. kafandaki ne
Bilmiyorum her açıdan gibi geliyo ilerde pişman olmak istemiyorum
laf yuvarlama. her açı diye bir şey yok
kafıanı karıştıran nedir
Geç kalınmış gibi hissediyorum yaşını göstermiyo ama açıkçası yanımda genç birini de istiyorum ve ilerde de pişman olmak istemiyorum
hâlâ laf yuvarlıyorsun. kurnazlık yapma.
neyden korkuyorsun seni pişman edecek nedir.
ne gibi olumsuzluk var aklında açık söyle
ben senin derdini anladım ama sende o cesaret olmayınca ben de umursamıyorum ne halin varsa göre
sen çok şapşal akılsız birisin
buna inan
bu hakaret değil gerçek
senle aynı yaşıtım 40 yaşındaki adamla konuşuyosam senin hayli olurun var demektir
Ailen bunu sorun yapmazsa sende her konuda onu onaylayıp mantığına yatıyorsa neden olmasın
İki tarafta sorun etmiyo
E daha ne rakamlara takılma görünüş olarakta yaşını göstermiyor iyi anlaşılıyorsanız bence yaş denilen o rakamı takma Elifcim (:
Biliyorum göstermiyo da ama açıkçası yanımda genç birini de istiyorum ve ilerde de pişman olmak istemiyorum
O zaman iyi düşün zamanla kararın yerine oturur zaten akışına bırak. Açıkçası bende yanımda genç biri olsun isterim sorcak olursanda yaş fark kaç olmalı diye en fazla 5 yaş bencee tabi herkesin düşüncesine saygı duyuyorum sadece bakış açısı (:
Bende böyle istiyorum işte o da artık evlenmek istiyo sürekli lafını ediyo söylüyorum ona bu durumu kızıyo bu seferde
Ne zamandır berabersiniz peki
Yıllar oldu
17 18 yaşından beri
Olmuş bayaa da e peki zamanında düşünmedin mi ben genç istiyorum yanımda diye en başta belirtmeden mi ben hemen evlenmek istemiyorum diye felan yoksa iş ciddiyete bindi öyle mi düşünmeye başladın
Dedim çok tartıştık hep yanıma geldiğinde de dedim yüzüne
Uzak mesafe mi ilişkiniz
Evet il dışında görev yapıyo
eylenme yaşında evlenip napacan
Yaş farkınız baya var
İstemiyorsan konuşma o zaman.
Eşimle aramda 12 yaş var. Anlaşıyoruz, yaş bizim için sorun olmadı.
Yaş farkı baya var knk istemiyorsan konuşma adamla
İstiyorum ama yaş farkı var geç kalıyomuş gibi hissediyorum her açıdan
Net konuş bence
normal yaş farkında bişey yok
Olabilir engel değil
Olurunuz yok