Aşk İlişkileri Şu an hayatında geri dönmesini umduğun biri var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Sana tekrardan geri dönmesini beklediğin, istediğin biri var mı? Şu an hayatında geri dönmesini umduğun biri var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Evet var. Kardeşim tekrar hayata dönsün hayatımıza girsin. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,5b cevap paylaştı. hayır şu an için birisi yok. 0 0 Yorumla
GeceMuhafızı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Yok ya kimseyi beklemiyorum 3 günlük dünyada benim 30-40 yıllık tanıdığım akrabalarım mezara giderken 3 günlük adamlar gidiyorsa bence hiç gelmesinler 0 0 Yorumla
Chrysalis Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Bir arkadaşım vardı çok iyi anlaşırdık hatta bana bir şekilde ulaşmıştı ama sonra bütün sosyal medya hesaplarını kapattı. Ve sonra hiç ulaşamadım :( 0 0 Yorumla
uykusugelenbalık Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. dönmesını ıstıyorum ama reddetmek ıcın. ıntıkam acı yenen yemektır 0 0 Yorumla
_candan Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Yok yok giden geri gelmesin bazen yaşanmışlıklar özlenebiliyor. 0 0 Yorumla
Kani666 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Hayır yok ama tekrar nasıl olduğunu merak ettiğim biri var ama sadece nasıl diye merak ediyorum 0 0 Yorumla
oyunumuzvar3544 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. sadece geri dönmesini istediğim kaybolan zamanım başka hiç bir şey değil 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl giden gidiyor orada bitiyorsen bile takip listesi yapmışsın benim 0 hala 0 17 Yorumla Soran +1 yıl Yapmaya başladım ekleyeni ekliyorum dşckcşdlf Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bak atarım takip acımam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl pipirella en şanslı kişi çıktı djlajxns Yorumla Soran +1 yıl Kimsin ki 🙄 ama öyle herkesi de takip etmiyorum 😆 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bilmez miyim olması gereken o zaten Yorumla Soran +1 yıl Ben seni tanıyor muyum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tanımıyorsun… Yorumla Soran +1 yıl Hıımm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl madem takip zor bana dm kutunda yer ayırmanı isterdim Yorumla Soran +1 yıl Kimsin önce onu belirtsene Yorumla Cevap sahibi +1 yıl mesajı isteğini aç hemen yazarım sonra kapatırsın Yorumla Soran +1 yıl Kalsın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl nasıl söylememi bekliyorsun o zaman kim olduğumu Yorumla Soran +1 yıl Gizli üyelikten çıkarsan kim olduğunu görmüş olurum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl düzenbaz Yorumla Soran +1 yıl 🤷🏻♀️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🏄🏼 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl evet var ama sadece çok pişmanım. seni kırdım affet beni desin senin gibi birini bulamam demesi için 0 0 Yorumla
sanal_şeysi Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Dönsün dediğim biri yok ama özlediğim var evet. 0 0 Yorumla
1Kahwe Takip Et Xper 5 Yaş: 41 +1 yıl Dönmesini umduğum kişi yok. Sadece eski sıcaklığını hissetmek istediğim biri var. 1 0 Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Hayır, hayatımdaki insan kalsın yeter bana. 0 0 Yorumla
m Kůmsåliledenìz07 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Hayır. Acılarım var ama öldüğü için, benim için 0 0 Yorumla
khaixx Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Dönmesini istemediklerim var orada kalsınlar 😬😂 0 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı. Hayır yok 0 0 Yorumla
MarsRafinha Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Var ama bir bulursam ağzına sccam 0 0 Yorumla
Serii05 Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Kimse yok herkes yerinde güzel 0 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı. Allah korusun 0 0 Yorumla
hadihemengidelim Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Kimse yok. 0 0 Yorumla
blondeaddict Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. Yokk 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Evet var. Kardeşim tekrar hayata dönsün hayatımıza girsin.
hayır şu an için birisi yok.
Yok ya kimseyi beklemiyorum 3 günlük dünyada benim 30-40 yıllık tanıdığım akrabalarım mezara giderken 3 günlük adamlar gidiyorsa bence hiç gelmesinler
Bir arkadaşım vardı çok iyi anlaşırdık hatta bana bir şekilde ulaşmıştı ama sonra bütün sosyal medya hesaplarını kapattı. Ve sonra hiç ulaşamadım :(
dönmesını ıstıyorum ama reddetmek ıcın. ıntıkam acı yenen yemektır
Yok yok giden geri gelmesin bazen yaşanmışlıklar özlenebiliyor.
Hayır yok ama tekrar nasıl olduğunu merak ettiğim biri var ama sadece nasıl diye merak ediyorum
sadece geri dönmesini istediğim kaybolan zamanım başka hiç bir şey değil
giden gidiyor orada bitiyor
sen bile takip listesi yapmışsın benim 0 hala
Yapmaya başladım ekleyeni ekliyorum dşckcşdlf
bak atarım takip acımam
pipirella en şanslı kişi çıktı djlajxns
Kimsin ki 🙄 ama öyle herkesi de takip etmiyorum 😆
bilmez miyim olması gereken o zaten
Ben seni tanıyor muyum
tanımıyorsun…
Hıımm
madem takip zor bana dm kutunda yer ayırmanı isterdim
Kimsin önce onu belirtsene
mesajı isteğini aç hemen yazarım sonra kapatırsın
Kalsın
nasıl söylememi bekliyorsun o zaman kim olduğumu
Gizli üyelikten çıkarsan kim olduğunu görmüş olurum
düzenbaz
🤷🏻♀️
🏄🏼
evet var ama sadece çok pişmanım. seni kırdım affet beni desin senin gibi birini bulamam demesi için
Saldığımı geri dönsün diye beklemem.
Dönsün dediğim biri yok ama özlediğim var evet.
Dönmesini umduğum kişi yok. Sadece eski sıcaklığını hissetmek istediğim biri var.
Hayır, hayatımdaki insan kalsın yeter bana.
Hayır. Acılarım var ama öldüğü için, benim için
Dönmesini istemediklerim var orada kalsınlar 😬😂
Hayır yok
Var ama bir bulursam ağzına sccam
Kimse yok herkes yerinde güzel
Allah korusun
Kimse yok.
Yokk
Artik yok
Var ama imkansız