Kızda “tabi canım, umarım çabuk iyileşirsin, seni düşünüyorum” yazmış. Bu ne demek?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılYorumları okuyarak sana cevap veriyorum.
Çünkü seni cepte görüyor. Sen ona göre evlenilecek kız. Diğeride eğlenilecek kız. Fan fini fin fon yani. Önce olayı takip et bilmiyormuşsun gibi. Onu gözlemle sana yalan söylüyor mu? Sonra ciddiyetle konuş değişmesini o kızla görüşmeme yasağı koy.
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır o diğer kızı biliyorum eğlenilecek kız değil, onunla bir kaç kere parkta kafede buluşmuş…
O kızı mı istiyor niye böyle yapıyor?- +1 yıl
Çok karışık bir durum hem seni, hem onu istiyor olabilir. Bu konuda tercih yapması gerek.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
40
Cevap
26Cevap
u +1 yılBoynuzlar diyorum baya sivrileşmiş. Bu ne demek diye soru açmaya bile değmez. Yol ver gitsin
04 Yorumla
Soran+1 yılAralarında cinsellik yok ama kızla bir kaç kere parkta kafede buluşmuş… O kızı mı istiyor niye böyle yapıyor?
- +1 yıl
Cinsellik henüz olmadı diye, olmayacak anlamına gelmez. Ne demek karşı cinsten biriyle bu tür mesajlaşmak? Duygusal aldatma diye bir şey duydun mu?
Soran+1 yılEvet biliyorum ve bunu öğrenmek istiyorum aklım almıyor :/ sence o kız benimki için önemli mi?
Onu istiyorsa niye beni bırakıp ona gitmiyor?- +1 yıl
Bu aynı şey gibi, evli insanların karımı sevmiyorum aramızda hiç bir şey yok ama boşanamıyorum da, bahanesi gibi. Sen varsın zaten hem sana alışmıştır hem evdeki bulgurdan olmak istemiyordur. Ben olsam açık açık sorarım bu ne demek diye. Açıklamasını gerçekten çok merak ediyorum
+1 yılAnlaşılmayan ne var mesajda? Boynuzlanıyosun işte nesini soruyosun
14 Yorumla
Soran+1 yılNiye böyle bir şey yapıyor? O kızı istiyorsa, niye beni bırakıp ona gitmiyor?
- +1 yıl
Ultra enayi olduğun için tam boynuzlasa da evli kalacak tip olarak görüyor olabilir seni
- +1 yıl
Hahahaha
Ultra Enayi :D :D :D :D
Soran+1 yılSağol
+1 yılAldatiliyorsun demek. Sözlün arsızın teki demek. En kısa süre de tekmeyi bas demek
01 Yorumla
Soran+1 yılO diğer kızı biliyorum eğlenilecek kız değil, onunla bir kaç kere parkta kafede buluşmuş… O kızı mı istiyor niye böyle yapıyor?
+1 yıl
27 Yorumla
Soran+1 yılBu ne?
- +1 yıl
Boynuz aşko
Soran+1 yıl@eksikdopamin Niye böyle bir şey yapıyor? O kızı istiyorsa, niye beni bırakıp ona gitmiyor?
- +1 yıl
Soran+1 yıl@Croyz1n26 neden?
Aşk İlişkileri konusunda 675 cevap paylaştı. Gözü dışarda olan biri ile sözlü kalmayın derim. Sizi seven insan asla dışarı bakmaz çünkü. Bu durumu ailenizle konuşup nişanı atın derim.
02 Yorumla
Soran+1 yılKızı biliyorum eğlenilecek kız değil, onunla bir kaç kere parkta kafede buluşmuş… O kızı mı istiyor niye böyle yapıyor?
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılKanka fb si olabilir ya aklını kurcalamak istemem de. Bence takipte kal durumu. Hafta sonu ara nerdesin diye sor bakalım ne diyecek.
04 Yorumla
Soran+1 yılAralarında cinsellik yok ama kızla bir kaç kere parkta kafede buluşmuş… O kızı mı istiyor niye böyle yapıyor?
- +1 yıl
Kızı tanıyor musun ki sen? Ben tanımadığın biri sandım
Soran+1 yılEvet tanıyorum kız ciddi biri
- +1 yıl
Hee arkadaş olabilirler o zaman sadece
+1 yılBoynuzlar ağır gelmiyor mu ren geyiği olmuşsun bacısu 🙄
13 Yorumla
Soran+1 yılBir kaç mesaj daha var :/
Ya o kızı istiyorsa niye benimle devam ediyor?- +1 yıl
Belki senle yapamadıklarını onla yapıyordur, düzen bozmayıp eğlencesine bakıyordur (eğlencesi batsın) çünkü sen onun elinin altındasın o gidebilir ama sen ceptesin öyle görünüyorsun
Soran+1 yılHayır o diğer kızı biliyorum eğlenilecek kız değil, onunla bir kaç kere parkta kafede buluşmuş…
O kızı mı istiyor niye böyle yapıyor?
+1 yılAlnının ortasında sivilce benzeri bişey varsa çokta şey yapma güzel boynuzlanıyorsun
03 Yorumla
Soran+1 yılKızı biliyorum eğlenilecek kız değil, onunla bir kaç kere parkta kafede buluşmuş… O kızı mı istiyor niye böyle yapıyor?
- +1 yıl
Sence
Soran+1 yılOndan mı hoşlanıyor?
+1 yılKendisine sor bakalım nasıl bi açıklama yapacak djsnsl
04 Yorumla
Soran+1 yılSorucam… Aralarında cinsellik yok ama kızla bir kaç kere parkta kafede buluşmuş… O kızı mı istiyor niye böyle yapıyor?
- +1 yıl
Biz nereden bilelim :D aralarında cinsellik olmaması seni aldatması anlamına gelmiyor mu? :D
Soran+1 yılGeliyor tabi :/ Ama aklım almıyor sence o kız benimki için önemli mi? Onu istiyorsa niye beni bırakıp ona gitmiyor?
- +1 yıl
Onunla konuşmalısın bunları.
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılBunun ne demek olduğunu anladığını düşünüyorum
01 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılŞaka mı bu soru?
Milletin nabzını mı ölçüyorsunuz?
Ne işiniz var bu konumda...
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır gerçek maalesef
Aralarında cinsellik yokmuş, bir kaç aydır ara ara konuşuyorlarmış ve görüşüyorlarmış,
Niye böyle yapıyor?- +1 yıl
Kardeşim üzgünüm.
Tüm irtibatınızı kesin, tüm...
Ohaa :) yakalamışsın artık ne demekse ortada
03 Yorumla
Soran+1 yılYa o kızı istiyorsa niye benimle devam ediyor?
+1 yılÇok büyük bir gizem var ortada acaba ne demek😮
01 Yorumla
Soran+1 yılNiye böyle bir şey yapıyor? O kızı istiyorsa, niye beni bırakıp ona gitmiyor?
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Aldatılıyorsun demek.
01 Yorumla
Soran+1 yılKızla bir kaç kere parkta kafede buluşmuş…
çok kırıcı bir durum etkisinden çıkacağını düşünmüyorum hep aklında kalacak kendini ne kadar ifade etsede
04 Yorumla
Soran+1 yılAynen… Niye böyle bir şey yapıyor? O kızı istiyorsa, niye beni bırakıp ona gitmiyor?
Soran+1 yılEvet tanıyorum ve kızla parkta, kafede arada buluşuyormuş
bence ilişkini bitirmelisin çünkü bundan sonra güvenmen zor olur
02 Yorumla
+1 yılOfff çok fena ya, bu durumu net şekilde açığa çıkarman çok kolay
01 Yorumla
+1 yılYorumsuz, sıkıntılı durum fazla uzatma gerekeni yap
05 Yorumla
- +1 yıl
Ya her yorum yapanın altına bu mesajı kopyalayıp yapıştıriyorsun, bu şekilde sonuç elde edemezsin, karşına alıp yüz yüze konuşman lazım sonrası senin kararın olacak
Soran+1 yılSadece şunu öğrenmek istiyorum, o kızı istiyorsa neden sözü atmıyor?
- +1 yıl
Belki senle yaşayamadıklarıni onunla yaşıyordur buda hoşuna gidiyordur, karşılıklı konuşmadan ve senn kararını vermeden bir yere varamazsiniz
Soran+1 yılAralarında cinsellik yok, parkta kafede buluşmuşlar bir kaç kere
Bedensel bağ kurulmuş gibi...
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır o diğer kızı biliyorum eğlenilecek kız değil, onunla bir kaç kere parkta kafede buluşmuş… O kızı mı istiyor niye böyle yapıyor?
Soran+1 yılNe olacak böyle?
diğer kızla yiyişiyorlar. Ondan
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır o diğer kızı biliyorum eğlenilecek kız değil, onunla bir kaç kere parkta kafede buluşmuş… O kızı mı istiyor niye böyle yapıyor?
+1 yılseni açık açık aldatıyor hala anlamadın mı
04 Yorumla
- +1 yıl
aralarında cinsellik olmadığını nerden bliyorsun, ve evet onu istyor çok belli değil mi?
Soran+1 yılOnu istiyorsa niye sözü atmıyor?
- +1 yıl
adam bulmuş fırsatı bir taş ile iki kuş vurmak istyor neden sözü atsın ki, sen bundan memnunsan bir şey diyemem ama bu şerefsizle kalmak istyor musun cidden
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılAcaba ne demek
01 Yorumla
Aldatildin demek sanirim ayril gitsin
01 Yorumla
+1 yılMasum bir mesaj değil üstüne düş
01 Yorumla
+1 yılBalım saf mısın sen ni de soruyor ne demek diye
02 Yorumla
Soran+1 yılYani o kız benimki için ne ifade ediyor onu bilmek istiyorum? Aralarında cinsellik yok ama kızla bir kaç kere parkta kafede buluşmuş…
- +1 yıl
İlla cinsellik mi olması lazım
Yani anlamıyor musun bunuda
02 Yorumla
Soran+1 yılAralarında cinsellik yok, bir kaç aydır ara ara konuşuyorlarmış ve görüşüyorlarmış…
Sence o kız sözlüm için önemli mi?
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılAldatılıyorsun demek..
08 Yorumla
Bide biliyorsun ve sorun etmiyor musun?
Soran+1 yılYeni öğrendim, ama bir erkek niye böyle yapar, kafasında ne var onu bilmek istiyorum?
- +1 yıl
Adam iki kişiyi idare ediyor işte.
Sende bunu bile bile halen daha görüşüyor musun?
Soran+1 yılAdam sözlü çıldırıcam niye 2ci kişiye ihtiyaç duyuyor?
- +1 yıl
Çünkü çapkın..
Soran+1 yılO kız önemli mi onun için sence?
- +1 yıl
Önemli olmasa ona haber vermezdi...
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Adam seni aldatıyor ablam geçmiş olsun
08 Yorumla
Soran+1 yılÇok zır gerçekten
Soran+1 yılAralarında cinsellik yok, bir kaç aydır ara ara konuşuyorlarmış ve görüşüyorlarmış…
Soran+1 yılO zaman niye beni bırakıp ona gitmiyor?
+1 yılBes belli aldatıyor kereta
04 Yorumla
- +1 yıl
Aldatıyor göz önünde artık bunun ne açıklamasını bekliyorsun.
Soran+1 yılHayır niye bunu yapıyor aklım almıyor.
Onu mu istiyor?- +1 yıl
Devir değişti insanlar nankör oldu düzgün insan insan kalması artık yaratıkların içindeyiz..
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılseni boynuzluyor hayırlı uğurlu olsun demek
08 Yorumla
Soran+1 yılBir kaç mesaj daha var, kızla bir kaç kere parkta kafede buluşmuş, şunu öğrenmek istiyorum, o kızı istiyorsa neden sözü atmıyor?
- +1 yıl
bence ailesi ya da başkası sıkışıtıryordur bak evlenirsen bu insan ile sonun esra erol olur haberin olsun
Soran+1 yılYapma zaten kötüyüm 🙁
O kızı mı istiyor sence?- +1 yıl
üzülme bence en doğrusu sözü atmak olabilir ya da cinsel partneridir senden sıkılınca ona gider
Soran+1 yılHayır aralarında cinsellik yok, bir kaç aydır ara ara konuşuyorlarmış ve görüşüyorlarmış, kız benimkini
Çok seviyormuş ve peşini bırakmıyormuş- +1 yıl
yalan ne alaka sende haah inaandınmı buna
Soran+1 yılBaşkasından öğrendim
- +1 yıl
bence buna inaanma
+1 yılSözlün flört ediyor demek
01 Yorumla
Soran+1 yılNiye böyle bir şeye ihtiyaç duyuyor?
+1 yılPislik, adi seni aldatıyor şeref yoksunu
01 Yorumla
Soran+1 yılŞoktayım hala…
Ya o kızı istiyorsa niye benimle devam ediyor?
+1 yılaldatılıyotsun demek
04 Yorumla
E istemese buluşmaz
Soran+1 yılO zaman niye benden ayrılmıyor?
- +1 yıl
Çünkü ayrılırsa eğer vicdan azabı çekecek sen ayrılırsan bişey olmayacak o kızla devam eder ama ayrılmayı düşünmüyorsunuz sanırım
- Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı.
+1 yılBunun neyini anlamadın acaba
02 Yorumla
- +1 yıl
E bunu ona sor , vur yüzüne bu gerçeği !!
Hay Allah ne demek acaba :)
010 Yorumla
Soran+1 yılHayır başka mesajlarda yakaladım, kızla arada konuşuyormuş ve buluşuyormuş ama cinsellik yok aralarında
Soran+1 yılHayır bildiğin parkta, kafede buluşuyorlarmış
Soran+1 yılO zaman niye beni bırakıp ona gitmiyor?
Soran+1 yılAma sözü atabilir
Bu şey demek senin boynuzların törpü zamanı gelmiş
00 Yorumla
+1 yılAldatılıyorsun. Geçmiş olsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılboynuz girmiş sana
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİkinizi de kulanmak istiyor anladin :))
013 Yorumla
Soran+1 yılBir kaç mesaj daha var, kızla bir kaç kere parkta kafede buluşmuş, şunu öğrenmek istiyorum, o kızı istiyorsa neden sözü atmıyor?
Cevap sahibi+1 yılErkekler brz nankordur kedi gibi.. hep ister.1 öyle yetinmez 2 olsa 3 olsada işine gelir.
Soran+1 yılO kız onun için önemli mi sence?
Cevap sahibi+1 yılKız onun işini görüyor seks yapiyor o yüzden önemli anladın
Cevap sahibi+1 yılDm den mesaj yaz ya da takip et beni
Cevap sahibi+1 yılÖnemli tabiki önemli olmazsa konuşmazdı.. mesela sana değer vermiş olsa o kıza değer vermezdi.. yanlış kişiye değer veriyorsun kısacası bu
Soran+1 yılAma bu kadar önemliyse niye beni bırakıp ona gitmiyor?
Cevap sahibi+1 yılSeni le konuşuyor gizli de onunla konuşuyor iki kişi varken niye bı kişiyle konuşsun. kendine göre bı hesap yapmistir
Soran+1 yılAnlamıyorum, niye 1 kişi yetmiyor?
Cevap sahibi+1 yılNiyeti seks SE ikinizlede ayrı ayrı vakit geçirmek istiyodur
Soran+1 yılHayır bu olmaz işte çünkü o kızı tanıyorum ve evlenmeden asla kabul etmez
Cevap sahibi+1 yılÖyle diyolar ama.. ne kapalı kizlar var evlenmeden yıllarca sevgilileriyle sevişip duruyorlar.
Gizli Üye(30-35)+1 yılKafana dokun bakim boynuz ne kadar uzamış
05 Yorumla
Soran+1 yılBen napim şoktayım, niye böyle bir şey yapıyor?
Cevap sahibi+1 yılErkeklerin doğasında var doyumsuzlar!
Soran+1 yılAralarında cinsellik yok, bir kaç aydır ara ara konuşuyorlarmış ve görüşüyorlarmış, kız benimkini çok seviyormuş ve peşini bırakmıyormuş
Cevap sahibi+1 yılSeninki de kıyamıyormuş zavallıya öyle mi? Cinsellik olunca mı ihanet sayılır? Erkek ilgilenmezse umut vermezse hiç bir kadın aylarca asılmaz bi erkeğe, inan karşılık gördüğü için asılıyor. Bu durumda yerinde olsam onları başbaşa bırakıp adamdan ayrılırım.
Soran+1 yılO kız önemli onun için sence?
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖnce sor kendisine bunu
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAldatıyor işte. Daha ne sözlüsü?
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkız sevgilisi sanırım
07 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ki :/ böyle sevgili olunca nasıl oluyor anlamıyorum, o kızı istiyorsa, niye beni bırakıp ona gitmiyor?
Cevap sahibi+1 yılseverekmi sözlendiniz görücü usulumu
Soran+1 yılSeverek 7 yıldır birlikteyiz
Cevap sahibi+1 yıliyice araştır durumu
Soran+1 yılkızla parkta, kafede arada buluşuyormuş
Cevap sahibi+1 yılsevgili bunlar ozaman
Soran+1 yılAma niye ben varken bu kızla muhatap oluyor?
Gizli Üye(25-29)+1 yılİyice bir araştır yine de dicem ama
01 Yorumla
Soran+1 yılBir kaç mesaj daha var…
Niye böyle bir şey yapıyor? O kızı istiyorsa, niye beni bırakıp ona gitmiyor?
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılBoynuzların çıkmış demek
06 Yorumla
- +1 yıl
Papaz her gün pilav yemez.
Soran+1 yılCinsellik yok aralarında
- +1 yıl
Sohbet anlamında demiştim
Soran+1 yılAnladım, bir kaç aydır ara ara konuşuyorlarmış ve görüşüyorlarmış, kız benimkini çok seviyormuş ve peşini bırakmıyormuş
- +1 yıl
Eminim öyledir
Gizli Üye(25-29)+1 yılSaf misin apacik belli ne olduğu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNişanı goremeyebilirsin demek
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKızın bundan haberi olsa kıçına tekmeyi koyardı…
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGit sözlüne sor kuzum
00 YorumlaAyrıl bu ne ya
14 Yorumla
Soran+1 yılAralarında cinsellik yok…
Evet haklısın ama o kızı istiyorsa niye beni bırakmıyor?
aldatılıyorsun demekkk
02 Yorumla
Soran+1 yılKizla bir kaç kere parkta kafede buluşmuş… O kızı mı istiyor niye böyle yapıyor?
+1 yılne anlıyorsan o :)
01 Yorumla
Sözlün yollu.
02 Yorumla
+1 yılSence ne demek? D
01 Yorumla
Aldatılıyorsun demek
06 Yorumla
Soran+1 yılHayır işte aralarında cinsellik yok, kızla bir kaç kere parkta kafede buluşmuş
Soran+1 yılBiliyorum öğrendim bazı şeyleri
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Aldatıyor işte
03 Yorumla
Soran+1 yıl@ally1234 Aralarında cinsellik yok, bir kaç aydır ara ara konuşuyorlarmış ve görüşüyorlarmış, kız benimkini çok seviyormuş ve peşini bırakmıyormuş
+1 yılBoynuzları cilalatmayi unutma
02 Yorumla
- +1 yıl
Vallahi bilemiyorum böyle erkeklerin kafasını anlamak zor ama o atmıyorsa sen at?
+1 yılAldatıyorum seni demek
04 Yorumla
- +1 yıl
Demek ki onunla amacı başka seninle başka.
Soran+1 yılAma aralarında cinsellik yok, kızı tanıyorum ciddi biri
- +1 yıl
O zaman bilemem ama dikkat et sen yine de
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Oooooo yurumusszs
02 Yorumla
+1 yılsen bu konuda ne düşünüyorsun peki?
06 Yorumla
Soran+1 yılŞaşkınım, şoktayım…
- +1 yıl
ne zamandır birliktesiniz
Soran+1 yıl7 yıldır
- +1 yıl
oha yedi yılda anca söz mü yaptınız
Soran+1 yılEvet üniversiteyi bitirmek istedik sonrada hep erteledi
- +1 yıl
şimdi yaş kaç senin peki?
- Devamını Gör (6)
Devamını Gör(51)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sözlüm gece bir kıza “çok hastayım, görüşmemizi hafta sonuna erteleyelim mi” diye mesaj atmış, bu ne demek?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler