Sen neden evli biriyle takilirsin bilmiyorum ki çok saçma hiç mi bekar yoktu da usttelik tehdit edilmesinden korktuğun biriyle birliktesin yani bence aptallık
Özgür olmak evli adamla sevgili olmak mı ya da senden çok çok büyük yaşta biriyle olmak özgürlük bu değil ki seni sen olduğun için isteyen olgun erkek yaşlı olmasa da bulman mümkün yeterki seni tanımak istesin amacı menfaat olmasın siz ilgiye acsiniz diye bu yaşlı evli tipler karılarını aldatıyor sizleri kolay lokma görüyor seviyorum aşığım diye kandırıyor
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Evli sevgilim ilişkimizi herkese açıklamakla beni tehdit ediyor hatta imalarda bulunuyor çoğu zaman neden böyle yapıyor?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bunu diyorsa çoktan demiştir bile
Karısına mı? Ya niye ya
Artık derdi neydi bilmiyorum ama çok rahatsız etmeye devam ederse polise git söyle
Belki de sadece korkutuyordur karısıyla sorunu yok bildiğim kadarıyla.
Sen neden evli biriyle takilirsin bilmiyorum ki çok saçma hiç mi bekar yoktu da usttelik tehdit edilmesinden korktuğun biriyle birliktesin yani bence aptallık
Valla bilemezdim ben korkar sandım özgür olurum sandım.
Özgür olmak evli adamla sevgili olmak mı ya da senden çok çok büyük yaşta biriyle olmak özgürlük bu değil ki seni sen olduğun için isteyen olgun erkek yaşlı olmasa da bulman mümkün yeterki seni tanımak istesin amacı menfaat olmasın siz ilgiye acsiniz diye bu yaşlı evli tipler karılarını aldatıyor sizleri kolay lokma görüyor seviyorum aşığım diye kandırıyor
Ya kardeşim çok haklısın da Allahın hele bi de bu işi kim biliyodur? Niye karısını, işini gücünü itibarını tehlikeye atsın ki
Erkek birilerine anlatmış olabilir ya da seni kullanmak için ya da senden ne almak istiyorsa amacı neyse lafta söylemiş olur
Umarım laftadır. Bi de gündüzün köründe evime pahalı hediye falan açıktam gönderdi.
Ondan uzak dur bitirmeye bak ilişkiyi başına iş alma hediye falanla bu iş yürümez
karısına sor
Bu me demek?
sevgilin kimle evli, kadınla mı erkekle mi?
Kadınla tabii ki
bu soruyu karısına sorarsan sana sebebini söyler
Karısıyla ne olmuş olabilir ki
bilmiyorum. karısını tanımıyorum. sen tanıştırırsan bende karısını becerebilirim.
Karısıyka da sorunu yok ya del* mi bu
Karısıyla görüşüyor musun
Beni tanıyor uzaktan çoo ta samimi değiliz beni engellemiş faceden niueyse
Kurgu yanlış. Senin ciddi zihinsel sıkıntıların var.
Pardon kardeşim ya ben engelli sandım değilmiş şimdi profili gördüm.
Önemli değil, biz engelliyiz ama terizekalı değiliz senin gibi.
L*n s... t
Aynaya mı söylüyorsun?
Açıklasın ne olacak
Olur mu ona bi şey olmaz bn daha bekarım olan bana olur adım çıkar.
Zaten o konuyu bilen vardır o bırakınca yerine geçecek olanda bellidir sen dert etme
Kim?
Kim bilir?
Son çırpınışlar
Naaıl yani?
Boş ınsandır
E kendi zararlı çıkkaar
Karaktersizlik
Bunu niye yapıyor?
Diyorum ya kişiliği bozuk
Bi de bana hediyeler gönderiyo milletin içinde pahalı pahalı