İlgimi belli etmeme rağmen anlamayan bir erkekle karşı karşıyayım. Onun nasıl dikkatini çekebilirim?

Arkadaşlar aynı bölümde olduğum bir çocuğu seviyorum. Kendisi kendi halinde biri. Flörtöz bir yapısı mizacı vs. yok. Normal düz erkek fakat işte ona karşı ilgimi kendimce belli ediyorum ama anlamıyor bir türlü. Onun nasıl dikkatini ilgisi çekebilirim?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar anlamayan derken yani kafası oyunda sporda kendi halinde biri ikili ilişkilerle pek alakası yok. Benim de yok aslında ben de ondan farksız değilim ama sevdim kendisini böyle kaldım işte bakalım hayırlısı olsun hepinize teşekkür ederim 😇
Güncellemeler
+1 yıl
Ne yazık ki hala elde var sıfır.. Yüz yüze konuşurken çok tatlıyız çok iyi konuşuyoruz denk gelirse ama hiç selam sabah adım yok zaten hep erkek arkadaşları oluyor çekiniyorum gitmeye. İşi düşüyor mesaj atıyor ders ile alakalı, mesaj dili de samimi ama sanki ben mesaj atmışım gibi davranıp başından savıyormuş gibi davranıyor. Lafı da uzatmadı cevap verdim sadece. Ne tuhaf arkadaş bu ikili ilişkiler 🥲
İlgimi belli etmeme rağmen anlamayan bir erkekle karşı karşıyayım. Onun nasıl dikkatini çekebilirim?