Aşk İlişkileri Bi bakar mısınız acaba? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Sizce eski sevgilimin gönlünü almak için video çeksem vs ilgisini çekebilirmiyim sizce ne yapabilirim? Seviyorum onu ama sürekli kaçıyor. Güncellemeler+1 yıl Guncel Bi bakar mısınız acaba? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Eski Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,4b cevap paylaştı. Evet ilgisini çekersiniz bu şekilde 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ciddimisin
harrylinka Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Kesinlike cekersin, bir striptiz ikinci bahari tetikler. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl olur mu ki acaba? Yorumla harrylinka +1 yıl sanirim, hamsterlive dan bir seyler kap Yorumla Soran +1 yıl O kim? Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Gidenin peşinden koşmak ne kadar doğru ki o kişi tarafından hazır cepte görünmek gibi olmaz mı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Öylemi diyorsun Yorumla samedjackson +1 yıl Evet Yorumla
Buralardayeniim Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Olabilir emek verip bir şey hazırlamış olacaksın sonuçta 0 1 Yorumla Soran +1 yıl olur mu ki Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Peşinden koşma geleceği varsa gelir. eğer şimdi onu peşinden koşarak elde etsen bile sağlıksız bir ilişki olur. 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Dimi Napim peki bide gelmez çok inatçı dedim belki ona özel video çekersen sever diye düşündüm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden sıradan bir insan için bu kadar zahmete giriyorsun.. sadece önüne bak. Yorumla Soran +1 yıl Haklisin ama çok seviyorum onu biraz üzdüm onu o yüzden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O seni senin onu sevdiğin kadar sevmiyor.. eğer sevseydi ne yaparsan yap ayrılmazdı. seni gerçekten seven birini bul kendi iyiliğin geleceğin için :) Yorumla Soran +1 yıl Dimi öyle ama gerçek seven bulmak zor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bazen senin çok sevdiğin seni o kadar sevmez. aslında hep böyle olur tutturmak imkansız gibi bir şey :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu arada tahrik edici bir video yollarsan kendini kullandırmış olursun ve onun eline koz geçer kendini böyle bir duruma düşürmeni tavsiye etmem. Yorumla Soran +1 yıl Çok oldu böyle aramızda o yüzden dedim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman açıp eski videolara baksın belki özleyip geri döner :D dediğim gibi dönmek isterse döner zaten bir çaba sarfetmene gerek yok Yorumla Soran +1 yıl tamam teşekkür ediyorum çok ya silmisse eyer😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman seni silmiştir yani pek bir umudun yok zaten. Yorumla Soran +1 yıl 😔😔😔deme ya Yorumla
XxxhubxxX Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Sadece basit bi... yapar seni 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Anladim daha önce böyle şeyler oldu aramızda o yüzden dedim Yorumla XxxhubxxX +1 yıl Sevgililikte belki olabilir ama eski artık ozman cinselliğini karakterinin önüne koyuyorsun Yorumla
Blablablaben Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Nasıl bir video 0 28 Yorumla Soran +1 yıl Cinsel Blablablaben +1 yıl Hmm bilemedim sen bilirsin. Ben denedim daha önce Soran +1 yıl Ne oldu peki? Blablablaben +1 yıl Boş işini halletti gitti. Soran +1 yıl Dimi hissetmedim dedimi Blablablaben +1 yıl En iyisi burdan bunları konuşmayalım ekl*y*bilirsin Blablablaben +1 yıl Dediğim gibi ya Soran +1 yıl İstek attim Blablablaben +1 yıl Sanırım ikimizin de xper yetmiyor 😅 Soran +1 yıl Aynen🤣🤣 Blablablaben +1 yıl Fake ıg var mı 😂😂 Soran +1 yıl Yok kullanmıyorum Bi bura var Blablablaben +1 yıl Bura da yetmiyor konuşmamıza ya. Fake açsan Blablablaben +1 yıl Nasılsın Soran +1 yıl Iyi sen Blablablaben +1 yıl İyi gibi mesaj yazamıyorum burdan sorayım dedim Soran +1 yıl Bende yazamiyorum Blablablaben +1 yıl Sorun yok. Ne yaptın video hakkında Soran +1 yıl Hicbisey çektim attim Blablablaben +1 yıl Sonuç Soran +1 yıl Önce at dedi çok merak etti sonra hicbisey hissetmedim bidaha bana video resim atma seni engellerim dedi ben defol git dedim Soran +1 yıl Ben engelledim Blablablaben +1 yıl Defolup gitsin. Ben para karşılığı atıyorum millete beyefendiye bak. Soran +1 yıl Yaaa valla sinir oldum Blablablaben +1 yıl boş ver para karşılığı ver daha iyi Soran +1 yıl Kime vereyim hep dolandirici Blablablaben +1 yıl Yok be önce para al fake ıg olsaydı sana tam anlatırdım da Blablablaben +1 yıl Nasılsın bugün?
Farkeder260 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Bitmiş demek ki 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Gercekmi Yorumla
Sheldontbbt Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Tahrik edici videomu 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Sheldontbbt +1 yıl Çekersin tahrik olur boşalır etkilenmedim der Yorumla Soran +1 yıl Evet öyle diyor hemen Yorumla Soran +1 yıl Cozemedim Yorumla Sheldontbbt +1 yıl Kullanıyor seni işte boşalıp gidiyor Yorumla Soran +1 yıl Bencede Yorumla Sheldontbbt +1 yıl Takip etsene beni Yorumla
yılandoktoru Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Nasıl bir video çekeceksin 0 0 Yorumla
kanka35 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl özel ister 0 18 Yorumla Soran +1 yıl Özel aticam Yorumla kanka35 +1 yıl seni basitleştirir yapartatmin oldumu terkeder Yorumla Soran +1 yıl Napim peki? Yorumla kanka35 +1 yıl biraz geri çek kendini kovlasın sana ulaşmak kolay olmasın Yorumla kanka35 +1 yıl daha değerli olursun Yorumla Soran +1 yıl Umarım ama hata yaptım ona o yüzden Yorumla kanka35 +1 yıl nasıl hata Yorumla Soran +1 yıl Kıskandırma gibi bisey oda elime yüzüme bulaştı Yorumla kanka35 +1 yıl yapma öyle Yorumla Soran +1 yıl İşte o yüzden bende böyle bisey yapmak istedim Yorumla kanka35 +1 yıl dmden yazlırsa daha raaht olur Yorumla Soran +1 yıl Burdan yazsaniz Yorumla kanka35 +1 yıl korkun ne Yorumla Soran +1 yıl Korkum yokda burdan yazsaniz Yorumla kanka35 +1 yıl sanaldan senle kendin tatmin etmeye çalışıyor sonra bunu koz olarak şantaja döndürür Yorumla Soran +1 yıl Dimi kötü Bi niyetle tehdit gibi Yorumla kanka35 +1 yıl yaniçok şey varda acık yazamıyorum yeni askıya laındı üyelüğim kapanır budefa Yorumla Soran +1 yıl Anladim Yorumla
negerekvaryabuna Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Çok kolay 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne kolay olan? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Evet ilgisini çekersiniz bu şekilde
Ciddimisin
Kesinlike cekersin, bir striptiz ikinci bahari tetikler.
olur mu ki acaba?
sanirim, hamsterlive dan bir seyler kap
O kim?
Gidenin peşinden koşmak ne kadar doğru ki o kişi tarafından hazır cepte görünmek gibi olmaz mı
Öylemi diyorsun
Evet
Olabilir emek verip bir şey hazırlamış olacaksın sonuçta
olur mu ki
Peşinden koşma geleceği varsa gelir. eğer şimdi onu peşinden koşarak elde etsen bile sağlıksız bir ilişki olur.
Dimi Napim peki bide gelmez çok inatçı dedim belki ona özel video çekersen sever diye düşündüm
Neden sıradan bir insan için bu kadar zahmete giriyorsun.. sadece önüne bak.
Haklisin ama çok seviyorum onu biraz üzdüm onu o yüzden
O seni senin onu sevdiğin kadar sevmiyor.. eğer sevseydi ne yaparsan yap ayrılmazdı. seni gerçekten seven birini bul kendi iyiliğin geleceğin için :)
Dimi öyle ama gerçek seven bulmak zor
Bazen senin çok sevdiğin seni o kadar sevmez. aslında hep böyle olur tutturmak imkansız gibi bir şey :D
Bu arada tahrik edici bir video yollarsan kendini kullandırmış olursun ve onun eline koz geçer kendini böyle bir duruma düşürmeni tavsiye etmem.
Çok oldu böyle aramızda o yüzden dedim
O zaman açıp eski videolara baksın belki özleyip geri döner :D dediğim gibi dönmek isterse döner zaten bir çaba sarfetmene gerek yok
tamam teşekkür ediyorum çok ya silmisse eyer😊
O zaman seni silmiştir yani pek bir umudun yok zaten.
😔😔😔deme ya
Bence olabilir
Sadece basit bi... yapar seni
Anladim daha önce böyle şeyler oldu aramızda o yüzden dedim
Sevgililikte belki olabilir ama eski artık ozman cinselliğini karakterinin önüne koyuyorsun
Nasıl bir video
Cinsel
Hmm bilemedim sen bilirsin. Ben denedim daha önce
Ne oldu peki?
Boş işini halletti gitti.
Dimi hissetmedim dedimi
En iyisi burdan bunları konuşmayalım ekl*y*bilirsin
Dediğim gibi ya
İstek attim
Sanırım ikimizin de xper yetmiyor 😅
Aynen🤣🤣
Fake ıg var mı 😂😂
Yok kullanmıyorum Bi bura var
Bura da yetmiyor konuşmamıza ya. Fake açsan
Nasılsın
Iyi sen
İyi gibi mesaj yazamıyorum burdan sorayım dedim
Bende yazamiyorum
Sorun yok. Ne yaptın video hakkında
Hicbisey çektim attim
Sonuç
Önce at dedi çok merak etti sonra hicbisey hissetmedim bidaha bana video resim atma seni engellerim dedi ben defol git dedim
Ben engelledim
Defolup gitsin. Ben para karşılığı atıyorum millete beyefendiye bak.
Yaaa valla sinir oldum
boş ver para karşılığı ver daha iyi
Kime vereyim hep dolandirici
Yok be önce para al fake ıg olsaydı sana tam anlatırdım da
Nasılsın bugün?
Bitmiş demek ki
Gercekmi
Tahrik edici videomu
Evet
Çekersin tahrik olur boşalır etkilenmedim der
Evet öyle diyor hemen
Cozemedim
Kullanıyor seni işte boşalıp gidiyor
Bencede
Takip etsene beni
Nasıl bir video çekeceksin
Guzelim bana gel cozelom
özel ister
Özel aticam
seni basitleştirir yapartatmin oldumu terkeder
Napim peki?
biraz geri çek kendini kovlasın sana ulaşmak kolay olmasın
daha değerli olursun
Umarım ama hata yaptım ona o yüzden
nasıl hata
Kıskandırma gibi bisey oda elime yüzüme bulaştı
yapma öyle
İşte o yüzden bende böyle bisey yapmak istedim
dmden yazlırsa daha raaht olur
Burdan yazsaniz
korkun ne
Korkum yokda burdan yazsaniz
sanaldan senle kendin tatmin etmeye çalışıyor sonra bunu koz olarak şantaja döndürür
Dimi kötü Bi niyetle tehdit gibi
yaniçok şey varda acık yazamıyorum yeni askıya laındı üyelüğim kapanır budefa
Anladim
Çok kolay
Ne kolay olan?