5 yildir bi cocugu seviyorum beni reddetmisti 10 gun once bi cesaretle yine yazdim ve ona hediye almak istedifimi falan soyledim ama o bana hadi ordan git kendi popona don al once dedi😞😞 fakir falan da degilim aslinda lafin gelisi dedigini dusunuyorum ama cpk kirildim bir de bana kev sin dedi kev ne demek bilen var mi tahminimce kevase demek umarim tahmin ettigim sey degildir😞 cinsel seyler yazdi nude falan istedi attiktan sonra da her herden engelledi numarami bile engellemis aranmiyor
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Hiçbir şeyin olmayan adama niye nude atıyosun kızım saf mısın?
ya cok seviyorum 5 yildir napabilirdim o nerde hemen yapacak kadar safim hemen attim zaten meme atmistim o da begenmedi bu ne falan dedi random atti bir suru
Lütfen bir psikoloğa görün fotoğraflarınının da internette yayılmaması için duâ et
psikologa gidiyorum bu konu hakkinda da konustum ama hicbir sey beni durdurmuyor onu elde etmeden duramicam😞😞😞
Edemeyeceksin aşağılandığınla kalacaksın. Fotoğraflarının internete yayılması da yanına kâr kalacak.
e onun da bana yazdigi cinsel mesajlari ben de okul gruplarina atarim boyle bir sey yaprsa
Mesajla sen sana ait fotoğrafları bir mi tutuyorsun? Ayrıca o senin fotoğraflarını yaysa telegram gruplarına satsa senin ruhun duyar mı acaba? Ne kadar safsın ya of
oyle bisi yapacqgini sanmiyorum ya o yizden popom rahatta ama artik onu unutmua calisicam en iyisi bu olucak😞
Ya dalga geçmiş işte seni asalamiş donsuz demiş sana kevşa demek istemiş senden istedigini aldı nute olarak sonra işe yaramaz gibi engelledi gitti ugrasma ya kızsın sen peşinden kovanacaksin ama sen kovaliyon
ama cocuk ilah gibi ya tas tas onu gotunce dayanamiyorum askimdan komalik oluyorum ama ettigi hakaretlerden sonra birakmam gerek sanirim😞😞
Bırak bir zahmet ne olursa olsun sevgine karsılık vermiyorsa yoksa manyak olursun aklini yitirirsin bukadar sevme
:D kafayı yicem ya ciddi manada bunları gerçekten nasıl yapabiliyorsunuz :D nude istedi attım ne demek. D
o ne isterse yapacak kadat saf canım bi insanim ask her seyi yaptiriyor maalesef
ask değil bu canım kardeşim benim birisi benden penis fotoğrafı istedi diye kaldırıp ona atamam :D benim özelim bu he birisi atarsa hayır da demem
ownsowjxwosnwksj haklisin abicim oldu bi hata arrik en iyi set onu unutmaya calismak
:D koptum ya
bişeyini görmüştür yoksa haybeden bu şeyleri yazmaz sana
sirf ona yakin olmak icin arkadaslariyla ciktim cinsel seyler falan konusmustum
muhtemelen bunlardan dolayi ole fiyo bana
aynen odur
Ne garip bir ilişki bu ve sen niye kendini böyle düşürdün
5 yildir daha kotu seyler yaptim fan sayfasi bile actim kopek gibi yalvardim ayagina kapandim bunlar daha hicbir sey😞😞
Neden ama ne için ? Bazı şeyleri gerçekten aklım almıyor.
onu sevoyorum cunku bu konu hakkinda psikolojik destej de aliyorum ama ise yaramiyor takinti oldu
Allah hastalığına şifa versin
senin gibi malı bulmuş, kullanmış atmış.
herkes boyle diyor valla okulda rehberlik hocasina anlattim erkeklerin icinde bu durtu vardir seni kullanmak istemis dedi😞
Acık giyyorsan ondan demistir
giyiyorum ama exi de acik giyiniyordu pndan dememistir sirf ona yakin olmak icin arkadaslariyla iliskimnplmustu cinsel seyler falan konusmustum ondan diyosur boyle
Nereden buluyorsunuz bunları anlamıyorum gerçekten
ortaokulda sira arkadasimdi hahshahs tum okul nefret ediyor ama ben seviyorum
Seni tanımak isterim bu erkeğe kadar çok iyilerini hakediyorsundur diye düşünüyorum
hak ediyorhm zaten beni seven cok kisi var ama ben hep onu sectim😞😞
Çok saçma bence ayağa kalk ve etrafına bak Bi an önce kimse senden önemli ve değerli diil
haklisin kral ama ileri derecede takintiliyimncocuga ama artik ondan bazgecme zamani geldi bi sekildenunutucam artik
Bencede bırak erkek mi bitti
ama cocuk yasadigim ildeki herkesle arkadas kimle ciksam cocukla arkadas cikiyor iliskimiz baslamadan bitiyor
🤣🤣🤣 Ya çok küçük Bi yerde yaşıyorsun ya da gerçekten denk geliyor demek hiç alakası yok bulursun
kucuk bi uerde yasiyorum ya cocuk da buranin en populer cocuklarindan biri
Zor ama saçma bence takıntı yapmışsın yazsana bana bi
tamam
ama ben mesaj atamiyorum istek attim sen mesajbatarsin
Sesli güldüm snsjsnsn
hahshahswhsh ben gulmuyorum😞😞😞
Sjsjsjsjsjsjs ben çok güldüm
Ne alakaymis ya millet delirdi valla
jwkxkskzwkowjdwkjs
Nude attın mı yoksa
mememi attim ama begenmedi cok kotu igrenc dedi rqndom atti buyuk meme sevmiyormus inek memesi gibi dedi
Cdvhvxfnbghvdgvxdfvv harbi canım o ya
Senden attın yani tebrikler
en azindan aramizda bir bag oldu mememi gordu hqhshqhs
İyi bari avunacak bir şey var hahahdh