Dün 2 kez telefonda konuştuk. 25dk falan. Ama 16.30 gibi konuşmamız bitti ve son mesajı ben atmış olmama rağmen tekrar bişey demedi gün içinde. Ve işi de yok biliyorum. Okula gidip gelmişti, daha dışarı çıkmayacaktı. Genelde bu ilgisizlik hali var. Ve bu beni rahatsız ediyor, bi kaç sefer de söylemiştim. Böyle olunca aradaki yakınlığı sağlayamıyoruz ve ben de soğumuş hissediyorum. Sizce ne yapmalıyım?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bazı erkekler çok sureklı mesajlaşmayı sevmezler. 2 kere konuşmuşsunuz. Arada mesajlar yeter. Süreklı ıçlı dışlı olunca da sıkılır. Bu duurm senı sevmedıgını göstermez. Ha ama süreklı cemrımıcıyse başkaları ıle görüsüyosa mesajlaşıyosa o zaman sorun vardır.
Arada mesaj yok işte. Sabah ve öğlen konuştuk 2 kez. 16.30. gibi konuşmamız bitti hem arama hem mesaj olarak. Başka bişey demedi. Böyle olunca soğumam normal değil mi? Üstüne düşünce de uzaklaşıyor
Arada stalkla. Senle görusmedıgınde sureklı başkalarıyla görüsüyor mu ha sureklı offlınesa sadece kısa kısa yazışıyorsa mesajlaşmayı sevmeyen tıptır. Akşam mesela 20-23 aralığı genelde erkek kadın mesajlaırının arttığı saatler o aralar ne yapıyor mesela
Ilışkınız kaç yıl oldu veya ay?
Ben bunlarla uğraşamam artık yoramam kafamı ya ayrılıcam muhtemelen çünkü onun bu huyu düzelmiyor. Arada yakınlık olacak belki ona da yanaşmıyor demek ki. Kb bunu da sana anlatıcam ama dün değil ondan önceki gece buna dudakların aklımdan çıkmıyor dedim. Buluştuğumuzda ateşli şekilde öpüştük neyse onun da çok hoşuna gidiyordu. Ben de öyle bi mesaj attım. Aklımda çıkmıyorsun:) diye normale çekti konuşmayı. Ondan sonraki gün (yani dün) telefonda konuşurken, dün sana bişey demiştim diye tatlı tatlı sordum. Hemen hatası anlayıp, ya dün işim vardı işim olmasaydı.. falan dedi. Ödev yapıyormuş. Sonra normal şekilde konulup telefonu kapattık. E ama akşam ya da gece hiç yazmadı, aramadı? Beni ihmal etmiş olmuyor mu? Yılbaşını birlikte geçiricez (mekan daha belli değil) ama ona bile gitmek içimden gelmiyor şu an
ılışkınız çok yenı o zaman anladığım kadarıyla?
Değil. Tekrardan başladığımız bi ilişki. İyi gidiyordu aslında böyle yapana kadar
ha exten next araya bırı gırdı mı
Sadece soruya odaklansak
Sence ayrılıp gitsem doğru olur mu? Mesajlaşmayı sevmiyor tamam da böyle de araya soğukluk giriyor
soruyla alakalı kı? araya başkaları gırdıyse soğuma olmuş mu dıye ölçmeye çalışıyorum
Aramızda bi soğukluk yok. Buluşunca baya iyiyiz. Benim oldu evet 6 ay bi ilişki yaşadım. O da 1 ay biriyle konuşmuş ama olmamış. Zaten yine aradan uzun zaman geçtiği için farklılaştı. Bizim ilişkimiz oturmayan bi ilişkiydi o yüzden kaybedilen bir şey yok. Yeni yeni bi şeyler yapmaya başladık yani. Mesela salı günü buluşmak istedi ısrar etti ama benim işim çıktı. Ne zaman buluşucaz dedi Perşembeye buluşma ayarladım o gün olsun dedim ama böyle soğuk durunca da gidesim buluşasım yok galiba
Soğuk durunca dediğim mesaj ve aramalarda yani
Pekı tekrardan ne zaman başladınız yenı mı kaç aylık
ha bı de oncekı ılışkızı kaç aylık
O 1 ay denemiş olmamış. Biz aradan 1 sene geçtikten sonra başladık
yok onu demıyorım yenıden başlayalı ne kadar oldu bır de öncekı ılışkınız ne kadar sürmuştu 1 yıl önce
3 4 senedi. Ama çok kopuktu. İlk defa böyle düzene giriyor işte. Geçmişle alakalı bir şey artık yok çünkü zaten 1 sene kadar büyük bi ayrılık yaşadık. Önceden doğru düzgün buluşmazdık bile biz. O yüzden önceyi sorman saçma. Bana manevi değeri yüksek bi hediye almış ne dediysem söylemedi. Yılbaşında birlikte olucaz ama mekan arıyor hala. Yanyanaykem de iyiyiz ama bu konularda onu uyarmıştım:(
Pekı ayrılmadan öncekı dönemde de böyle mıydı? Yanı her zaman mı böyle az mesaj atardı. 16.30'dan sonra her zaman mı mesaj atmazdı mesela veya akşam.
Önceler her zaman önemlıdır. Ayrıntılar küçük detaylarda gızlı olabılır.
Evet az atardı genelde aklına geldiğim zaman yazıp arıyor. Bide daha biraz. Bana güvendiği söylüyor
o zaman karakterı böyle çocuğun. Senı sevıyordur. sadece mesajlaşmayı sevmıyordur. Eğer eçmışte daha çok atıyor deseydın sorun olabılır derdım.
Ama gene de bunu söylersen daha çok ılgı gösterır belkı bu durumun sana rahatsızlık verdıgınden bıle haberdar degıl.
Bana daha sık mesaj at de gerekırse. Bunlar konuşulması gereken şeyler
Ben ona söyledim ve bi kaç kez konuştum ama dün 16.30da konuştuk hala ses yok:) Aramız da iyi buluşunca vs. Konuşurken de iyi. Nasıl yol alsam bilmiyorum
Ya mesaja önem vermeyen bır tıp muhtemelen senı sevıyodur. Çok cıddı şekılde bu durumun senı rahatsız ettgını söyle. Hala devam ederse başka yol harıtası çızerız. Ama ben ılışkınızde sorun olduğunu düşünmüyorum. Sadece çocuk bır tık messafeyı korumak ıstıyor olabılır.
Mesela yazdı az önce. Günaydın canımın içi diye. Ama saat 15.30:)
Neden mesafe koysun ki?
Bır öncekı ayrılığın pışmanlığı olabılır. Çok ıc ıce samımı olursanız bıkmandan terk eetmenden korkuyor olabılır. Veya yapısal olarak çok canımlı cıcımlı olmayı sevmıyor. Bence çocuk senı sevıyor. Sızın sorununuz yok.
yenı uyanmıştır olabılır ya
Eve yeni gelmiş. Ben de foto attım arkadaşımla kafedeydik. Afiyet olsun falan filan dedi. Ödevimi yapıcam aklımdan çıksın dedi. Sen bilirsin bebeğim kolay gelsin o zaman dedim. Önce bi işlerimi hallediyim sonra gece konuşuruz demiş
sorun yok o zaman. Çocukla devamke. Sevıyor sen de sev. :)
Seviyo da hep işlerini halledip en son bana geliyo. Üstüme yeteri kadar düşmüyo...
Düşer düşer. Zamanla düzelecektır. Konuşarak sağlıklı her yolu çözebılırsınız. Sızın ılışkı gayet normal ve sağlıklı. Ama hoşunuza gıtmeyen durumu karşıya bıldırın düzeltsın.
Ben ona söyledim o laftan değil davranıştan anlıyor. Hem de bi kaç defa söyledim. Bence her şeyin bi bedeli olması lazım. Yarın da buluşmayacağım
dene bakalım. Senın ve çocugun yaşı kaç bu arada. Öğrencı mı çalışıyor mu.
Öğrenci onun son senesi benim de 1. yılım. Ben 2 yıllık bi sağlık bölümündeyim. Çalışmıyor
onun bölumu ne
Bu kadarı fazla değil mi :D
haha anladım ıfsa olmaktan çekındın mesaj atabılırsın. Şey ıcın sordum çok ağır ve yoğun mu gercekten ama anladım tmmdır.
Umarım mutlu olursunuz. Bol şans.
Ben onun için gerçekten de değerli olsaydım O gece mesajına cevap verirdi hadi ona cevap vermedi diğer gece kendisi yazardı. Ben mesajına şimdi cevap verdim önemli değil ya yazdım. Kendi kendisine napıyorsa yapsın
Benim için önemli sesini duymam lazım yazdı. Ama Hâlâ aramadı bu saate kadar :(