Bir insan neden özellikle birinin whatsapp durumuna bakmaz?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Senin durumlarını sona almıştır o yüzden onda gözükmez
Yok
Ne yok
Durumlarımi sona alacakk kadar değil ama ben olurda mesaj felan atarım ararım diye eklemiş olabilir diye düşündüm kim olduğumu anlamak için
Hmmm tamam
Yani şimdi kim olduğumu anlamak için illaki numaramı kaydetti hani ararsam kim olduğumu anlasin diye o zaman numaram vardır wp durumuna da geliyordur bilerek bakmiyor gibi geliyor
Kaydetmemiştir seni
Ozellikle oldugunu soyleyen kim
Hissiyat
Komikmis.
Hislerim doğru çıktı ama itiraf etmişti bilerek bakmiyordum diye çünkü ben kitap paylaşımı yaptim ondan sonra bakmamaya başladi sonra konuştuk bana Altan alta sen kitap okuyorsun diye bana bakmazsin sandım kendimi yanında aşağı hissettiğim için bakmak istemedim demişti
Umrunda olmadigi icin?
Asıl umrunda olduğu İçin yapar bunu herkesinkine bakarken bir kişininkine özellikle neden bakmaz önemsemese bakar geçer
@duygusalkız12 ya bunlar kendinizi avutma taktiği üzgünüm ama o kadar erkekler o kadar detaylı düşünmüyor öte yandan şu yüzden de bakmayabilir bakmayayım da bir şey anlam çıkarmasın da olabilir hani
Yok hayır eski sevgilim kendisi dedi özellikle bakmiyordum, taktik yaptım diye
mavi tik kapalıysa, baksa bile göremezsin.
Kapalı değil
Çok basit şarzı bitmiş herifin 😂
Adeti değildir iletişim kurmak istemez
Umrunda değildir
Yani şimdi kim olduğumu anlamak için illaki numaramı kaydetti hani ararsam kim olduğumu anlasin diye o zaman numaram vardır wp durumuna da geliyordur bilerek bakmiyor gibi geliyor
İlgisini çekmiyordur.
Asıl ilgisini çektiği için bakmaz oka boka bakan kişi özellikle birininkine bakmıyorsa o kişiyle ilgili kendi içinde bir savaşı vardır demekki
@duygusalkız12 buna inanmaya devam edebilirsin.
@duygusalkız12 nasıl bir savaş sence
Kızdan o ışığı alamamıştır ya da kız eski sevgilisine göndermeler yapıyorsa gibi şeyler yani
@duygusalkız12 ikiside değilse ilk mesaj atınca da cool davrandı
Biraz karışık konu ama özellikle bakmıyorsa ilgilendiği bir şey kesin vardır ama ne işte bunu ikinizin arasında nelerin yaşandığı belirler
@duygusalkız12 bir ortamda gördüm beni beğendi hoşlandı ama akraba ortamimiz çok fazla kuzenimin arkadasi, felan.. ama ilk ilgilenen oydu yani ama dikkat ettim bir kere özellikle mesajımi yanıtlamadi hatta söyledim oda inkar etmedi normal biri olsaydım cevap verirdi ama. ne yapacağını şaşırdı
onu görmezden geliyor iması vermek için
Bence de diğer durumlara bakıp özellikle o kişinin durumuna bakmıyorsa kesin o kişiye karşı bir ilgisi vardır kendini ele vermemek için ya da merak uyandırmak gibi
evet kesinlikle hakliisn ama bakmak için de kendi kendini yiyor dur meraktan 😂
@duygusalkız12 bende öyle düşünüyorum çünkü eski sevgilim vardı, çocukluktan sevgiliydik sonra beni tekrar eklemişti baya zaman gecmisti önceden beni çok seviyordu neyse durumlarıma sürekli bakardı sonra bakmamaya başladi bende artık tinlamiyor sandım sonra bir iki hafta sonra konuşma fırsatımız oldu meğer benle sevgili olacak benim için durum paylasacak kadar seviyormuş evime kadar geldi yani
ya işte seni görmemeye calisyor ama bı taraftan da görmek istiyor
Kesinlikle😂 önemsemese bakar geçer çünkü herkes herkesinkine bakıyor
tabi öyle yani görmek için çaba sarf ediyor dur ama sana hissettirmiyor işte 😂
Evet amaç belli ettirmemek hissettirmemek anlatmaya çalıştığım bu👍
@duygusalkız12 neden hissettirmemeye çalışıyor ki mesela durumuna beş altı kişi geliyor bana tiklamiyor özellikle mesela biz bir arkadasimiza kusunce de böyle yapıyoruz özellikle bakmıyoruz aslında umursuyoruz
ben kitap paylaşımı yaptim ondan sonra bakmamaya başladi sonra konuştuk bana Altan alta sen kitap okuyorsun diye bana bakmazsin sandım kendimi yanında aşağı hissettiğim için bakmak istemedim demişti
ya onlar bahane bence pek meraklı değil gibi takılıyor
Yani sanki umursamıyor gibi dimi hani cool. olmak gibi
evet bence öyle gibi
İlk mesaj atınca ben cool olmaya çalıştı
Görmemiştir.
Neden sence
Özellikle bakmıyor sanki umursamıyor gibi
Bende ne bilim o konularda çok dikatliyim
Nasıl dikkatli yani?
Yani hep kontrol etmek isterim her anını
Aynen haklısın ama taktik yapmıştı bir tane eski sevgilim sanki onun umrunda değilmisim gibi
Doğrudur ama ne bilim Sence bı Bayan karşısindakine neden bakar? Bir erkeğe ilk görüşte
Beğenir
Benimde başıma bu olay geldi Ama bakan bayan Bursa'da ve ben İstanbul'da Ne kötü bı durum 😔😔