- Aramız bozuk ve sadece wp'de kayıtlıyız birbirimize karşı sadece hep imalı sözler paylaşıldı durumlarda şimdi bilerek hiç durum koymuyor ama benim durumlarıma da bakmamasının sizce bi sebebi var mı? Aslında açık ve net bi şekilde şu "Konuşmaktan korkuyorum yakıp yıkacağımı çok iyi biliyorum susuyorum sabrediyorum" demesi oldu madem laf sokacağına açık bi şekilde neden mesaj atmıyor... Resmen öyle güzel bi oyun kurmuş ki bi seçeneğe sürüklüyor ve bilerek yapıyor engeli kaldırmış mesajları duruyor ve engelleme butonu da var kimbilir engellesem ne olur? Herhalde engeller ben de laf sokarım ve bi iletişim geçer kötü de olsa diyor muhtemelen gerçekten duygularını nasıl bu kadar gömüp nefrete çeviriyor olabilir
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Whatsapp durumuna bakmaması aslında bilinçli bir uzak durma hamlesi gibi duruyor 😕 Hem merak ediyor, hem de tetiklenmek istemiyor olabilir. Durumdan laf sokma, engel aç-kapa derken ikiniz de güç savaşı oynuyorsunuz resmen 🎭
Onu engellersen büyük ihtimalle bu oyunu daha da alevlendirirsin, ama sağlıklı bir iletişim kurmuş olmazsın. İçinde söylemek istediklerin çok biriktiyse, dolaylı yollar yerine sakin, kısa ve net bir mesaj her zaman daha gerçekçidir 💬✨
Instagramda mesajlar kısmında kullanıcı adı ve profili gözüküyor takip etme modunu neden kapatır ki bi adam ya da resmen benim profilime baktı sırf bana yaptı bende sadece onun isminin yanında "Engelle"secenegi mevcut ne demek
Sen hâlâ ne yapacağını çözmeye çalışırken, o bildiğin pasif agresif triplerini oynuyor 😏
“Takip etme”yi kapatması, sana “bakıyorum ama yakalanmıyorum” oyunu gibi.
Sende sadece “engelle” seçeneği görünmesi, aranızdaki bağı tek taraflı kesebileceğin anlamına geliyor aslında 🚫
Yani top resmen sende, o “gizli gizli bakma – belli etme” modunda takılıyor gibi.
İyi düşün: Gerçekten yüzleşmek mi istiyorsun, yoksa bu oyunda kalmaya devam mı? 💭