Babamı ikna edemiyorum?

3 yıldır sevgiliydik 2 yıllık sevgiliyken sevgilim aynı iş yerinde çalıştığı bir kızla yakınlaşıyor kız sevgilime aşık olmuş sonrasında ama sevgilim kızı istememiş ve bana her şeyi itiraf etti affettim bende. Tabi ben çok üzülünce sevgilim kıza kinleniyor kızı iş yerinde rezil ediyor dalga geçiyor falan kız hiç tepki vermedi. Sevgilim başka şehire atanınca benden özür diledi benim seninle bir derdim yok olamaz hatamın farkındayım ama sevmiştim yine de seninle konuşmak istedim dedi. aileler tanışma aşamasında babam sevgilimin ailesini beğenmedi. Sevgilimde üzülünce kızı aramış evine çağırmış helallik istemiş sana çok ihtiyacım var demiş sonra sevgilim bu kızla benden gizli arkadaş oluyor kızada biz ayrıldık demiş. Sonra kız ayrılmadığımızı öğrenince beni aradı anlattı sevgilİmde intikam almak için yaptım o da üzülsün istedim dedi ama kız babamı aramış her şeyi anlatmış ilişkimizin bütün detaylarını. Babam çok üzüldü çok ağladı bende her gün o kıza ah ediyorum. Ama kız bu kez benimle uğraşmayı kesmedi fake hesaplar açıyor mesaj atmıyor ama istek atıyor sonra bende ona aynısını yaptım neden babamı aradın dedim o da senin gözün kör olmuştu en azından baban bilsin kurtarsın seni o adamdan diyor sizce be yapmalıyım sevgilimi çok seviyorum ama o kız her şeyi mahvetti babam sevgilimle konuşmamı istemiyor

Babamı ikna edemiyorum?