Zamanında çıkardığım kim varsa geri eklemiş allah belasını versin umarım aradığını bulamaz. Birinin canını yakıpta başkasıyla mutlu olamaz herhalde
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bunun binlerce sebebi olabilir sen hakim değilsin oda sanık buna eminim bi kaç sebep söyleyeyim seni kıskandırmak için olabilir ani patlama etkisi olabilir ya da yeni bi ilişki arayışı olabilir gri bölümdesin herseyden şüphelenmeye müsait durumdasın canını yaktığını söylemişsin umarım canını kalıcı etkiler bırakacak şekilde yakmamıştır senin adına üzülmek dışında bisey yapamayız o halde bu durumda yapmanı tavsiye edeceğim şey insanların kafaya takılacak kadar önemli olmadıklarını düşünmelisin mutlu olmak için çabalamalısın mutlulukta bi diyet ister eninde sonunda sana hayatında başarılar dilerim..
02 Yorumla- +1 yıl
Aradığını bulamaz inşallah.
En İyi Cevaplar
Çivi çiviyi söker gibi mantıksız bir hareket eden tip işte. Dua et kurtulmuşsun. Mantık araba bu harekette. Ayrılan insan nefret bile etse bir süre ilişkiye ara verir.
10 Yorumla
Amaç belli işte hiç sevmemişki bunu yapıyor sana. ya da ayrılır ayrılmaz bunu yapıyorsa amaç seni sinir etmek kıskandırmaya çalışmakta olabilir. En nefret ettiğim erkek tipi bu benim. Çocuk gibi hemen gidip onu bunu eklemesi kendinin ne kadar karaktersiz biri olduğunu göstermektir bu. Bak işte benim şerefime bu yakışıyor demektir. Ve böyle ergence tavırları olan bir erkekten gelecekte beklenemez. Bekleme bile evlenince de baskasının koynuna koşar en ufak kavgada. Hoş değil mide bulandırıcı bir olay Allah yardımcın olsun.
21 Yorumla- +1 yıl
Biliyodu ne kadar sinir olduğumu kız eklediği zaman. Şimdi bol bol ekliyo tez zamanda bulur belasını eklediği insanlardan:))
Önüne gelen her kadınla takipleşen, bizim sevmediğimiz kişilerle inadına daha da yakınlaşan falan bunlar hep dikkat çekme çabası, guya bi yerde özgürüm istediğimi yapar istediğimle takılırım kafası yaşıyolar. Sahne onların yaşasınlar herkes karakterini gösteriyor.
01 Yorumla- +1 yıl
Sevmediğim kişilerde vardı off
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29
Cevap
30Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı.
u +1 yılKaraktersizdir
00 Yorumla
+1 yılla anlamıyorum bendemi sorun var acaba çevremdekilerin kullanmadığı sosyal medya platformu yok azar tinder snapchat vs vs la hepsinde 100 kadına falan yazıyorlar bi ben öyle değilimki 24 yaşına kadar sevgili bulamama sebebimde bu galiba ya benim gidip bendemi bulaşsam su işlere
06 Yorumla- +1 yıl
Bulaşma derim kafayı yersin
- +1 yıl
yok ya cidden çok iğrenç geliyor yalan yok denedim bi kaç kez cevap bile alamadım sonra bunalıma girdim benimi beğenmedi diye ya dışarıdada kimseye acılamıyorum napacam bilmiyorum
- +1 yıl
Sosyal medya kullan o zaman
- +1 yıl
kullanıyorum zatende selama cevap bile alamıyorum hiçbirinde
- +1 yıl
Allah allah
- +1 yıl
badboy falan olmak lazım galiba ya ben öyle olamam
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyıptır söylemesi maalesefki dediğini yapıyorlar ve hiç ama hiç umurlarında olmuyor genelde hemcinsleriniz o özgüveni o erkeklere verdikleri için su gibi partner ve sevgili değiştiriyorlar. O tarz erkekler kendilerini altın kaplama en iyisi kendileri olduğu elimi sallasam ellisi bana vermeyecek kız yok kızlar benimle sevgili olmak için sıraya giriyor diyen erkek tipleridir. Onlar bencil sadece kendi zevklerini ve mutluluklarını düşünen karşısında ki kızın duygularını önemsemeyen duyguları ile oynayan kullanan sonra bir bahane bulup ayrılandır. Her erkek aynı değildir o erkekleri de siz sevmez ve dikkatinizi çekmez.
Sağlıcakla kal
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMuhtemelen ayrılır ayrılmaz artık ben kurtuldum rahatım kafasına girdi bu yüzden arayışlara girdi, ama bunlar boş arayış deneyecek şansını ama yapamayacak emin ol buna, muhtemelen en geç 2 aya ben yapamıyorum sensiz diyip gelecek sana çok net. Erkekler ayrılık yaşadıkları zaman bizler gibi hemen üzülmüyorlar kafalarına sonradan dank ediyor biraz zaman geçmesi lazım yani
213 Yorumla- +1 yıl
O zaman görücem ben onu iste
Cevap sahibi+1 yılAynen bende aynısını yaşadım afedersin ama s*ctım ağzına öyle ayrılık olmaz böyle olur diye köpeklerden pişmandı bi daha geri dönmedim o pişmanlığıyla bıraktım onu
- +1 yıl
Bana da nasip olur muuu😭😭😭
Cevap sahibi+1 yılEmin ol olacak
- +1 yıl
Gece gece yine birilerini eklemis 😐
Cevap sahibi+1 yılSenin baktığını biliyordur, sana inat yapıyor oyununa gelme
- +1 yıl
Wpden durumlara bakıyor ama instadan çıkardı beni
Cevap sahibi+1 yılMisilleme yap, sende birilerini ekle bakalım belki o da sana bakıyordur?
- +1 yıl
Ekliyorum zaten hesap gizli onunda gizli
Cevap sahibi+1 yılAç kendi hesabını, mutlaka girip bakar
- +1 yıl
Yok neden açıyım çok merak ediyorsa istek atsın neden kolay ulaşsın ki bana
Cevap sahibi+1 yılYani o da doğru ama ben takip ettiğin kişilere bakarsa erkekleri görür belki yazma sebebi olur diye dedim, kendi hesabından takip istediği atmasını beklersen baya beklersin çünkü
- +1 yıl
Bi arkadasi bana yaziyo Şu an ya
+1 yılTam olarak aynı şeyleri yaşıyoruz gibi. İki gün once aramız biraz bozuktu ama yinede konuşuyorduk dün sosyal medya hesabinin sifresini degistirip kizlari takibe almis cikardigim kim varsa eklemis. Ne yapiyorsun sen diye soruncada cevabı "biz ayrılmamış mıydık?" Keşke ayrıldığımızı haber verseydi...
03 Yorumla- +1 yıl
Ay aynısı yemin ederimm ekledikçe ekliyor benide çıkardı takibinden takipcisinden de
- +1 yıl
Ben o anın siniriyle kendisini her yerden engelledim ama seninkinin yaptigi cidden cocukca takipten cikarsinda takibinden cikarmasi cok sacma. Allah herkesi layığına denk düşürsün ya
- +1 yıl
Birde wpda durumlara bakıyor ya amaç ne çözemedim
Beddua yarı yarıyadır. Ancak yasını tutmayan kişi de gerçekten sevmemiştir...
02 Yorumla- +1 yıl
Kalpsizler
+1 yılÖzgürlüğüme kavuştum diye bi hızla koşup duvara toslarlar merak etme
02 Yorumla- +1 yıl
Ay inşallahhhh
- +1 yıl
👍.
+1 yılSeni sinir etmek için olabilir. Seni seviyorsa eğer. Sevmiyorsa anlarsın bunu.
01 Yorumla- +1 yıl
Beni sevmiyo
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılHerkesle sevişmek istiyorum demek istiyor. Sen de tüm erkekleri takip et.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenimle sevlglyken takip eden canım gordu bu gözler ama sonra pısman olup yalvardı lar ıs isten geçti kus yuvadan uctu🥰
121 Yorumla- +1 yıl
Gercekten pisman oldugunu gördüysen cok sevindim senin adına
Cevap sahibi+1 yılEvet ama sogudum ben kız ekleyince karsıdakı erkek soguyorum eklemıyorsa onu cok mutlu ederim kalbim ısınır cunku sen de sadece sana deger vereni bul gozu dısarı da olan erkek yorar oturmamış erkektir o
- +1 yıl
1 bucuk sene onunlaydım birden soğudum diyip terk etti
Cevap sahibi+1 yılSende sogu umursama kendınızı boyle aptallar ıcın yıpratmayın sızı sevene gıdın eminim sen umursamazsan onun aklında sen olacaksn yaptıkları ıcın kapına gelecek ozur dilemeye yeter ki onune yoluna bak sen
- +1 yıl
Gezip tozup durumlar atıyorum bakıyor anca yuzsuz
Cevap sahibi+1 yılOnu sil bence Şu an ekli tutarak umursuyor izlenimi verıyorsn
Cevap sahibi+1 yılKi Baska kızları eklemıs brıını ztn listende tutma
- +1 yıl
Ama silsem daha çok umursadığımı göstermez mi
Cevap sahibi+1 yılHayır aksine aklından cıkardıgını anlar
- +1 yıl
Instagramda takiplesmiyoruz wpdan sadece silmedi numarayı bende silmedim
Cevap sahibi+1 yılSen onun durumlarına bakacagını bıldgı İcin sılmedıgını dusunuyor cepte goruyor o cepten cıkkmalısın
- +1 yıl
Wpda durum atan birisi değil ben atıyorum sadece
Cevap sahibi+1 yılOlsun dedgıkm gıbı erkekler cok duz dusunur bizim gıbı ayrıntılı dusunmez bu kız beni sılmedıyse hala aklında yım der
- +1 yıl
Silsem beni nasil gorucek
Cevap sahibi+1 yılGörmesın ki elinin altında olmayasın eli ayagına dolassın kaybetme korkusu yasat gozden kaybol ki hatırlasın
- +1 yıl
İse yarar mi sence
Cevap sahibi+1 yılBen de hep yarıyor
- +1 yıl
Taktik verir misin biraaz
Cevap sahibi+1 yılAma ben geri donmuyorum tabi sogudugum zaman biter ben de
Cevap sahibi+1 yılVerırım
- +1 yıl
İstek attim
açığı kapatmak kendini rahatlamış hissedip Yeni yerler keşfetmek.
00 Yorumla
+1 yılAmaç aramam. Sadece çok sevinirim ayrıldığıma. Kurtulmuşum, derim.
00 Yorumla
+1 yılKıskandırmak ya da pişman ettirme hissini yaşatmak istiyor olabilir. Basit bir davranış
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılAmacı kıskandırmak. ilgini çekmek, sen kudur diye yapıyor. Dikkatini verme. Değmez.
00 Yorumla
+1 yılÖnüne gelen adamla olan kadının yan versiyonu. Normaldir..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Biten ilişki sonrası yaşanan duygusal boşluk ve beraberinde yapılan hatalar işte.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Oldu hadi ben gittim diyor da birazda kişiliksiz bi karaktermiş yani
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılcanım bunlar @mci hersey beklenir tüm dişiler onların olsun isterler bu devirde adam gibi adam samanlıkta iğne gibidir
02 Yorumla- +1 yıl
Haklısın maaleseff
Gizli Üye(18-24)+1 yılİnadına yapıyorsa karaktersizdir. Bu konuda şanslıyım ayrılsak bile hala benim üzülmemi düşünen eski sevgilim var
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 866 cevap paylaştı. Hayatına devam etmeye çalışıyor adeta nerde kalmıştık der gibi
01 Yorumla- +1 yıl
Bok bulur benim gibisini
+1 yılAmacı seni unutmaya çalışmaktır ama bu boş bir çabadır zaten böyle biriyse tekrardan beraber olma hayır gelmez
03 Yorumla- +1 yıl
Yok ya soğudum dedi bana birden soğumuş
- +1 yıl
Sen de bir şey yazma sakın tamam de geç
- +1 yıl
Yazmadım
Gizli Üye(36-45)+1 yılYanlış kişilere değer veriyorsun. bi kişiyle konuştuğunda karakterinde bakmalisin. dogru mu.
00 Yorumla
+1 yılGerçekten hissetmemiş ki adam yoluna bakmış yani napcak öbür boyu beklicek mi. Ha hisseden adam acısını yaşar bir süre o ayrı.
00 Yorumla
+1 yılİlişkiyi ciddiye almıyorum. Rahatsız olup olmaman umurumda değil hareketi bu. Yaşandı
02 Yorumla- +1 yıl
Ayrıldık zaten 2 hafta oluyo
- +1 yıl
Kurtuldum de , kendini bir bok sanan erkek hareketi kardeşim sinirleniyorsun 😒
Ayrıldıktan sonra ne yapsın aglasın mı onüne bakacak tabi ki
00 YorumlaAmacı mutlu olmak ama hangi konuda tartışılır
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 400 cevap paylaştı.
+1 yılamacı belli karakteri belirsizdir :D
01 Yorumla- +1 yıl
Öyle zaten😁
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu beni öyle bir korkuttu ki 5 ay oldu benim ayrıldığımı düşünüyor ne bir kız ekledi ne biriyle konuştu ama gelmiyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılDaha fazla ekmek sevdasına düşmüş arkadaş 😅
02 Yorumla- +1 yıl
Aradığı ekmekte zehirlenbilir😂
- +1 yıl
Hadi hayırlısı bakalım 😅
Kızları takip etmek
01 Yorumla- +1 yıl
Ne mantikli ama
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyrılmadan bunu yapanlar var değmeyecek biri için üzülme ne hali varsa görsün
01 Yorumla- +1 yıl
Umarım pişman olur
Birilerinin kalbini kırmak istiyor hemencecik
02 Yorumla- +1 yıl
Onunkinide kırarlar gün gelir
+1 yılİntikam, nispet.
03 Yorumla- +1 yıl
O zman devam böyle
- +1 yıl
Bana giren çıkan yok sen kendi derdine yan.
- +1 yıl
Tamam
+1 yılGeçende bununla ilgili bir soru sormamış mıydın?
07 Yorumla- +1 yıl
Hayir
- +1 yıl
Başkasıyla karıştırdın sanırım
- +1 yıl
Yine ilişkinle alakalı bir soru değil miydi?
- +1 yıl
Sen olmalısın o.
- +1 yıl
Değilim canım misin ya
- +1 yıl
Argo kullanmasak?
- +1 yıl
Taam
+1 yılBela okuma gece gece, iyi değil.
10 Yorumla
+1 yılAyrılmışsınız zaten boş ver sana ne
00 Yorumla
+1 yılKafa dağıtmak, illa cinsellik olmaz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Yeni yerler keşfetmek
00 Yorumla
+1 yılRota yeniden hesaplanıyor
00 Yorumlaaradığı kadını bulmak
00 Yorumla
+1 yılyoluna bakıyordur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yenisini arıyor demektir 😏 bence öyle 😉
00 Yorumla
+1 yılinsanlar doymak bilmez.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDkavşak karaktersiz
07 Yorumla- +1 yıl
Hemde nasıl ama
Cevap sahibi+1 yılKendine yakısanı yapmıs o kurtuldugun ıyı oldu bence sukret uzulme sakın
- +1 yıl
Canım çok yanıyo her ggün her saat artıyo takipcisi
Cevap sahibi+1 yılBos ver bakmamaya calıs sana yazarsada cevap verme sakın
- +1 yıl
Takipleşmiyoruz wpdan durumlara bakıyor numaramı sil dedim silmedi
Cevap sahibi+1 yılEngelle şu yaavsagı
- +1 yıl
Nasıl yapicam😭
+1 yılunutmak
01 Yorumla- +1 yıl
Hmmm
Vajina köpekliği.
01 Yorumla- +1 yıl
Doğru bir cevap
+1 yılabaza işte değmez
01 Yorumla- +1 yıl
Değmeyeceğini biliyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı.
+1 yılCoktan ayrilmistir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılKiskandirmak
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılAdamdır adam.
00 Yorumla
+1 yılYeni kız bulmak
00 Yorumla
+1 yılCiftlesmek
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKıskandırmak veya bi anlık sinir olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevismek
00 Yorumla
+1 yılBoş kalmamak
01 Yorumla- +1 yıl
Insallah bulamasın
+1 yılGereksiz kişidir
01 Yorumla- +1 yıl
Doğru bir bilgi
+1 yılKafana takma
00 YorumlaM*l hepsi
00 YorumlaYenidini bulmak
00 Yorumla
Devamını Gör(44)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Ayrılıktan sonra hemen önüne gelen kızlarla takipleşen erkeğin amacı nedir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler