Minyon bir kadın olmanın zorlukları?

Öncelikle kimler minyon kadın sayılır onu bi açalım.. minyon olmak demek, En fazla 1.55 boyunda (zaten Türkiye'deki kadınların boy ortalaması 1.60 o yüzden bence 1.60 minyon sayılmaz) en fazla 45 kilo, küçük elli küçük ayaklı, incecik bilekli olmak demektir. Ve ben de 22 yaşında olmama rağmen 1.44 boyunda, 34 kilo bir insan olarak minyon kadın klasmanına giriyorum :) (merak etmeyin anoreksiya falan değilim. boyumun 1.44 olduğunu unutmayın. O boya göre 34 kilo normal. Aşağıya fotoğrafımı da koydum zaten ) neredeyse herkes "bak ilerde minyon olmak senin için çok avantajlı olacak" gibi şeyler söylese de ben şu ana kadar pek bi avantajını göremedim. Nereden başlasam.. 11 yaşındaki kardeşime bile gücümün yetmemesi, kavga ettiğimizde beni kolayca dövebilmesi. Asla boyuma uygun kıyafet bulamamak, xs kıyafetlerin bile bazen bol gelmesi ve sürekli çocuk reyonundan giyinmek zorunda kalmak, 35 numara ayakkabı çocuk ayakkabısı sayıldığından sürekli çocuk ayakkabısı almak zorunda kalmak , 35 numara topuklu ayakkabı bulamamak , insanların seni ortaokullu çocuklarla yaşıt sanması (ulan bari lise falan sanın, ortaokul nedir 22 yaşındayım :((( ) bileklerin kuvvetsiz olduğundan dolu çaydanlıkları bile kaldıramamak, sürekli çocuk muamelesi görmek, insanların seni aşırı kızgın olduğunda Bile ciddiye almaması, çünkü çocuksu görünmek, marketlerdeki, misafirliğe gittiğin evlerdeki yüksek raflara yetişememek (kendi evimde taburem var onun sayesinde yetişebiliyorum😌)... ve daha bir ton şey. Boyunuz ve kilonuz yüzünden insanların sizle geçtiği dalgaları, yaptığı zorbalıkları, aşağılamaları saymıyorum Bile.. en çok koyan onlar zaten.. Yani Bence minyon olmanın avantajı falan yok. burada sadece içimi dökmek istedim. Allah tüm minyon kadınlara yardım etsin, sabır versin..