Öncelikle kimler minyon kadın sayılır onu bi açalım.. minyon olmak demek, En fazla 1.55 boyunda (zaten Türkiye'deki kadınların boy ortalaması 1.60 o yüzden bence 1.60 minyon sayılmaz) en fazla 45 kilo, küçük elli küçük ayaklı, incecik bilekli olmak demektir. Ve ben de 22 yaşında olmama rağmen 1.44 boyunda, 34 kilo bir insan olarak minyon kadın klasmanına giriyorum :) (merak etmeyin anoreksiya falan değilim. boyumun 1.44 olduğunu unutmayın. O boya göre 34 kilo normal. Aşağıya fotoğrafımı da koydum zaten ) neredeyse herkes "bak ilerde minyon olmak senin için çok avantajlı olacak" gibi şeyler söylese de ben şu ana kadar pek bi avantajını göremedim. Nereden başlasam.. 11 yaşındaki kardeşime bile gücümün yetmemesi, kavga ettiğimizde beni kolayca dövebilmesi. Asla boyuma uygun kıyafet bulamamak, xs kıyafetlerin bile bazen bol gelmesi ve sürekli çocuk reyonundan giyinmek zorunda kalmak, 35 numara ayakkabı çocuk ayakkabısı sayıldığından sürekli çocuk ayakkabısı almak zorunda kalmak , 35 numara topuklu ayakkabı bulamamak , insanların seni ortaokullu çocuklarla yaşıt sanması (ulan bari lise falan sanın, ortaokul nedir 22 yaşındayım :((( ) bileklerin kuvvetsiz olduğundan dolu çaydanlıkları bile kaldıramamak, sürekli çocuk muamelesi görmek, insanların seni aşırı kızgın olduğunda Bile ciddiye almaması, çünkü çocuksu görünmek, marketlerdeki, misafirliğe gittiğin evlerdeki yüksek raflara yetişememek (kendi evimde taburem var onun sayesinde yetişebiliyorum😌)... ve daha bir ton şey. Boyunuz ve kilonuz yüzünden insanların sizle geçtiği dalgaları, yaptığı zorbalıkları, aşağılamaları saymıyorum Bile.. en çok koyan onlar zaten.. Yani Bence minyon olmanın avantajı falan yok. burada sadece içimi dökmek istedim. Allah tüm minyon kadınlara yardım etsin, sabır versin..
Yani minyon olman erkek açısından güzel ama örnek senin yaşındaki bir minyon kadın neden durup dururken Türkiye'de boy ortalaması 1.70 olan erkeklerden 1.90 dan aşağısına erkek demem 1.85 üstü olacak 1.73 olan erkekle çıkmam gibi saçmalıklara giriyor senden kat kat büyük neticede ama kız bunu kabul etmiyor neden (sen öylesin diye demedim seni tanımıyorum zaten genel gördüklerimin üzerinden ve bu biraz moda gibi çok popüler olduğu için soruyorum )
bence hiçte kötü durmuyor sende ve minyon kadınlarda dalga geçilecek değil sevimli ve sevecenler. belki huzursuzluğa kapılıp bunu takıyorlar ama takmanıza gerek yok. siz her daim göze hoş gelen bir yapıya sahipsiniz :))
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Üzülme, Boy ve kilo yüzünden insanların başka insanlarla geçtiği dalgalar alaylar, yaptığı zorbalıklar, aşağılamalar .. Aslında seninle veya başka minyon insanlarla değil Allah ile dalga geçiyorlar seninle değil. Ve bu alay etmenin cezasını çekecekler, çünkü bu taşıdığımız beden bize emanet ve bedeni yaratan da sahibi de Allah c. c
İnan bana moral olsun diye söylemiyorum lakin çok hoşuma gitti nedense. Tığ gibi çelimsiz kemik parçası gibi durmuyorsun. Sporla vücudunu daha güzelce şekillendir senden iyisi yok
Ben erkeğim boyum bir erkeğe göre kısa 1.67 yim bende cok alay ve dalga konusu oluyorum ama ben memnunum ve ayrıca senin o boyunu sevecek erkek çoktur ama kısa erkeği seven çok az
e ozaman minyon sevenlere denk gelmeyi dileyip keyfine bakıcan. seni kraliçe gibi hissettirecek birine denk gelirsin eminim. ben 189 ama minyonlar daha çok hoşuma gidiyor
bir tane kız tanıyorum çok güzel ama boyu çok kısa yazık yaw
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Bence çok tatlısın daha fit olursun daha genç durursun ama boy ve kilo bakımından gerçekten biraz fazla ufaksın 1.60 ve 50 kilo bir kız olman lazım aslında 1.44 baya kısa be ablacım