Erkekler her şeyi öylesine yapıyor gibi geliyor güvenemiyorum hiç. Eninde sonunda hepsinin amacı cinsellik gibi, gerçekten saf hisler besleyen bir erkek olduğunu düşünmüyorum.

Erkekler her şeyi öylesine yapıyor gibi geliyor güvenemiyorum hiç. Eninde sonunda hepsinin amacı cinsellik gibi, gerçekten saf hisler besleyen bir erkek olduğunu düşünmüyorum.
Bu mu yani? Koskoca sen ve bir flozof edası ile pat dşye ağzından çıkanlar. Ne yaşadınız da bunları sarfedecek kadar vazgeçtiniz bizlerden? Oysa her şey siz kadınlar ne ve nasıl isterse öyle olmakta. Oyunu kuran da siz, seneryoyu yazan da siz. Asıl biz erkekler ne yapacağımızı şaşırdık. Sizleri mutlu etmek ne mümkün? Hiç bir sınırınız yok, hep getir, hep götür, ye, iç, gez, toz, biraz ciddiyet dendi mi de sen kimsin ki, sana mı kaldım, bana anam babam karışmıyor bu ne cüretler le onca yaşanışlığı bir çırpıda silip çekip gitmeler, aynı anda bir çok erkeğe kuyruk sallayıp, aman ha bu olmazsa o, o olmazsa bu diyerek hep cepte bir kaç tane yedek bırakmalar da hep siz kadınlar da. Daha ne yapalım hanfendi söyleyin? Nedir bizlerden isteyip te alamadığınız. Zaten elleriniz de oyuncağız ki...
Neden öyle düşünüyorsun ben Allah'tan korkan zinadan sakınan ve evleneceğim insana kendimi saklayan bir bireyim. Senin tercih ettiğin ya da beğendiğin erkekler öyle çıkmış olabilir ama bizim gibi erkekleri de beğenmezsiniz kızlar ile konuşmayı bilmediğimiz onları mutlu etmeyi çok bilmediğimiz romantik olamadığımız için daha sayamadığım birçok sebep var ama sevgi sadakat ve güvenilirlikte bir numarayız işte tercih meselesi yani burada babana veya benim gibi erkeklere haksızlık yapmış oluyorsun saf hisler besleyen tek taraflı sizi seven erkekleri basit ve sıradan görüyorsunuz. Ulaşılması zor kızların peşinde koştuğu popüler yakışıklı maddiyatlı erkekleri seversiniz gözünüz pek görmez bizleri ondan dolayı bence çevrene bakıp sonradan tekrar dönüş yapabilirsin soruya ben çok acılar yaşadım tek taraflı bir kızı çok sevdim onun gözünde basit sıradan bir insandım benim onu sevdiğimin tırnak ucu kadar sevmeyen erkek ile sevgili oldu gönül eğlendirip ayrıldı ama yine de beni görmedi
ve son sözüne yanılıyorsun demek zorundayım üzgünüm ama herkes için geçerli değil evet cinsellikte hayatın parçası ama sırf bunu yaşamak için çabalayanlar olduğu gibi layıkıyla yaşamak ve yaşatmak isteyen damardan seven erkeklerde var ama öylesini de kıymetli gören de olmuyor yani iki tarafında yanlış hamle yanlış kişiler ve sonunda yanlış düşüncelerle oluşan bir karmaşa kavramı yüzünden hep üzücü sonuçlar oluşuyor
Yani bu arkadaşlık ilişkisi değil ki saf olsun; ki arkadaşlıkta bile bir menfaat gözetir insanlar. Kadının erkekten, erkeğin kadından beklentileri vardır ve bunların başında cinsellik gelir. Yaradılış böyle kastınız sevgiliyken hemen bişeyler yaşamak istediği ise ona bişey diyemem.
Cevap
16Cevap
Şahsen ben aşık olduğum erkeğe hayrandım. O da öyleydi. İlişki içinde ne kadar kuyruğumu dik tutuyor gibi görünsem de her hatasını affettim alttan alttan, aslında çok da hataları olmamıştı. Aşık olduğunu söylerdi, beni bulduğu için şanslı olduğunu söylerdi. Ayrıldık ve hiç sevmemis gibi çekip gitti. Her şeyi yaptım ama hiç geri dönmedi. Yani seven erkek bir şehir efsanesidir.
Benim de amacım beni seven erkekle cinsellik. Kuru kuru seven adamı ne yapayım? Tabiki performans sergileyecek. İstediklerimi yapacak. Sürekli beni seviyor bilmem ne yazıyor tamam da. Gece gündüz de görüşemiyorum karşımda boşalıyor mesela heyecandan bana ne? Bana giren çıkana bakarım ben.
Amacım onu kullanmak. Kullanmadıysam sevgisinden bana ne. Zaten hep seviliyorum.
Gerçekten seven kadın bir şehir efsanesi midir?
Kadınlar her şeyi öylesine yapıyor gibi geliyor, güvenemiyorum hiç. Eninde sonunda hepsinin amacı zengin koca bulup, kapağı atıp, rahatına bakmak gibi, gerçekten saf hisler besleyen bir kadın olduğunu düşünümüyorum.
Bu şehir efsaneleri uzar gider sayın soran.
cut.
Sana bağlı. Ortamlardan çıkmayan, sürekli dar ya da açık kıyafet giyen bir kadınla hiçbir erkek ciddi düşünmez. Yani hep karşısına kullanacak erkek çıkar. Yani ortamlarda, sosyal medyada kendini mal gibi pazarlayan kadını mal gibi kullanıp atarlar. Erkekler baş tacı yapacağı, uğrunda öleceği kadını da seçmeyi bilirler.
Siz kadınları Freud bile çözemedi ama biz erkekler için net gerçeği söyleyebilirim :
Eğer bir erkek gerçekten seviyorsa, senden cinsellik talep etmez, cinsel ihtiyaçlarımı da karşılamak zorundasın, bana nude at, oranı aç buranı göster, yiyişip mikişelim demez.
Evet seni deliler gibi arzular, ister ama sana kıyamaz.
İsminizin karı-koca olarak sunulmasını bekler.
Kadın erkek farketmiyor bence. İki taraf ta aslında ilgi görmek , değerli hissetmek istiyor fakat günümüz dünyası bencillik dünyası. Herkes karşındaki bişeyler yapsın istiyor kendi yapmadan. Bir de senin sevdiğini o sevmiyor seni seveni sen sevmiyorsun. Böyle problemler olduğu için herkes mutsuz gibi
Günümüzde öyle görünüyor. Gerçekler acıdır... Varsa da tek tük kim bilir nerede, denizde kum tanesi aramaya beklemeye değmez, denk gelmez en iyisi kabullenmek...
Bunları yazan kadınları eskiden haklı bulurum ama artık haksız buluyorum siz ve sizin gibiler ne zaman efendi karakterli erkekle beraber olursanuz o zaman sevilirsiniz.
Uuuuuu
Erkekler aşık olmaz yeni mı Anladin
Tuum masum iyi duygular kadına aittir
Erkekler seytaaaann
Bizi bu hale getiren siz kadınlarsınız. Kadın erkeği sevmez erkeğin parasını sever saygınlığını sever gücünü sever en kötü boyunu posunu sever ama erkeği o olduğu için sevmez.
iş böyle olunca hakettiğimizi buluyorsunuz
Öyleleri var da bize denk gelmez ki. Ah şu kara baht 🙄
ne alaka ben aşık olduğum kızı kaptırınca hayatımda ılk ve son kez ölum dışı bışeye ağladım.
Adamları üzüyor hemcinsleriniz sonra bu tipteki erkeklerden medet umuyorsunuz hiç ağlamayın.
Bende kadınların gerçekten sevdiğine inanmıyorum. Kadınların çok mu saf temiz seviyorlar?
heralde yani cinsellik olcak filmin sonunda seni alıpda vitrine süs die koycak hali yok
Mitolojik yaratıklar onlar
Hayır gerçekten seven erkek var
Bence artık bir şehir efsanesi
Kesinlikle şehir efsanesi 🤞
Bende öyle düşünüyorum
Yüzde bir ihtimal diyelim kendileri nadir bulunurlar
Angaralı ise sever
Galiba sanırım evet
Yok seven vardır illa
Eskidendi seven erkekler
Gerçekten seven hala vardır..
demekki seven erkeğe denk gelmemişsin kral