Güncellemeler
+1 yıl
Kötü niyetli biri değil, sadece arakadaş olduğumuz için cesaret edemyioruz birbirimize açılmayı
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ne utanmak nede umursamamak benim tahminim senden adım bekliyo olabilir
Onun adım atması gerekmiyor mu
Konuşmuşsunuz sonra flortoz bi mesaj atmış klasik erkek taktiğidir yapacağını yapar sonra bir adım geri atar senin ne kadar istekli olduğunu görmek için o kaç geldiyse bence sende o kadar git istiyosan tabi bu adamı
İstiyorum
Ama o bazen istiyor bazen istemiyor gibi geliyor bana aynı ortamdayken hep yanlşlıkla oluyormuş gibi temas ediyordu bazen de durduk yere içine kapanıyor dokunmamak için çabalıyodu sarılmam çok hoşuna gidiyordu mesela
O zaman bi adımda sen at onun attığı gibi bi flortoz mesajda sen at , sana teklifi sen et demiyorum ama ona bi adım attığını göster gerisini o halleder zaten o şu an büyük ihtimal senin ne kadar isteyip istemediğini tartıyo
Ya yanlış bşy yaparsam ya ben yanlış anlıyorsam sadece beni arkadaş kardeş gibi görüyorsa
Sen beni dinle bi adım at gerisi gelirse olur bu iş baktın tık yok sende sal gitsin
Peki tamam teşekkür ederim
Hadi bismillah 😅
O kaç geliyosa sende o kadar git ne mesajı attıysa benzerinide sen at diyorum işte onun ölçtüğü gibi sende onu ölç tart ne istediğini anlarsın ancak bu şekilde
Rica başarılı olursan yorumu beğen 😂
Olursa ilk sana söylicen
daha once nezamandir tanisiyosunuz yeni mi
3 aydır tanışıyoruz birbirimize çok benziyoruz hem sen benim gibisin ondan biz birbirimizi anlıyoruz diyor
gonderdigi mesaj nasi. mesaj di utandigini dusunuyosun size mesaj attim bakar mısınız
picin teki iste neyi anlamadinmi
Umursamıyor
Bende yoluma bakayım o zman
Arkadaşça devam etmek istiyor
Arkadaş olursak tekrar kaldığı yerden devam eder ama kaldı ki kendisine abi diyorum ve evlenelim demişti daha önce de şakasına istmediğimi şakayla belirmiştim bend3
Seninle mi evlenmek istediğini söyledi
Evlenelim dedi
Şakayla karışık
O zamandan bu yana senin düşüncelerin değişti mi Şu an yine dese yine hayır der misin
Abi diyorum kendisine ayruca sevgili olursak da iş ciddiye biner ondan istemiyorum
O zaman bence iletişimi kes yoksa bu konuşmaları farklı anlayabilir
Öyle de olmuyor
Uzaklaş derim
Hayır hep uzklaştım bu kez bundan uzklaşmıycam sonunda rezil de olsam gidicem
Karar senin artık o zaman
O zaman abi deme artık
Neden
Abi demem onda nasıl bşy bırakıyor ki
Istiyormuşsun çünkü abi demeye gerek yok artık
Olmaz o açılmadığı sürece abi derim kendisi desin abi deme diye
Bu da mantıklı Haklısın
sesli görüşmenin içeriği önemli.