Biz dostuz diye eveleyip geveliyor
Ben daha çok köşede tutuyor gibi hissetdim
Biz dostuz diye eveleyip geveliyor
Ben daha çok köşede tutuyor gibi hissetdim
Dost değil normal sohbetleştiğin biri olur sana ayıracak vakti yoksa pardon vakit ayırabilecek kadar değer vermiyorsa zaten ortada bir dostluk yoktur.
Cevap
4Cevap
Büyük memeli bi kadın asla köşede tutulmamalı. Başımızın üstünde yeri olmalı ve hep baş üstünde tutulmalı.
Olabilir , inanır mısın bana göre sanaldan arkadaşlık daha iyi oluyor
Him doğru olabilir bi deneyim
Ama yani sende bu nickname i kullandığına göre pekte güven vermiyorsun
burada değil instagramda kendi adimla varım
Ayrıca 4-5 sene öncesinden tanışıyoruz
Sana mı kaldı beni çözümlemek sen kimsin ki istediğini düşün. Kıytırık bi sitedeki hayatsızlara değer mi verdigimi düşünüyorsun. cok mu önemli sizin düşünceniz
Bu demek istediğim şöyle senin bu kullanıcı adını koyman düşüncelerinden ibaret aslında, fikirlerin sağlam değil anlıyor musun? Burdan tanimasa bile.
Sormasaydin , gidip arkadaşlarına sorsaydın bacım o zaman , sanırım hiç arkadasiniz yokki buraya soruyorsunuz bu da bunun kanıtı
Yok tabiki. Önüme gelenle arkadaş mı oluyum
Ayrıca iş ortamını bilmiyorsun. Arkadaş sanıp her şeyini anlatırsın, gidip başkasına seni satarlar. Laf olsun diye
Yalanlara niye laf vereyim
Dışarıda buluşur ederim, ama hayatımla ilgili birsey anlatmam
Hayatımla ilgili birsey anlatmak için tam anlamıyla dost olsun önce.
Bunun iş ortamıyla ne alakası var , her insanın elbet bir yakın dostu olmalı, işten veyahut dışarıdan, sen insanlara fazla onyargilisin , ya da kendine sanaldan arkadaş edin , istediğini anlat, seni satamaz sana birsey yapamaz
Edindik ya işde dostmuşuz beyfendiyle
🤣🤣
Aynen
Sosyal medya dostluğu gibi
Ben öyle hissedmiyorum, beni istemiyorsan niye yazıyorsun dedim
Dostuz bilmem ne eveleyip geveledi
Belki büük meme seviyordur
Buluşmuyor
Bir endişesi var, evli, bedensel engelli veya fakir
Endişesi yok katır gibi
Evli değil
Bedensel engelli değil
23 bin maaşı var
Şimdi anlaşıldı, parayı sana yedirmek istemiyor, kestirip de atmıyor belki lazım olursun diye
Tamam o kafayı da anladim
Biraz üstüne gittim, beni istemiyorsan niye yazıyorsun diye
İşte dostuz falan diye geveledi
En son hım aynen deyip bitirdim konuşmayı
Tam da dediğin gibi, işim düşer de lazım olur
İyi geliri olan katır gibi bir adamın zaten elini sallasa bulabileceği bir ortamda dostuz ayağını yememen isabetli olmuş
Ben yatmak istiyorum
ama bu mala illa gel beni sillk demen lazım
Anlayışı kıt
Zaten kadınlar en mal erkeği seçmekte çok başarılı, malum pişmanlığı da beraberinde getiriyor. Yatabileceğin onca erkek varken, hem de sözünü ikiletmeyecekler ama siz zoru seçersiniz, kader utansın
Yo seçtiğim yok. Zordan nefret ederim
Kolayı severim ayrica
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?