Sevgilim benimle dışarı çıkmıyor? Bu ne demek oluyor?

Sevgilimle 2 aydır çıkıyoruz. Kendisini uni de ortak arkadasla tanıdım, master okuyor. 2 ay içinde onu 2 yere davet ettim. 1. Si arkadaslarla sinemaya gittik onu davet ettim sinema biletini ben aldim sonra arkadaş ona özel dediki senin biletini aliyor sende tatli alirsin sinemadan sonra o da tamam demis. Tatli yemeğe gittik ne odemeye teklif etti nede kendine aldi. Gitti yemek aldi kendine. O zaman demistikki herhalde parasi yoktur. Baslarda yoktu ama Şu an var cunku bana diyor disarda şunu yedim bunu yedim. Başka zamanda doğum günü sürprizi yaptım ona restaurant a gittik arkadaşlarla onun yemek masrafı, ozel hediyesi, arkadaşlarla olan hediyenin fiyatının payı ve pasta bendendi. Hep onun evindeyiz. Film izleme sohbet etme olsun. Çiçek çok severim mesela başlarda 2 defa falan istedim almadı bende sustum. Benimle ciddi olduğunu söylüyor ve annesinede anlattı. Kendisi dinine yakın biri. Bir ara okuldan sonra buluştuk eve beraber yürüyelim diye ve okulun uzağına gidene kadar elimi tutmadi nikahimiz olmadan böyle görünmek istemiyorum dedi. Madem dinine yakınsın neye benimle evinde gorusuyorsun hep? Diye soruyor insan. Tabi ben anlayisliyim ya birsey demiyorum. 2 hafta once babamla tanis dedim seni tanısın istiyorum diye. 25 inde aile yemeğine davet ettim babam annem ve kardeşimin olacağı bana gelemem dedi. Sonra 24 ünün gecesi tutturdu işte Noel gecesi yalnız geçirmeyelim seni çok ozledim gel falan. Gidebilirdim ama düşündüm ve dedim ki bu çocuk yarın boş ve bakalım benimle bir plan yapacak mı. O gece gitmedim. Ertesi gün 15:00 gibi beni aradı hal hatır sordu sonra ise işte ev arkadaşlarım birkaç erkek plan yaptık bu akşam yemek yiyeceğiz dedi. Ben ona dışarı yemek yemeğe gidelim dedim onun 2 gün öncesinde bana birdahaki ay gidebiliriz anca dedi. Benimde sabrım taştı ve dedim ki sen benimle 1 kere bile yemeğe gitmedin bana burada yemeğe gideceğini mi söylüyorsun. O akşamına o yemeğe gitti gece 12 de yazdı hey falan diye ben tavirliydim ama kesinlikle aşırı tavır yapmadim. Ertesi günü hiç gunaydin yazmadı ve aramadı. Sanki beyefendi çok haklı. Bana çiçek, küçük hediye, kahve içmek (cafe) nede yemek yemeğe götürdü. Haklı bir tavır gösterdim diye düşünüyorum. Babam konusundada neymiş nikah yapmaya hazır olduğunda tanisacakmis. Şimdi ben kötü düşünmek istemiyorum ama kötü yanı olanlar. Benimde hatam vardır belkide. Sizin yorumunuzu merak ediyorum bana tavsiye verirseniz memnun olurum. Kendisiyle sohbetimiz gercekten samimiydi ama bu gibi şeyler hiç hoşuma giden şeyler değil.

Dış ülkede yaşıyorum. Yazım yanlışım olabilir arkadaşlar kusura bakmayın.

Sevgilim benimle dışarı çıkmıyor? Bu ne demek oluyor?