Kız arkadaşımın eski erkek arkadaşları 🤦‍♂️?

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 3 aylık bir ilişkimden bahsetmek ve mantıklı bir cevap almak istiyorum.. Başta belirttiğim gibi 3 aylık bir ilişkim var kendisiylede traji komik bir durumda tanıştık. mesleki olarak kaptanlık yapıyorum, bulunduğumuz yatlar ultra lüx oluyor doğal olarak hostes aşçı tarzında personeller oluyor traji komik bir hostes arkadaşımızla mekanda birşeyler içelim dedik gecenin sonu aynı yatakla bitti tabi bunu kabullenmem biraz zaman aldı, herneyse kendisi benden 3 gün önce başkasıyla beraberdi yaklaşık 4 aylık bi ilişkisi vardı ondan önce de 4-5 ay başkası ile berabermiş ve ondan öncede bir oyun platformunda tanıştığı bir erkekle bi süre beraber olmuş şimdi ahlaki açıdan kötü bir durum asıl bombaya gelecek olursak kendisi iki kız annesi ve resmiyette evli ama boşanma davası açılmış. Abi burayakadar tutulur yanı yok.! Tabi eski eşi kumar alkol muhabbeti var ondan sonraki şahıs piskopatmış ondan sonraki adam da evli ondan sonraki adamda torbacı yani gittikçe kafanızdaki düşünce kaşar veya mideniz bulanıyordur.. beni sevdiğini söylüyor bende bunları bilmeden bende cidden seviyordum şans eseri ben bi ufak geçmişiyle yüzleşmek zorunda kaldım inanmadım torbacı arkadaşına sordum bu kız seni tanımıyor rahatsız etme diye meğerse 4 aylık bi ilişkisi varmış birde müstehçen albüm katalogları çocuk bir kısmını benimle paylaşınca sinir krizleri doğal olarak.. aklımdan bir türlü çıkaramıyorum tabi ondan sonra diğerine ulaştığımda watsap görüşmesi ve nude fotolar ondan sonrada kocasınında bunlardan haberdar olması şimdi abi burayakadar neden dayandın veya tekmeyi basmadın diye sorcaksınız. Kendisi doğu kökenli bende karadeniz ailem bunu kabul etmez birkere çocuklarıdn dolayı 2. Şıkkı dile bile getiremem hayati tehlikem oluşur.. ama ben bu saftiriğe yol verirsem saçma sapan insanlarla hayatını tamamen boka saplıcak ve iki tane pırlanta gibi kız çocuğu var o kızlara daha çok üzülüyorum ama ben bu dünyayada merhameti yaymak için gelmedim!! O fotoğraflarını kafamdan silemiyorum bir türlü.

gerçek anlamda da kıza tutuldum yaşım 38 bu arada çok feleğin çemberinden geçmişliğim var ama bu durumda çaylak çıktım

size sorum şu bi kadın cinayetinde manşet olmak istemiyorum ben bununla bir hayat sizce kurabilirmiyim ve o eski durumunu kafamdan silebilirliyim? Rica edecem hassas bi konu saçma sapan bişeyler yazmayın birgün başınıza gelir geçmişte bu konuyu bulmaya çalışırsınız.. teşekkürler

Kız arkadaşımın eski erkek arkadaşları 🤦‍♂️?