Aİlesi istemediği için ailesinin istediği birisine tercih etti beni pişman olur mu?

Olur gibi de sordu ama geri gelmesini kabul etmedim beni bu şekilde harcamasına ama canım çok acıyor dünden beri 3 saatlik uykuylayım ne günahım vardı niye beni istemediler annesinin seçtiği insana hatalarına rağmen affettide beni suçum günahım yokken harcadı. Ciddi ilişki istiyormus annem seni istemicek dedi hiçbir zaman ve ileride ayrılmaktansa simdi ayrılalım dedi , çaldı 2 yılımı. Annesi o kızı istediği için benim onları ayırdığımı düşünüyor büyük ihtimalle bu yüzden istemiyor önceden bizi bu kızla tanıstırıp ayırmıstılar yine. Ben uzağım ve o aile akraba aracılığıyla aileye girer girmez annesine kendini sevdirmiş. Hiçbir sey yapamazsın gitmekten başka dedi kalbimi paramparça etti ve ne yaparsam yapayım onun gözünde ben bitmişim zaten sadece merak ediyorum bu durumu yasayıp veya insanlar nasıl atlatırlar? Bana sevgilimin baska bir kadınla beraber olmasına sesimi çıkarmama mı söylüylüyorlar , çocuğu dolduruyorlar sanki kötü benim ve bana gelince aralarını bozan faktörün sebebi benmişim gibi davranıyorlar. Mesajda engel olamıyorum yanıma geldiğinde de olamadım gitmesine engel ve şimdi ne yapacağım bilmiyorum nefes alamıyorum

Aİlesi istemediği için ailesinin istediği birisine tercih etti beni pişman olur mu?