Ikizler erkeği zor ya cidden burclara inanmam ama ikizlerde inanmam lazim oldugunu gördüm yani 😃 cidden psikopat bi burc erkeği tam ruh hastasi yani Allah herkesi korusun
Vereyim tabi; ilk tanistigimizda inanilmaz ilgili inanilmaz uyumluydu hatta dedim ki aradiğim erkeği buldum sonunda, şans bana güldü dedim. O da beni öyle hissettiriyordu yani kendini şanslı mı görüyordu bilmem g. ötü başı ayrı oynuyordu yani öyle diyeyim o derece seviyordu benle konuşmayı. Sonra aniden değişti yani dün yüzüme gülerken bugün 0 tepki verdi hatta dedim herhalde sevgisi bitti ve bu kadarmış. Kendisi net değildi ne istediğini bilmiyordu konusmaya görüşmeye devam edecegiz mi dediğimde bilmiyorum falan diyordu yani birden sert bi geçiş yaptı gözlerime inanamadım.. sonra ben bitirdim bu da sürekli beni takip etti kendi hesabiyla veya fake hesaplariyla sonrada işte kız ekledi instasına onlarlada yürütememiş ama. Öyle yani ruh hastası birisiydi.
Anladım yok bu öyle aşırı ilgili değil. Ama her aktif olduğunda yazar bide dindar olması hoşuma gitti ama bilmiyorum adı hacca gitti sürekli snap. puani artiyo valla çok tuhaf hissediyorum diğer erkeklerde hemen anlamıştım nasil biri olduklarını ama bunu çözemiyorum
Ya bence sen adamın dindarliğina bakma dindarlığı kendine sana bi faydasi yok sana lazim olacak olan karakteri yoksa bende dindar olmayan erkekle konusmam yani ama bana simdiye kadar hic bi faydasi dokunmadi çünkü dediğim gibi karakterleri uymadı
Evet karakteri düzgün olmalı şu yönden düşündüm gerçekten bilinçli bir dindar ise boş yere benimle ilgilenmez veya kalp kirmazdir diye umut ettim. Ya üzülmek istemiyorum da
Nısanlım ıkızler cok dengesızler her duyguyu uclarda ve aynı anda yasarlar ama cok eglencelıler
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sen en azından nişanlanabilmissin senin burcun ne? Bende evlenmek istiyorum o da dindar birisi ama ha dengesizse artık dindar insanlara da güvenmiyorum gerçi
Ben boğayim. Ya bilinçli bir dindarsa yani kalp kırmamaya ve her kızla birlikte olmamaya çalışır diye ümit ediyorum. Gizliden çıkabilir misin mesaj atsam sana sonra engellesen bile saygı duyarım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
En son tanistigim erkek ikizler burcuydu ben oglak burcuyum
kendisini gayet iyi biri sandim tam tersi cikti
ne istedigini hala bilmeyen bir erkekdi
😑😑😑 hep böyle şeyler okuyorum korkutuyor beni dindar birisi
Ikizler erkeği zor ya cidden burclara inanmam ama ikizlerde inanmam lazim oldugunu gördüm yani 😃 cidden psikopat bi burc erkeği tam ruh hastasi yani Allah herkesi korusun
Azıcık detay verebilir misin mesela sence sadıkmı sana ilgili miydi ilk tanışınca fazla mesaj ve arama yaparmiydi
Vereyim tabi;
ilk tanistigimizda inanilmaz ilgili inanilmaz uyumluydu hatta dedim ki aradiğim erkeği buldum sonunda, şans bana güldü dedim. O da beni öyle hissettiriyordu yani kendini şanslı mı görüyordu bilmem g. ötü başı ayrı oynuyordu yani öyle diyeyim o derece seviyordu benle konuşmayı.
Sonra aniden değişti yani dün yüzüme gülerken bugün 0 tepki verdi hatta dedim herhalde sevgisi bitti ve bu kadarmış. Kendisi net değildi ne istediğini bilmiyordu konusmaya görüşmeye devam edecegiz mi dediğimde bilmiyorum falan diyordu yani birden sert bi geçiş yaptı gözlerime inanamadım.. sonra ben bitirdim bu da sürekli beni takip etti kendi hesabiyla veya fake hesaplariyla sonrada işte kız ekledi instasına onlarlada yürütememiş ama. Öyle yani ruh hastası birisiydi.
Anladım yok bu öyle aşırı ilgili değil. Ama her aktif olduğunda yazar bide dindar olması hoşuma gitti ama bilmiyorum adı hacca gitti sürekli snap. puani artiyo valla çok tuhaf hissediyorum diğer erkeklerde hemen anlamıştım nasil biri olduklarını ama bunu çözemiyorum
Ya bence sen adamın dindarliğina bakma
dindarlığı kendine sana bi faydasi yok
sana lazim olacak olan karakteri
yoksa bende dindar olmayan erkekle konusmam yani ama bana simdiye kadar hic bi faydasi dokunmadi
çünkü dediğim gibi karakterleri uymadı
Evet karakteri düzgün olmalı şu yönden düşündüm gerçekten bilinçli bir dindar ise boş yere benimle ilgilenmez veya kalp kirmazdir diye umut ettim. Ya üzülmek istemiyorum da
Nısanlım ıkızler cok dengesızler her duyguyu uclarda ve aynı anda yasarlar ama cok eglencelıler
Sen en azından nişanlanabilmissin senin burcun ne? Bende evlenmek istiyorum o da dindar birisi ama ha dengesizse artık dindar insanlara da güvenmiyorum gerçi
Dindarlık ayrı bısı ya oglagım ben sen
Ben boğayim. Ya bilinçli bir dindarsa yani kalp kırmamaya ve her kızla birlikte olmamaya çalışır diye ümit ediyorum. Gizliden çıkabilir misin mesaj atsam sana sonra engellesen bile saygı duyarım
Tabi hiç sorun degıll… bogayla guzel anlasırlar genelde enerjılerını tutar dıye dusunuyorum tabı hayatındakı nasıl bırı bılmıyprum ama
Takip ettim ama mesaj kapalı galiba beni takip etmen gerekiyor
Ettimm
Olan var