Bi tane adam akıllı bir sevgilim olmadı hayatımda. Karşıma yakışıklı zengin erkekler çıkıyor ama benimle cinsel şeyleri utanmadan apaçık konuşuyorlar ben de sohbeti kesiyorum. Biri istek atmış onla yazıştım bi anlık attı bana eski bşr arabanın içinde torpidonun üstünde bira şişesi. İğrençti. Araba eski duruyor yazdım kiralık araba kullanıyorum araba masrafına ne gerek var dedi iyice midem bulandı. Birisi tam yakışıklı ve çok zengin olmasa da durumu çok iyiydi bi de gençti o kadar sevindim ki telefonda onun o genç karizmatik sesini duyunca. O da bana kocam de dedi. Karım olmanı istiyorum çok hoşuma gidiyorsun başkaları samimi gelmiyor dedi. Ama onu b. şaltmamı istedi açık foto falan atmasam da ve bana dedi ki inleme sesi gönder ben de günah dedim o da benle telefonda konuştuktan sonra 2 dkya gelicem dedi ve sonra istediklerimi gerçekleştirmiyorsun olmaz bizden üzgünüm diyo her yerden engellemiş. Gerçekten çok üzülüyorum. Neden böyle Allah’ım ben güzel kıymetli bir kızım. Ve padişahın da kızı olsam yine bana sevgilimin sahip çıksın severim o şekilde tutku duyuyorum bi erkeğe. Gitti o güzel çocuk üzülüyorum ya
Çok üzülüyorum dayanamıyorum parayı seviyorum napıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
İçim çok daralıyor ve anlatabileceğim hiçbir kız arkadaşım yok
Güncellemeler
+1 yıl
Valla dayanamıyorum artık
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Aynen öyle valla hepsinin niyeti bozuk yok mu söyle adam gibi seven be 😂
Zengin ve yakışıklı erkekler neden sapık? abaza dayıyla konuştuğumu sanıyorum
Knk hem zengin hem yakışıklı diyorsun ultra birde efendi olması imkansız kendilerine güveniyorlar çünkü
İşte kendilerine güvendikleri için abaza olmamaları lazım valla çocukla konuşurken 30 yaşındaki abaza dayıyla konuşuyorum sandım ama 23 yaşında znegin yakışıklı elit bir bey
Bırak ya paraları da batsın yakışıklılıkları da allahın sapıkları aşkım sakın kendini kullandırma senden öyle şeyler isteyen zaten senle evlenmez emin ol seni sevseydi sana değer verirdi 😉
Beni de param yok diye istemiyorlar
Cok fena yaa.
Sorma bi de her gün üniversiteye yürüyerek gelip gidiyorum o kadar sıkılıyorum ki. Üniversitenin kocaman bir kapısı var o kapıdan bile yürümek 15 dakika
Semsert oldum
Ne alaka
Para var tatlimm
Cinsellik isteyen zengini yollamışım okumuyor musun soruyu
Okudum ama uzun oldugu icin tam şey yapamadım.
Anmadım şimdi. umarım hakettigin ve seni hakeden dürüst birisi karsïna cikar
İnşallah nasibim olur
Olur bence. çok saf ve temiz birisin sanki
Evet.
Karşıma çıkan flörtüm pisslikti pisslik
Para için kendini kullandırtma boş ver gitsin
Ama çok darda kalıyorum böyle
Sevgili mi istiyorsun , yalnızlıktan mı korkuyorsun
Sevgili para
Yakışıklı olmayan zenginlerde var
Sevmediğim erkeğin parasını da istemem
Güzel birimisin peki
Evet
Yaş kaç
Bende kendimi sevmiyorum mesela
Paran Yoksa yazma
Mercedesim var diyim üni okuyorum 😉
Ben nasılım sence , profilde küçük duruyorum biraz , 2 yıl önce çekilmiştim
Sen iyisin bana en önemli şey yüzünün ince olması zaten
Yaz bana özelden konuşalım
Ama cinsel bi şey karşılığı para atıcaksan hiç konuşmayalım. Benim gerçekten desteğe ihtiyacım var bir adamın arkamda durmasına
Öyle biri değilim zaten , şüphen olmasın
Destek olmayacaksan da yazma ben bu durumdayken kimsenin beni oyalamasıyla uğraşamam
Sana yardımcı olucam , niyetim yeminle kötü değil konuşmaya başlayınca anlarsın zaten
İyi biriyim merak etme ☺️
Instagram masallsu8 e yaz o zaman
259 takipçisi olan sen misin
Neyle başlıyor ilk harfi
Profilde sarı saçlı bir kız var
Yokkk. Masallsu8 benim profil
Yazdım baksana
Profil fotoğrafın yok dimi