Çok üzülüyorum dayanamıyorum parayı seviyorum napıyım?

Bi tane adam akıllı bir sevgilim olmadı hayatımda. Karşıma yakışıklı zengin erkekler çıkıyor ama benimle cinsel şeyleri utanmadan apaçık konuşuyorlar ben de sohbeti kesiyorum. Biri istek atmış onla yazıştım bi anlık attı bana eski bşr arabanın içinde torpidonun üstünde bira şişesi. İğrençti. Araba eski duruyor yazdım kiralık araba kullanıyorum araba masrafına ne gerek var dedi iyice midem bulandı. Birisi tam yakışıklı ve çok zengin olmasa da durumu çok iyiydi bi de gençti o kadar sevindim ki telefonda onun o genç karizmatik sesini duyunca. O da bana kocam de dedi. Karım olmanı istiyorum çok hoşuma gidiyorsun başkaları samimi gelmiyor dedi. Ama onu b. şaltmamı istedi açık foto falan atmasam da ve bana dedi ki inleme sesi gönder ben de günah dedim o da benle telefonda konuştuktan sonra 2 dkya gelicem dedi ve sonra istediklerimi gerçekleştirmiyorsun olmaz bizden üzgünüm diyo her yerden engellemiş. Gerçekten çok üzülüyorum. Neden böyle Allah’ım ben güzel kıymetli bir kızım. Ve padişahın da kızı olsam yine bana sevgilimin sahip çıksın severim o şekilde tutku duyuyorum bi erkeğe. Gitti o güzel çocuk üzülüyorum ya

Güncellemeler
+1 yıl
İçim çok daralıyor ve anlatabileceğim hiçbir kız arkadaşım yok
Güncellemeler
+1 yıl
Valla dayanamıyorum artık
Çok üzülüyorum dayanamıyorum parayı seviyorum napıyım?