Selamlar.. Sevdiğiniz insana verdiğiniz ''hastalıkta, sağlıkta'' sözüne ne derece tam anlamıyla sadık kalabilir misiniz? Keyifli günler..

Selamlar.. Sevdiğiniz insana verdiğiniz ''hastalıkta, sağlıkta'' sözüne ne derece tam anlamıyla sadık kalabilir misiniz? Keyifli günler..
Bu sadece yabancı sinemada var bizde yok❗️ Aslında olsa çok güzel olur ancak bizde kişiler evlenirken çok şey saklıyor. Aslında bir kan tahlili ve hepatit B testi değil tüm geçmiş ve psikiyatri raporu şart❗️
Bana ne kadar ruhen ve bedenen sadakat beslediğine göre değişiyor. İş hastalıkta sağlıkta yan yana olmaksa ben karşımdaki bunu ne kadar hak ediyor diye bakarım olaya. Hak edene her şey olunur doktor, ilaç veya hasta bakıcı. Hak etmeyene tekme sağlıkta da itina ile vurulur
Selam gadası 🙃
Her insan verdiği sözü tutmak ister. Ama bu hayat öyle bir hayattır ki insan en sevdiği kişiye bile veda etmek zorunda kalabilir.
Cevap
11Cevap
Kalırım aşk budur, sevgi budur
Evet her zaman sadığım ama en çok da sadık olmayanlar evleniyor :D keyifli günler..
Ben kalacağıma eminim de günümüzde kadınların ne kadar çok aldattığı TV programlarından anlaşılıyor.
o soz tarihe gomulmus simdi en ufak seyde bitiyo hersey
Sevdiğimiz insan içinde sadık kalamıyor isek ne anlamı kaldı sevginin.
Kesinlikle.
Hani derler ya sözüm senettir diye.
Onu benim için özel yazmışlar.
Sadakat bir çok dilde eğreti duruyor artık.
Ben kalırım sorun yok
Olmazsa ne anlamı var
Evet
Kalıyorum
Evlenirken bu sozu veriyosak tutulmali
Evet kalırım
Evet sadık kalırım
Elimizden geldiğince
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?