Aşk İlişkileri Her zaman ilk mesajı karşıdan beklemek ne kadar doğrudur? Клвдияивановна Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor buradaki altın kelime her zaman yani sürekli bir taraf konuşma başlatıyor ve bu çok aşırı derecede yaygın Her zaman ilk mesajı karşıdan beklemek ne kadar doğrudur? Cevapla Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Doğru veya değil karşı taraftan beklerim. 0 2 Yorumla Клвдияивановна +1 yıl Iyi de karşı taraf senin kölen mi knk valla aldatıldığını söyleyeyim Yorumla _ΛqresiF_ +1 yıl Köle ne alaka, aldatılmak ne alaka? Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. Bence doğru değildir bazen ilk mesaj atılabilir 0 0 Yorumla
thefrost Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Hiç doğru değil. Bu soru ilk mesajı atmayı bıraktığım günden beri bir arkadaşımın tek kaldığını hatırlattı bana 0 0 Yorumla
sevimliihatun Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Çok saçma doğru değil kim yazmak istiyorsa o yazsın illa bir beklenti içine girmeye gerek yok. 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı. Doğru bir davranış değil bu 0 0 Yorumla
Abcdefghshhshhshsh Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Bence yanlış ama bende karşıdan bekliyorum. utangaç bir yapım var sanırım ama ilgisi olsa o yazardı gibi düşünüyorum hep 0 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Saçma bir şey konuşmak isteyen yazsın işte 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Doğru veya değil karşı taraftan beklerim.
Iyi de karşı taraf senin kölen mi knk valla aldatıldığını söyleyeyim
Köle ne alaka, aldatılmak ne alaka?
Bence doğru değildir bazen ilk mesaj atılabilir
Hiç doğru değil.
Bu soru ilk mesajı atmayı bıraktığım günden beri bir arkadaşımın tek kaldığını hatırlattı bana
Çok saçma doğru değil kim yazmak istiyorsa o yazsın illa bir beklenti içine girmeye gerek yok.
Doğru bir davranış değil bu
Bence yanlış ama bende karşıdan bekliyorum. utangaç bir yapım var sanırım ama ilgisi olsa o yazardı gibi düşünüyorum hep
Doğru değil ama ben öyle yapıyorum
Saçma bir şey konuşmak isteyen yazsın işte
Yanlıştır
Çok yanlış.