Selamlar.

#funda 👩❤️👨
%100
%70
%50
%20
%0
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Selamlar.

#funda 👩❤️👨
Evet doğruluk payı var tabi ki. çünkü insan ilk görüşte aşık olamaz. sevgi ve aşk zaman içinde gelişir ve gerçekleşir. ilk başta sadece hoşlanabilirsiniz. ama zaman içinde o kişiyi seversiniz ve aşık olduğunuz zaman evlenirsiniz. sadakat ve güven de bu evliliğin sağlam olması ve devam etmesi için çok önemlidir. çünkü insan sevdiği ve aşık olduğu kişiye güvenmezse aslında o evlilik çok uzun sürmüyor yani mutlaka bir yerde kopukluk ya da iletişimsizlik oluyor maalesef.
#selamgençlik 🍀🍀
⭐ 🍀🍀 Kendi adıma yüzde yirmi katıldım bu tespite. Nedeni şu ki: Bence direkt akıl, zekâ ve hayata bakış açısıyla birbirine yakın hissetmekle başlar o ilk yakınlık, sonrasında birbirinden aura/ frekans uyumu ve elektrik alınır, hoşlanma delice aşka boyut atlar, evliliğe gidebilecek denli sevildiyse ve nasipse evlilik de olur evet, sonra iki tarafın aşk enerjisiyle ortaya koydukları sevgi, saygı, sadakat ve tüm diğer performans evliliğin ömrünü uzatır fakat o yıllarda cidden samimi bir performans varsa şunu söylemek isterim ki; aşk aşkı büyütür kesinlikle evlilik aşkı öldüremez, samimi aşk yüz yıl sonra bile çoğalarak sapasağlam devam eder, evet. ⭐🍀🍀
#tubasueda 🍀🍀
Kesinlikle doğru sevgi ne kadar olsa bile zamanla aliştıkça bir birinize ateş eski gücünü kaybediyor ve çekim azalıyor geriye karakter ve saygı kalır büyü bozulmuştur artık
Cevap
39Cevap
%70 diyebilirim.
Çünkü sevgi saygıyla da olmuyor bazen sürmesi için. Evliliği etkileyen o kadar çok faktör var ki insan bazen hangisiyle mücadele edeceğini şaşırıyor. Bazen o kadar çok yoruluyor ki sevgi saygı olsa bile yollar ayrılmak zorunda kalıyor.
Dejavu oldum. Bu sözü sanki ben yazdım gibi hissediyorum. Kimin nereden ve hangi açıdan baktığına göre değişir. Söze katılıyorum
Sevgi saygı etken olsa bile daha başka şeylerde var evlilik için insanın fiziken ruhen ve madden hazır olması da gerek evliliğe
ya da o kişiyi hayallerine oturtabilmesi gerekiyor bu bağlamda yüzde elli diyebilirim
görsel harika :)
sen sonbaharin kisa dondugu mevsimde biraz ask a tutundun sanirim Funda cım :)))
soruda cok iyi soze gelince butun felsefik sozlerin hepsi % 100 dogrudur
bunlari yasamak ise iste o deesle kitapla kotekle olmuyor sans :)
Öncelik ve daim olan saygıdır.
Sonra aşk ve sadakat gelir.
En sonunda da kafa birliği geldi mi o evlilik ömürlük olur..
Bu sıralamalardan biri eksik olursa evlilik yerinden oynar..
Şıklarda %100 dedim ama :)
Bir ilişkiyi başlatan en büyük etken.. İstemek, koşulsuz şartsız istemek. Sonrasında zamanla oluşan tutkulu aşk. Sevmek ise saf ve masum, evliliğin ilerleyen yıllarında alışkanlık haline bürünmüş hali.
Hoşlantı başlatır
İlgi alaka sevgi evlilige götürür
Aşk ve tutku ayakta tutar
Sadakat saygı güçlendirir çökmesini engeller ✌️
Sadakat olsa da cinsellik yoksa maalesef bi yere kadar insana gına gelir kavgalar başlar kafayı sıyırır insan
sadakat ve saygı baştan beri olmalı. Eksikliği ilişkiyi temelden sarsar.
evliilğe götüren ise aşk sevgi falan değil bence, mantık.
Her zaman sevgi başlatmayabilir; daha farklı duygular alabiliyor yerini
Kesinlikle saygı olmak zorunda evlilikte siz bir çiftsiniz ve biribirinizi tamamlamak zorundasınız birbirinizin iyi ya da kötü herşeyini bilmelisiniz ve eşinizin hassas bir sorunu olduğunda ona saygı göstermeniz gerekiyor sevgi bir yere kadar ama saygı mecbur
bence aşk başlatır baştan bir kıvılcım gibidir söner sonra sevgiye dönüşür ve ilişkiyi yürütür.
Hayır yanlış. Aşk başlatır , sevgi evliliğe götürür ve sadakat devam ettirir
Aşk başlatır sevgi evliliğe götürür bu kismi duzeltirsek tmmdir...
Kısmen biraz görece kişiye göre değişen kavramlar bunlar
Bence aşk ile başlar sevgi ve saygıyla devam eder
İlişkiyi illa sevgi başlatmaz. Haricinde katılıyorum
Bence doğruluğu azdır. Sağlıklı ilişkilerden sıkılan insanlar varmış. Onlar bir bahane bular ayrılırlar.
Hesapta %100 dur. Ama birlikte yaşamaya başlayınca belli bir zamandan sonra %50 ye düşer sonra %0 a.
Sevgi = Saygı, güven, öz veri ve fedakarlık tır yüreğe böyle yerlestigi zaman yukarıda ki söz yüzde yüz doğrudur.
Aşkla bir yere varılmaz, nereye götürürse sevgi ve saygı götürür.
Saygı; sevgiden daha değerli. Bu kadarını biliyorum
Bazen de önce anlaşabildiğin insanı bulursun sevgi zamanla sağlam bir şekilde gelir
Aşk olayı olmasaymış iyiymiş. Gecıcı heves olan bir duygu sonuçta
herkesin hayata bakışı farklıdır.. kısaca yüzdeler herkes için farklı
Evet doğrudur ama önce sevgiden ve ilgiden sıkılmayan kadın bulmak lazım.
Buna okkalı bir yorum yazardım da Türk kadının yüreği kaldırmaz.
Her sözünüm noktasına virgülüne katılıyorum Ama bazen insan olur rotadan çıkabiliyor
%100 diyorum çünkü çok doğru tespitler ile söylenmiş bir söz olduğuna inanıyorum.
sıralamanın doğru olduğunu düşünmüyorum
Bence aşk sevgiye dönüşüyor
bence gayet doğru bir tespit
Bence %100 doğru bir söz
Neredeyse %100
Muhtemelen 0 😂😂
Doğru bence
%100
çok çok doğru
99.9 tatlım
%100
%70.