Konuştuğum kişiye bir kızı önerdim ama kıza yüz vermiyor. Acaba benden mi hoşlanıyor?

Lise arkadaşım sosyal medyadan tüm paylaşımlarımı beğeniyor attığım storylere hep cevap veriyor attığım tweetlere falan cevap veriyor sonra numaramı istedi konuşmaya başladık hep evlenmek istediğini söylüyor sohbet ederken bi kız arkadaşını beğendim vs dedi tanıştırayım dedim (kız çok samimi olmadığım uzaktan bir arkadaşım) önce yok mok dedi sonra ben hadi ne olacak vs deyince tamam dedi kıza dedi bunları tanıştırdım sosyal medyada birbirlerini eklediler ben aradan çekildim tanıştırdım kız bana ‘emin misin bunun evlenmek istediğine bana sürekli ben aşka inanmıyorum vs şeyler söylüyor evlilik düşüncesi yok hatta hep gece mesaj atıyor o saatte ben uyuyorum konuşmuyoruz pek’ dedi ama çocuk hala bana bir evlenmek istediğini söylüyor ve günün her saati mesaj atıyor kıza yanına geldi mi görüşecek misiniz diyorum kız ‘hiç görüşelim demiyor emin misin görüşmek istediğine diye bana soruyor’ ikilemde kaldım çocuğun bana konuştukları ile kıza konuştukları başka🙄 en son dün yine story attım bana yine evlilikten konuyu açtı biraz konuştuk ben sordum kızla ne yaptınız devam ediyor mu yoksa etmiyor mu diye bi anca mesaj atmayı kesti🙄 kızı ne zaman sorsam cevap vermiyor soru hep havada kalıyor başka bir şekilde evlenmek istediğini söylüyor. Anlam veremediğim nokta çocuk acaba bana yazılıyordu da ben mi anlamadım kızla tanıştırdım🙄 zarf attı ben mi farkedemedim şimdi araya kız girdiği için lafından geri mi dönemiyor anlam veremiyorum 🙄 bana dedikleri ile kıza dedikleri çok zıt şeyler şaştım kaldım sizce neden?
Konuştuğum kişiye bir kızı önerdim ama kıza yüz vermiyor. Acaba benden mi hoşlanıyor?