Sevgilimle evlenmekten korkuyorum?

Sevgilimin çok dar bakışlı olduğunu düşünüyorum. Kendisi uzman çavuş komando. 4 gün önce anıtkabire gittik. Ben etek giyecektim ben götürmem seni böyle git düzgün bi sey giy üzerine de kazak giy sonra uzun montunu giy dedi. Montunu çıkarma orada. Atamın huzuruna öyle mi çıkacaksın diye uyardı beni. Gittik kızın biri etek giymiş. İçinden dedi ki hey allahım ahlaksıza bak nasıl çıkmış Atamın huzuruna dedi. Dedim ki ya ne alakası var Atatürk ayrıca modern bi insandı dedim. Kıyafetlerime de karısıyor. Karnıma piercing yaptırmak istiyorum eskiden vardı o hayatımda yokken ve kapandı. Ama diyor ben ailemle tanıstırcam seni öyle mi çıkacaksın karşısına dedi. Gözükmez ki karnı açık giyinmem onlarlayken dedim. Ben hayr diyorsam uzatma bi seyi sinirleniyorum dedi. Ben dedim ki sen ailenle mi tanıstıracaksın beni dedim. Evet ama böyle giyinmek yok. Tayt giymeyeceksin. Sana güzel üst bas alcaz dedi. Hoşuma gitti ama beni çok darlıyor. Evlenmekten korkuyorum napıcam bilmiyorum. Doğru kişi mi değil mi bilmiyorum. Sonra yoldaydık o kıyafetlerini yavaş yavaş yok etmeye başla onları bundan sonra benimleyken giyemediğin gibi başka yerde de giymeyeceksin dedi. Yuh dedim. Öyle ben hayatımdaki insanı düzeltirim düzelmiyorsa hayatımdan çıkarırım dedi. Tamam çıkar o zaman dedim. Tamam bırakayım seni otogara dedi. Yapamıyor da😂😂 edepli ol biraz ahlaklı giyin dedi. Dedim ki ne alakası var ya bununla edeple ne ilgisi var dedim. Yakısmıyor sana dedi. Böyle her şeyime karısacak galiba napıcam bilmem offf

Sevgilimle evlenmekten korkuyorum?