Aşk İlişkileri Beni bi kez gören biri bana asik olabilir mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Sızce? Beni bi kez gören biri bana asik olabilir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,5b cevap paylaştı. hayır olamaz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl evlendim artık.. kim görse hemen arkadaş olmak istiyordu. hep sevgilim oldu. erkeklerde var bu görünce aşık olma hikayesi. fiziği beğeniyorlar aslında iyi tanıman lazım. kanma her diyene 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tamam abla.
liader Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl İhtimal elbette var ama seni tanidiktan sonra sana aşık kalirmi orası muamma 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Niye ben serefsiz miyim 😂 Yorumla liader +1 yıl Ne alaka sen prenses ya Yorumla
Raporsuzdeli07 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl Aşk böyle basit bir şey değil belki hoşlanabilir ama aşık olamaz seni tanımıyor etmiyor 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Ufak bi muhabbet geçti sadece onun disinds sadece beni izledi Yorumla Raporsuzdeli07 +1 yıl Ask degil Yorumla Soran +1 yıl Tuhaf Yorumla Raporsuzdeli07 +1 yıl Oyle Yorumla Soran +1 yıl Evlenecegim kadin bu dedim diyo😄 Yorumla Raporsuzdeli07 +1 yıl Tolga cevik numarasi bi kere işe yarar :D Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum herkese beni sordurmus sacimin rengiyle 😂😂 Yorumla Raporsuzdeli07 +1 yıl Amele Yorumla Soran +1 yıl Öyle demiyelim Yorumla Soran +1 yıl Cocuk yakisikli 😄 Yorumla Raporsuzdeli07 +1 yıl Bu amele olduğu gerçeğini değiştirmez ;d Yorumla
Tttuufffhj Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl Erkeklerin etkilendigi etmenler arasında dış görünüş büyük rol oynar olabilir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Cok konusmadim bile sadece beni izledi Yorumla Tttuufffhj +1 yıl Olabilir işte dedigim gibi Yorumla
Erhancanlar Takip Et Master Yaş: 55 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Hiç görmeyen bile aşık olabilir. Bu her zaman olan bir şey. Ne ilsiniz ne de sonsunuz... 0 0 Yorumla
kubat_cagatay Takip Et Xper 7 Yaş: 44 , eic 98% +1 yıl ben bazen ilk gördüğüm bayana aşık oluyorum. sanada olurlar. ilk görüşte aşk böyle bir şey 0 0 Yorumla
siaais Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Ben inanmıyorum ilk görüşte aşka falan ya bakıyorsa abazanlktandir ya da hoşuna gitmiştir anlik 0 0 Yorumla
çağla322 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişinin kişilik yapısına göre değişir bu 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Biraz terso davranmistim arstis artis konusmadim cok o beni gördüğünde belki dövüş hoşuna gitti😂 Yorumla çağla322 +1 yıl Erkekler zor kızları severler ondan ilgisini çekmiş olabilirsin Yorumla
bLueetimeS Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl İlk görüşte aşka inanan var mı gerçekten 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Aska inanan var mı gercekten Yorumla bLueetimeS +1 yıl Ben inanıyorum Yorumla Soran +1 yıl Askin ya Yorumla bLueetimeS +1 yıl Seni güzel seven olmamış ondan inanmıyorsun Yorumla Soran +1 yıl Seven oldu cokta nankörlük yaptim iyi ki yapmisim pişman değilim Yorumla bLueetimeS +1 yıl Aklın hala yapamadıklarında demi Yorumla
Öylesinebiriyizz3434 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Görmek lazım ne diyelim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Görmeden kim ne diyebilirki 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Yani o gördüğünde makyajsızdım ondan pek bi sey diyemicem😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl yani ne zaman gördüm seni Yorumla Soran +1 yıl Cocuk gördüğünde abi Yorumla Soran +1 yıl Ne konuşuyoruz abi biz Yorumla Soran +1 yıl boş ver abi sen bu meseleleri Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😂 iyi abisi takıl sen Yorumla Soran +1 yıl Eyvallah wbi Yorumla
Mertizm2834 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı. Cok zor 0 0 Yorumla
secretman077 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. bilmem bakmak lazım 0 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı. Olaiblir 0 0 Yorumla
SarışınHukukçu Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Bilemem 0 0 Yorumla
yılandoktoru Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Tipine bağlı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
hayır olamaz
evlendim artık.. kim görse hemen arkadaş olmak istiyordu. hep sevgilim oldu. erkeklerde var bu görünce aşık olma hikayesi. fiziği beğeniyorlar aslında iyi tanıman lazım. kanma her diyene
Tamam abla.
İhtimal elbette var ama seni tanidiktan sonra sana aşık kalirmi orası muamma
Niye ben serefsiz miyim 😂
Ne alaka sen prenses ya
Aşk böyle basit bir şey değil belki hoşlanabilir ama aşık olamaz seni tanımıyor etmiyor
Ufak bi muhabbet geçti sadece onun disinds sadece beni izledi
Ask degil
Tuhaf
Oyle
Evlenecegim kadin bu dedim diyo😄
Tolga cevik numarasi bi kere işe yarar :D
Bilmiyorum herkese beni sordurmus sacimin rengiyle 😂😂
Amele
Öyle demiyelim
Cocuk yakisikli 😄
Bu amele olduğu gerçeğini değiştirmez ;d
Erkeklerin etkilendigi etmenler arasında dış görünüş büyük rol oynar olabilir
Cok konusmadim bile sadece beni izledi
Olabilir işte dedigim gibi
Hiç görmeyen bile aşık olabilir. Bu her zaman olan bir şey. Ne ilsiniz ne de sonsunuz...
ben bazen ilk gördüğüm bayana aşık oluyorum. sanada olurlar. ilk görüşte aşk böyle bir şey
Ben inanmıyorum ilk görüşte aşka falan ya bakıyorsa abazanlktandir ya da hoşuna gitmiştir anlik
Kişinin kişilik yapısına göre değişir bu
Biraz terso davranmistim arstis artis konusmadim cok o beni gördüğünde belki dövüş hoşuna gitti😂
Erkekler zor kızları severler ondan ilgisini çekmiş olabilirsin
İlk görüşte aşka inanan var mı gerçekten
Aska inanan var mı gercekten
Ben inanıyorum
Askin ya
Seni güzel seven olmamış ondan inanmıyorsun
Seven oldu cokta nankörlük yaptim iyi ki yapmisim pişman değilim
Aklın hala yapamadıklarında demi
Olabilir neden olmasın
Görmek lazım ne diyelim
Evet
Yani ilk görüşte aşk diye bir şey var