20 ‘li yaşlarımdan beri erkeklerle hep dalga geçip oynadım ve duygularını bana açışlarını izlerken içimden ne kadar zavallı olduklarını düşündüm. Zaten duygularını açtıkları anda da işim bitti. Hep en ulaşılmaz olanı elde edip arkadaşlarımla bu ulaşımazı düşürdüğüm durumu konuşup konuşup güler sohbet konusu ederdik. Büyüdüğümde de durum daha değişk biçimlere evrildi. Ve ben dalga geçmekten hiç vazgeçmedim. Bazen oynadığımı hisseder gibi olsalar bile öyle iyi oynuyordum ki pek çoğu bırakıp gidemedi.
Açıkçası ciddi davranıp oynamamaya kalktığımda kibirli olmaya başladıklarını gördüm ve hemen dalga geçip oynanmaları gerektiği sonucuna vardım. Onlar bir fino gibi oynanmayı seviyordu ve oynamazsanız hadlerini hiç bilmiyorlardı… Hakettikleri buydu.
Neden erkekler bu kadar zaaf sahibi ve güçsüz?
Erkekler neden kendileriyle oyuncak gibi oynanmasına müsaade eder?
Tebrikler çok güzel bir şey yapmış ve sana güvenen herkes ile dalga geçip eğlenmişsin...
Kadın erkek fark etmez. İnsanlar yakın oldukları ve sevdikleri kişilere açılırlar. Onlarla özelini paylaşıp acılarını ve mutluluklarını paylaşırlar. Bazen sadece dinlemelerini isterler bazense yardım isterler. Kadın ya da erkek oldukları için değil böyle insanlar oldukları için açılır güvenir ve öyle davranırlar. Senin gibi kişiler yüzünden de sürekli kalpleri kırılır ve umutlarını hayallerini kaybederler... Böyle devam et ne diyim...
Aferin iyi yapmışsın mı demeliyiz. Herkesin karakteri kendine. Erkekler buna müsade ediyorsa o onların sorunu. Sırf müsade ediyorlar diye senin onlarla oynayıp oynayıp sonra da iyi bir şey yapmış gibi bununla övünmen üstün bir hareket değil.
Vay bee kadına bak çok zeki, kurnaz, cin gibi falan derler ve buradan ego kasarım mantığı ve umudu ile paylaşılmış bir soru. Üzgünüm, o erkekler alay konusu olmayacak ama sen bu soru ile itici biri olacaksın. Byedameda06
Vay be! Onun için mi kendi foton yok? O neydi, 7 kocalı Hürmüz ve doktor efendi! Onların hiç birisiyle yatmadın öyle mi, yani sen onları kullanırken, hiç kullanılmadın öyle mi? Muhtemelen bu hesap, 15 yaşında bir çocuğun hesabı ki, o yaşta çok aklı başında genç kızlarımızı gördüm!
Güzel olan ne biliyor musun? Yanındakinin samimiyeti, tüm kavgalardan uzak kalmış ve kendinisini tamamen duygularına teslim etmiş biri! Biz ölümsüz değiliz ve hayatımızın kıymetini bilip, iyi yaşamamız gerek! Sevmek cidden çok güzel bir duygu!
Kimsenin samimi olduğu yok. Beni sevmenin ona verdiği hazdan, benim seksiliğimin ona verdiği hazdan, ona nefes gibi oluşumdan hayatına kattığım anlamdan faydalanıyordur. Beni benim için mi seviyor? Her seven başkasını kendisi için seviyor. Çirkin olsam aptal olsam yüzüme bile bakmaz.
Ben dediklerinin bazılarına katılmıyorum misal, sevgi gibi bir şeyi, bir kere engellememiz mümkün olmuyor…. kişi kedi için de sevmediğimden eminim, çünkü ben seven biriyim! Onu tam olarak neden sevdiğimi de bilmiyorum, fakat elimde olmayarak sevdiğimden eminim! Deli değilim ya, ne diye boşu boşuna acı çekeyim, herkes gibi hayatıma bakıp, çevremde bir sürü kadınlan zevkime olabilirken!
Bir sürü konuda sana katılmadığımı rahat söyleye bilirim!
Kim mutsuz olmak ister ki? Herkesin içinde gizli kalan bir tutku, ya da çok istediği, fakat mümkün olmadığı bildiğini düşünerek, dile bile getirtmeyini!
İçinde erkeklere karşı öfke var ama bunu bu şekilde atman ne sana fayda getirir ne de başkalarına bunun üzerine çalış kimse senim oyuncağın değil sen de kimsenin oyuncağı değilsin. Sağlıklı ilişki kurmak istiyorsan önce sağlıklı bir kişilik oluştur.
Yoo erkekleri çok severim ben nefretim yok 18 yaşında başladım bunu yapmaya o yaşta ne nefret edeceğim? Şakacı bir kişiliğim sadece. Ve çok talep edilince erkekler çok önemsiz hale gelmeye başladı zamanla dalga geçer hale geldim. Nefretim yok aksine ben hep onlarla olur muyum nefret etsem. Hayatım hiç onlarsız geçmedi.
Erkekler seni çok becerip kenrs bırakmış sanırım içinde bu yüzden erkeklere karşı öfke var kabullenememişlik var başka bir değişlede piskolojik sorunun var bu Kafa zihniyetle sen iki adım öne bile gidemezsin bence sen bir tedavi ol piskolojik sorunun olduğu çok açık çok net belli oluyor şuna eminin ki piskolojik sorunun olduğunu tek söyleyen ben değilimdir
Çünkü erkekler de sevilmek ve sevmek istiyor. Aşk duyguları bazı kadınlar tarafından istismar edildiği için veya emin olamadıkları için kadına oyuncak oluyorlar ki o mutlu oluyordur diye düşünüyorlar. Sevildiklerini düşünüyorlar oysa ki kullanılıyorlar. Bu yüzden aşk berbat bir şey
Kedinin eline yumağı verince bırakıp girmesi gibi😂 oyuncu ya ne bakıyorsun. Oyunun kendisi mevzu. herkes kendince en iyi seçimleri yapıyor. O an. Mutluluk peşinde
Çok üzüleceksin lakin üstte de belirttiğim üzere ulaşılmaz olan “üstün karakterleri” seçtim özellikle. Çünkü onlarla dalga geçip aşağılamak zevk veriyor bana. Zayıf karakteri ezmem ben ve muhatap olmam.
Üstün karakter dediğinin açılımı nedir bilmiyorum ama ciddiye alındığını fark eden birisi karşısındakine kibirli davranmaya başlıyorsa çiğdir o, olmamıştır. Zayıftır.
Çünkü kadınlara çok düşkün varlıklar olduğumuz için bizi azıcık ilgi gösteren kadına karşı eririz ve sonunda da o kadın istediğini yapar bizi topaç gibi oynar