İnternetten tanışınca böyle sitelerde ciddi düşünen kolay çıkmaz ama gerçek hayattada ortamım yok pek imkanım yok. Evlenenler nasıl nerden tanışıyor ya da tanıştı. Özellikle evlilerde cevaplarsa belki tavsiyeleride varsa sevinirim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılİnternetteki adamlarla zaten olmaz direk evlenmeyi düşünüyorsunuz buluşunca daha birbirinizi tanımadan en ideali yüz yüze görüşmektir bunun içinde ortam lazım bu ortamda üniversite ortamı oluyor ya da iş ortamında tanışacaksın ama çoğu evlenenlerin akrabalarının tanıdıklarıyla evleniyorlar sen evlenmeye karar ver akrabalarına ailene söyle bir sürü görücü çıkar sana
036 Yorumla
Soran+1 yılBen öyle birisi değilim kaç yıllık sevgilimle bille evlenmedim hatta o evlenmek istedi ısrarla hemen o yüzden ayrıldık. Ailem öyle kimseye gelip gitmez öyle bir imkanda yok
- +1 yıl
O zaman nasip kısmet diyeceksin bunlar düşünerek olacak işler değil hayatta bazı şeyler aslında bazı şeyler bile değil hayatın kendisi düşünülmemeli mesela sen böyle birisi değilim diyorsun ya yarının ne getireceği belli değil yarın bir bakmışsın birisi çıkmış karşına hemen onunla evlenmek istemişsin o yüzden hayata belki ile bakmayı öğrenmelisin belki diyeceksin hiç belli olmaz
Soran+1 yılOda varda yapım öyle ben neye güvenip hemen evlencem ben çok zamana bırakıp evlenirim ya da o kadar çok zamana bırakırımki evlenemem bence güvenmiyorum fazla insanlara kolay
- +1 yıl
Yaşanmamış hiç bir şey gerçek değildir her yaşayacağın olayda kendine güveneceksin kendine güvendiğin süre zarfı boyunca herkese güvenebilirsin rahat olmalısın acı çekmekten korkmamalısın düştüğün gibi kalkmasını bilmelisin yalnızlığı bilmelisin yalnızken ayakta kalmayı bileceksin
Soran+1 yılYanlızken ayakta kalmayı zaten biliyorum öylede yapıyorum mecbur acılarada alışıpım zaten ama kabullenemiyorum kullanılmayı emin olmalıyım öyle biy var ve üzülmesi çok insanı bitiriyor o yüzden bunu engellemek için birazda güvenemiyorum
- +1 yıl
Şunu bilmelisin ki hayatta hiç kimse kimseyi kullanamaz eğer ki sen kullanıp atarlar beni başıma şu bu gelir dersen o zaman hayatı ertelemiş olursun hayatta yaşanacaksa başına kötü bir durum ya da olay gelecekse bu zaten gelecektir kabullenme evresi ise öyle kolayca yapılabilecek bir evre değildir senin karakterin kişiliğin duruşun bunu gösterecektir zaman alacaktır belki kabullenişin ama her yaşadığın olay sana artı olarak dönecektir o yüzden rahat ol kullandım diyen adam kendini kandırır kendiyle kavga eder o yüzden için rahat olsun ve en önemlisi bu hayatta intikam peşinde koşma intikam almaya çalışma sen güçlü karakterli bir insansın olgunluğunla her şeyin üstesinden geleceksindir kendine güven kendinle barışık ol kendini sev o zaman herkese güveneceksin ve diken üstünde yaşmaktan kurtulacaksın
Soran+1 yılAynen öyle haklısın çoğu da ama intikamcı insan zaten değilim hiç sadece kırılıyorum ve dahada güvensiz oluyorum ve engelliyorum herşeyi hiç ilerleme olmayıp yanlız kalıyorum öyle yani
- +1 yıl
Kırıldıkça hayata daha çok sıkı sıkı sarılmalısın daha çok dik durmalısın yaptığın hataları gözden geçirip tekrar yaşamaya devam etmelisin şunu unutma onları yaşamasaydın bu gün bu aklına erişemezdin bu günkü tecrübelerin olmazdı o yüzden her zaman + bir yönü var her şeyin zaten herkese aşık olamayız ya da duygu besleyemeyiz aşık olduğun insan ya da hoşlandığın insan senin için özel birisi olmalı o yüzden vazgeçme sevmekten sevilmekten kısıtlama getirme kendine güvenin sarsılmasın hiç bir zaman senin derdin karşı tarafla olmamalı kendinle olmalı kendine güven karşı tarafa anca öyle güven sağlamış olacaksın her daim kendini yenile bilgiyle donat kendini böylelikle başaracaksın sen sen olmuş olacaksın bir bütün olmuş olacaksın ne eksik ne fazlasıyla
Soran+1 yılAynen öylede hatayı karşı taraf daha çok yapınca işte benim elimde olmuyor
- +1 yıl
Karşı tarafın problemi senin değil o yüzden kendinle her zaman meşgul ol
Soran+1 yılFark etmiyorki yine hep yanlız kalıyorum yani
- +1 yıl
Kendini geliştirmeye bak çektiğin acılar sana hep + olarak dönecektir bunlar oldu diye herkesi aynı kefeye koyma o zaman gerçek yalnız kalırsın herkese ön yargılı olursun ön yargılı olmak demek gerçek yalnızlığı sana gösterir o yüzden her zaman bu konuda olumlu ve pozitif ol geç olsun ama en iyisi olsun belki o kişiyle bir ömür boyu mutsuz olacaktın o yüzden bu yönden de bak eninde sonunda karşına çıkacaktır sadece ön yargılı olma herkesi aynı kefeye koyma yola devam et
Soran+1 yılAynen öylede bu var nerden bilcem doğru kişimi. Yanlış kişiyede doğru davranmak istemiyorum ama böylede doğru kişiye yanlış davranıp kaybetcem kesin
- +1 yıl
Doğru yanlış diye ayırt etme yaşanmışlıkların çektiğin acılar sana zaten bu olgunluğu bu ayırt etmeyi gösterecektir olduğun gibi davran zaten ilk aşk acısından sonraki çekeceğin aşk acıları o kadar çok etki etmeyecektir insan acının acısını yaşayamaz o yüzden birisi çıktıysa karşına nehirde ki akıntı gibi ol su ol ak git karşına ne çıkarsa onun şeklini al düşünerek hareket etme karşına çıktıkça yaşandıkça her şey olacağına varıyor hiç bir üzüntü kalıcı değil hiç bir insanda kalıcı değildir
Soran+1 yılBende maalesef öyle olmadı çektiklerim kimseye güvenme diyor doğru kişi bile olsa kimseye güvenmiyorum yanlışlarda iyi ama doğruda varsa kaybediyorum. Elimde değil sanki bazen güvenmemek ve adım atamama durumu o kadarki eminim yanıltcaklarından hep genelde hep düşündüğüm gibi çıkıyorda zaten ya da çıkmasa bile öyle görüyorum ve hissediyorum bende anlamadım
Soran+1 yılAma yazdıkların için çok teçekkür ederim böyle şeyleri herkesten duymuyorum
- +1 yıl
Ne demek rica ederim , karşındaki kişilere bir bak öncelikle karşındaki kişiler kimler insanlar insan oğlu 4/4 lük bir varlık değildir kusurları olan bir varlıktır en iyisi olan bile bir gün yanlış yapabilir ama çektiğimiz acılar ve o acıların bize getirdiği tranvalar bizi bir yerlere getirir ve götürür ben burada kendimden örnek vermek istiyorum ben kendime hep iyi insanım dedim ben iyiyim iyiyim olgunum karşımdaki insanın seviyesine düşmeyeceğim yardım severim yaşadığım bazı acıları içimde ağladım belli etmedim kimseye sonra bu acılar bir bir hayatımın belli noktalarında çıkmaya başladı çok iyilik yaptığım bir insanı hayatımdan def ettim ben yaptım bunu yani iyi olarak görünen kişi yaptı bunu yapabiliyoruz olabiliyor neden çünkü kusurlu varlıklarız o yüzden sende ne yaşadıysan geçmişindeki acılarda arkadaşlık flört dönemlerinde ne yaşadıysan ne gibi acılar çektiysen ve bu acılar sana ne gibi tranva yaşattıysa hepsiyle yüzleş ve onları bir bütün olarak kendine karakter edin bu dediklerim bir anda olmayacak belki 1 yıl sürebilir bende 1 yıl sürdü ama en sonunda herkesi gördüm ve kabullendim ve kimseden bir şey beklemez hale geldim kendi çektiğim acılardan bahsediyorum sende onları bulacaksın ve uzun bir süre sonra sende benim gibi kabullenmiş olacaksın kabullendikten sonra peki ne olacak? ara ara gelecek belki ama çok az kalacak içinde ve yoluna devam edecek o üzüntü zaten şu da bir gerçektir herkese aşık olamayız herkesi aynı duyguları besleyemeyiz aşık olduğumuz insan bizim için çok özel ve değerli birisi olmalı o yüzden her zaman bu fırsatlar çıkmaz karşımıza o yüzden sen kendine güven bir işe girdiğin zaman işten çıkarken de kendine güven karşına çıkacak olan insanlar da güven göreceksin olayların içindeyken bu kadar çok acı hissetmeyeceksin
Soran+1 yılBende yüzleştikten sonra güvenemez oldum işte maalesef. Kimseye güvenmeyip uzak duruyorum ilerleyemiyorum ve doğru kişi varsa tabiki ondada böyle tepki verip kaybetmek istemiyorum
- +1 yıl
Demek ki tam anlamıyla yüzleşmemişsin yüzleşip kabulleneceksin o yaşadıklarını bu kabullenme süreci insanı yoruyor dediğim gibi herkese aşık olamayız bu duygular çook özel duygulardır ve aşkın temelinde acı çekmek vardır temeli acı olan bir şey sana olgunluk katacaktır o yüzden her yaşadığını kabullen keşke yaşamasaydım deme enerjini gücünü kabullenmeye harca böylelikle güçlü bir karaktere sahip olacaksın
Soran+1 yıl10 yıldır en az tek arkadaşım bile yok zaten yeterince yüzleştim bence ve kabullendim. Tamda o yüzden akıllandım güvenmiyorum kimseye herkesten uzak duruyorum ama yanlızım mutsuzum ve doğru kişiler varsa onları kaybetmek istemiyorum ve onları bulup onlarda farklı olmak istiyorum
- +1 yıl
Herkes yalnız bundan emin olabilirsin senin kendine güvenin olması lazım kendine güvenirsen herkese güvenirsin herkesten uzak olmamalısın uzak olma nedenin işte bu yaşadığın travmalar yukarıda yazdığım gibi hayatta yaşadığımız travmalar bizi bir yerlere getirir bu travmaları atlatmadığımız sürece böyle kendimizi kapalı bir kutuya hapsederiz doğru insanları bulabilmen için kendini bu kutudan çıkarıp yakınlaşmalısın kendini sıkmamalısın kendini özgür bırakmalısın acı çekeceksen çekeceksin sevineceksen sevineceksin düştüğünde kalkmasını da bileceksin hayatı sevmelisin hayat bilinçli bir varlık değildir hayat hep inişli çıkışlıdır o yüzden yaşamayı sev kendini sev yaşadığın olayları sev hayatta yaşarken o olayı istemsizce yaşarız bilemeyiz sonuçların ne getireceğini her bir üzüntü mutluluğu getirir düpedüz bir hayatın içindeki mutluluklar gerçek mutluluklar değildir.
Soran+1 yılKolay değil ve bence yinede yanlız mutlu olunulmuyor
- +1 yıl
Kolay değil zaten zaman vermen lazım kendine ben 1 yıla yakın atlattım herkes farklı yaşıyor bu devreyi sende bu enerjini yukarıda yazdıklarıma harcamalısın eninde sonunda başaracaksın yalnızken mutlu olunur nasıl olunur kendine yetmeyi öğrendiğin zaman birilerini aramama durumuna geldiğin zaman yalnızken de mutlu olacaksındır bende yalnızlık durumunu kabullenemedim ama kendine zaman tanırsan her şey olacağına varacaktır.
Soran+1 yılDenedim bende bir sürelik oldu sadece devamlı olmuyor ve bende 10 yıldan fazla hala böyleyse daha olcak iş değil bence. Herkestede farklı atlatır bence ben sanırım farklı atlatabiliyorum ya da hiç
- +1 yıl
10 yıldan beri böyleysen iç dünyanda büyük yıkımlar vardır demektir sadece flört değil ailesel akrabalar olarak da canını yakanlar olmuş demektir ailesel problemlerin var mı? ya da çevrende seni sürekli aşağılayan ezen insanlar var mı?
Soran+1 yılKendimede fazlasıyla yetiyorum herşeyimi yaparım kendim hiç kimseye ihtiyaç duymadan ama konu mutlu olmaya gelirse yanlız mutlu olamıyorum
- +1 yıl
Mutluluk bir sonuçtur bunu unutma bir şeylere elde ettikten sonra mutluluğa elde edersin ev araba ya da çok istediğin bir eşya bunlar gelip geçici mutluluklardır senin kendi içinde bir bütün olarak kendinle birlikte olduğun bir mutluluğa ihtiyacın var yani geçici olmayan mutluluklara ihtiyacın var yoksa diğer türlü geçici mutluluklarla kendini mutlu edersen mutlu olamazsın mutsuzluklar içinde olursun o yüzden kendini bir bütün olarak kabullen ve kendi içindeki mutluluklarla mutlu ol dünyayı hayatı sev kendini sev bir başka mutluluğa aramayacaksın senin mutluluğun sonuç olmamalı senin mutluluğun kendi içinde var olmalı
Soran+1 yılAynen öyleydi bende ciddi sorunlar maalesef oldu. Aileselde başkada hepsi yani. Büyük zararlar gördüm ve hep yanlızdım hiç bir zaman sevgi hiç bir şey görmedim o yüzdende kimseye güvenemiyorum. Terapide gerekti ben okuyamaz/ çalışamaz hale gelmiştim panik ayak felan geçirdim yıllardır terapi derken bşy değişmedi ilaçlar fazla zarar verdi sonra ben herşeyi bıraktım bu yol doğru yol değil diye kendim kendimi bir çeşit toparladım az şimdi çalışıyorum çok şükür ama işte herşeyin etkisi var kendimi kilitledim ve yanlızım tamamen ve çok mutsuzum bu durumdan dolayı yanlızlığı yenmek istiyorum başaramıyorum
Soran+1 yılAynen öyle bencede bende kalıcı mutluluk istiyorum eşyalar felan değil ama benim için bu mutluluk bir kişi oluyor arkadaş ne olsun fatk etmez kendimde mutluluk bulamıyorum
- +1 yıl
Anladım senin durumun psikiyatrik bir durum psikolog sadece insanın düşüncelerini terapi eder senin durumun psikiyatrik bir durum yani senin ilaç kullanman lazım belli bir süre bazı insanlar zehirli düşüncelerle kendini yer bitirir ama bu o kişinin psikolojisinin altında yattığı bazı travmatik olaylar atlatamıyor o kişi psikolog da gerekli bilgilerle o kişiye tedavi ediyor. Mutluluk kişi olursa da geçici bir mutluluk oluyor o insanın yanında olduğu sürece sen mutusun o insan gittikten sonra sen yine aynı sen olacaksın o yüzden ne kişi aramalısın nede eşya ile mutlu olmalısın sen bir bütün olarak kendinle mutlu olmaya çalışmalısın bunu da sen birtakım sorunlarını çözdükten sonra hayatına empoze edeceğine inanıyorum
Soran+1 yılAynen öylede bana göre tedavide kalmadi ilaç belki 10 çeşit denedim hep ağır yan etkiler ilaç değiştirmek zorunda kaldılar olmadı ilaçsız çok daha iyiyim. Diğer tedavide fazla yok olsada hiç açılamıyorum zaten ve 1 kez ters tepki alırsam o kişiye tamamen susup iyi iyi diyip geçiyorum oda ayrı bir sorun işte
- +1 yıl
O bende de var yani kişi benim için değerli değilse bana yapılan yanlışlık varsa ve haksızlık varsa kişiyle orada hemen anında irtibatı kesebiliyorum ve önüme bakıyorum tabi bu ilk tepkide değil böyle peş peşe yapılırsa oluyor o zaman sen kendini geliştir psikolojik açıdan Beyhan Budak izleyebilirsin veya onun kitaplarını okuyabilirsin
Soran+1 yılBende öyle ama bazen anında bile oluyor konuya bağlı fazla kişisel bir şey denilirse daha hiç gitmem oraya mesela. Evet bşyler yapmam lazım sağol bakarım belki faydası olur
- +1 yıl
Rica ederim ne demek çok yardımcı olacaktır size Beyhan Budak yazdığı kitapların adlarını söylüyorum Kendine Iyi Davran Güzel Insan Mutluluğu Kaybettiğin Yerde Arama Kendine Iyi Davran Güzel Insan hepsini al ve oku çok şey kazanacaksın YouTube dan da Beyhan Budak ın videolarını izleyebilirsin
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica Ederim
En İyi Cevaplar
+1 yılİş ortamında, okul ortamında, kurs ortamında bulunur. Uzun zamandır tanıdığın biriyle olur. Yeni tanıştığınla da olur ancak yeni tanıştığın kişinin nasıl biri olduğunu nasıl bilemezsen, bu sanalda tanıştığın insanların da nasıl biri olduğunu bilemezsin.
Dikkatli olursan mutlaka birilerini bulursun ama aşk ve sevgi böyle bulunmaz. Bir anda gelir. Manyak eder insanı. :)
03 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef benim hayatım böyle işten eve evden işe. İştekilerde yaşıtlarım değil annem babam yaşımda hep o yüzden orada az konuşmayla kalıp arkadaşlık felan olmuyor yani. İnternette çok denedim hep tuhaf insanlar genelde güvenemiyorum bende bilemedim napcam zor cidden
- +1 yıl
İnsanlar çekinir oldu artık hoş bulduklarına açılmaya. Maalesef zor. Herkes hoş karşılanmıyor çünkü.
Soran+1 yılAynen öyle
+1 yılÇok kasmadan yaşamak lazım zaten ciddi insanların az çok nerelerde takıldığı he yaptığı bellidir. Sen de onlara uyacaksın. En önemlisi de çevrende gözüne kestirdiğin varsa kanka olarak değil sadece normal arkadaş olarak konuş en başta ismiyle hitap et falan. Sonrası senin maharetin
01 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef bilmiyorum işte nerde bulunduklarını ve ilk adım atan birisi hiç olmadım arkadaşlıktada
+1 yılHatayı zaten bi amaç için tanışmakta yapıyorsunuz. Bir insanla aranızdaki enerji ciddiyete götürüyorsa zaten olur o. Ne insanlar var öylesin tanışıp ciddiyete giden.
07 Yorumla
Soran+1 yılTamamda sonuç yoksa tanışmayada gerek yokki boş zaman kaybı boş bağlanma. Tamam süre gerekir ama düşünce önemli bence
- +1 yıl
Siz gelecekte garanti istiyorsunuz da öyle bi şey mümkün değil yani hayatta hiçbir şeyin garantisi yok. Sizinki esra erol mantığı paravanı açalım kapatalım olayına gelmiş.
Soran+1 yılO mümkün değil ama ciddi düşünen birimi değilmi o önemli ciddi düşünmeyen biriyle rastgele deneyemeyiz belki olur dye insanlar değişmez olduğu gibi kalır o yüzden baştan önemli bazı şeyler
- +1 yıl
Benim size anlatmaya çalıştığım şey ciddiyeti adayların birbirine verebilmesi. Yani önceden belirlenebilcek bir şey değil bu gerçekten samimi bir ilişkiden bahsediyorsak tabii ki.
Soran+1 yılAma tanımadan ilerlemem işte ve tanısamda güvenmiyorum vardır bşy sadece öyle geliyordur ya da iyi rol oynuyordur gibi geliyor az yok öyleleri
- +1 yıl
E hayatın kendisi bu zaten kimse geleceği bilmiyor ki elbette de temkinli olacağız ama hayatta risk her zaman var ki mutluluk da hüzün de bunun sonucunda oluyor
Soran+1 yılAynen öyle maalesef ama doğru kişi nasıl anlaşılır onuda bazen bilmiyorum
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
19Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiliyomusun artık bnde saldım aramayı bıtaktım hajansn nasip gerçekten nasip ama. Ben ben hastanede çalışıyrojm hergün en az 100 tane insanla etkileşim halindeyim 1 kişi bile olmaz mı yaaa olmuyo olmuyunca gerçektwn olmuyo. Bak olduda ben istenedim değil baya baya hiç bakan eden konuşmak isteyen hatta benimde aaa şu hoş biri konuşmak isterim dediğim kimse bile olmadı. Vaktimiz gelmedi sanırım anlamadım ama insan bi sinir olmuyoda değil hahahaja herkes 10 tane sevgili değişti ben hâla aynı 🤷♀️
13 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle aynı durum. Vakit desende 30a çok bşy kalmadı bende yani şimdi vakit değilse daha vaktide pek kalmadı aslında o kadar çokta ama hiçmi denk gelmez düzgün birisi bende anlamadım
Cevap sahibi+1 yılBi arkadaşım şey demişti dua ederken şöyle dermiş. Allahım içimdeki şu kıpırtı heyecan sevme sevilme isteği heyacanı geçmeden vakitlice sen bana da hayırlı evliliği nasip et dermiş. O kadar haklı ki yaş geçince insan sevmek eğlenmek içim değil hayatın gereklişiği olarak görüğü evliliği. Allahum tez vakitte seveceğimiz biri ile nasip etsin inaşşallah sanada banada.
Soran+1 yılAynen öyle bende öyle buluyorum. Yakın yıllarda evlendik evlendik başka hiç olmayacak o iş bence. Olsada daha istemicem öyle duygularım ve isteğim kalmayacak şimdiden azalıyor
selam cıddı dusunulmesı ıcın ılla tanıstırılmak ya da arkadas tavsıyesı olmaz bunlar oldu dıe cıddı olucak dıe kaıdede yok. gayette sıtelerdende bırılerını tanıyabılırsın arkadas ya da body olan ılıskı bır bakmıssın cıddıye donmus.. kısmet ben burdayım demez
00 Yorumlaİnternette birini bulmak, el değmemiş bir kızı bulmak kadar zor, el değmemiş demek illa yatmamış olacak değil, tamamen temiz
010 Yorumla
Soran+1 yılBaşka nasıl oluyor gerçek hayatya?
Soran+1 yılAynen bende öyle geçmişi kabul edemediğimden bağ kopsun istedim hep hiçte başka denk gelmiyor kolay
Soran+1 yılBelli olmuyor beğenende çıkar illaki bence
Soran+1 yılGümüşhaneli neden?
Soran+1 yılYorumlardada söyledim ayrılma nedenini ben hızlı güvenip ilerleyemiyorum güven sorunum var. O kişide evlenmekte acelesi vardı ve ben adım atamayınca yeterince benim arkamda olup destek olmak yerine beni suçlamayı seçti bende gittim. Sağolun
Aşk İlişkileri konusunda 495 cevap paylaştı. Bunu ben de merak ediyorum, birisi bilgilendirsin.
012 Yorumla
Soran+1 yılBence erkeklerde anlamak daha zor ciddi düşünüyorum rolleri yapanda maalesef çok olabiliyor çünkü
Soran+1 yılHayır olgun yaştada çok var maalesef çünkü evlenmeden amaçlarına ulaşmak istiyorlar niyetleri başka maalesef
Soran+1 yılAynen o olabilir onu anlatımda evlilik sürecini hızlandırma niyetide yok hiç göremiyorum her şey hemen olcak genelde sonra daha neye evlencenki yani
Soran+1 yılFazla acelesi vardı evlenelim diye. Bende daha adım atcak kadar tanıyıp tanıyamadığıma emin değildim yeterince yıllar geçmesine rağmen (güven sorunum var) ve fazla zorlanıyordum adım atmakta oda yeterince arkamda değildi gibi buldum ya da beklentim çoktu bilmiyorum sonrada beni hep suçlayınca yardım etceğine yok bizden sonra tanışanlar evlendi sen hiç bşy yapma felan bende bıraktım herşeyi
Soran+1 yılFazlada uzatamam yaş fazlalaşıyor hiç evlenemem yoksa ama 1 yıl felan tanışmadan evliliğe kadar bir süre en azından yinede bence olmalı. Ve akıllandım biraz artık ama güven sorunumu yenebilcekmiyim evlenebilcek kadar yinede bazen bilemiyorum
Soran+1 yılSağol gerçekten
+1 yılhiçbir erkek en az 4-5 ay flört etmeden ciddi aşamaya geçmez
019 Yorumla
Soran+1 yılO zaman kalırlar öyle bekar
- +1 yıl
sizin gibi evlenme takıntımız yok
Soran+1 yılOlmasın bakalım
- +1 yıl
sen emek göstermeden erkeği etkilemeden hazır gelsin istemeye devam ettikçe bekar kalan yine sen olursun yavrum
Soran+1 yılHazır gelsin diyen yok zaten
- +1 yıl
erkeğin seni ölçüp tartması neden zoruna gidiyor
Soran+1 yılEvlenmeden öyle şeyler düşünmüyorum çünkü
- +1 yıl
o zaman görücüye çık sen
Soran+1 yılOna bile imkan yokki
- +1 yıl
tatminkar değilsin sen evlenme zaten :D
Soran+1 yılBen gerçekten sevip, ciddi düşünüp evliliği bekleyecek kişi için yapmayacağım yoktur ama öyle adammı kaldıda evlenmedik
- +1 yıl
erkek cinsi senin hayalindeki gibi değil hayal dünyasından çık
Soran+1 yılNasıl peki?
- +1 yıl
seninle evlenmeyi "bekleyen" adam aslında seni beklemiyor arada gördüğü kadınlarla o süreci geçiyor o yüzden hayatındaki erkek kimse kadına aç bırakmayacaksın onu
Soran+1 yılEvet çok öyleler aynı anda başka kadın lafta ciddi düşündü ve çok beğendi ben inanmıyorum bence seven yapamaz bunu başkasına bakamaz kolay. En azından dile getirir o kadarda zorlanıyorsa
- +1 yıl
evet seven yapmaz ama sen adamın gönlüne girmiyosun sevilmeyi bekliyorsun
Soran+1 yılBilemedimki napcam peki yani
- +1 yıl
kadın erkek ilişkisi halat çekme yarışına benzer erkek kadını cinselliğe kadın erkeği ilişkiye çekmeye çalışır erkeği ilişkiye çekmeye çalışacaksın bunu doğru bir şekilde yaparsan istediğin ilişkiye ulaşırsın
Soran+1 yılÇok denedim ama erkekler zor illaki ilişkide olsa diğerinide şart koşuyorlar genelde bende bunu yapamıyorum
+1 yılReel olmali her sey.
Kaldiki trde cepte bilinme olayi unludur kizlarda o yuzden bosvern dhdbdb01 Yorumla
Soran+1 yılÖylesi daha iyi zatende gerçek hayatta nasıl oraya kadar ilerliyprlar nasıl tanışılıyor fikrim yok
+1 yılSosyal çevreden diyeceğimde eskisi gibi kimse evlilik düşünmüyor.
03 Yorumla
Soran+1 yılAynen tam olarakta sorun bu bence
- +1 yıl
İşin garip yanı düzgün biriyle karşılaşsan o sana düzgün davranıyor sende ona bu sefer açılanda olmuyor böyle kısır döngü.
Soran+1 yılOda vardır
- Aşk İlişkileri konusunda 29,5b cevap paylaştı.
+1 yılciddi düşünüyoruzda noluyor sanki. hemen bi havalar egolar insan begenmemeler. bende kızların böyle laflarına inanmıyorum. özelde hep foyabnız cıkıyor
06 Yorumla
Soran+1 yılÖylesini bulursam havalanırsam beğenmezsem öyle yaparsam beni gerekirse gitsin aldatsın. Ben ciddi düşünen kişi için yapmayacağım yok
- +1 yıl
onunla ilişkiye başlamadığın biri zaten seni aldatsa ne işe yarar. bak kaç kızla kaç kere ciddi düşündüm türlü bahanelerle reddedildim. ama sorsan onlara aynı senin dediğini derler
Soran+1 yılO zaman öylesini bulup öyle şekilde davranırsam ömür boyu yanlız kalayım. Bendede benzeri erkeklerle oldu. Birde erkeklerde maalesef bunu çok gördüm genelde ciddiymiş rolü oynayıp aslında değillerdi kaç kızla yazarken felan yakaladım o yüzden güvenemiyorum artık kolay
- +1 yıl
iyi o zaman istemeye geliriz seni :D
Soran+1 yılHahah😂
- +1 yıl
Konum at 🤣
sosyal değilsen internetten bulcaksın canm başka çaren yok gel ben ayarlym :P
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenimde gerçek hayatta hiç ortamım kalmadı. İş ortamında da yok.
İnternete sardım artık. Bulursam ne âlâ.
00 YorumlaNerden tanıştığının bir önemi yok önemli olan insan olması
05 Yorumla
Soran+1 yılİnsan denk gelse keşke
Soran+1 yılBende aynı durumdayım arkadaş bile yok herkesle bağımı kestim. İnsan sıkılmıyor değil bazen 1-2 kişi olsun diyor ama olmayınca olmuyor yanlış kişilerle olmaktansa böyle
Soran+1 yılAynen maalesef öyle
+1 yılAbimle tanıştırmak isterim seni :) nerde yaşıyorsun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. Taktik alayım bende 😂
021 Yorumla
Soran+1 yılKendim alamadım😂
Soran+1 yılOlamayanlar napsın?😂 bence öyle diyince işte öyle yanlız kalınıyor ben öyle gördüm maalesef
Soran+1 yılAynen bu gidişle hepimiz yanlız kalcaz zaten 😂
Soran+1 yılO zaman yanlızlığa devam artık hepimiz😂
Soran+1 yılYanlız değilsinki merak etme çok daha var😂
Soran+1 yılO zaman gel beraber ağlayalım😂
Soran+1 yılGözde yaşta kalmadıkı😂
Soran+1 yılBende dökemedim bayadır kalmadı daha göz yaşı😂
Soran+1 yılHayat diyorum 😂
Soran+1 yılDaha kötü olcak ama 1 yal daha fazlalaşcak sadece daha kötü olabilir 😂 sağol ama
Soran+1 yılOldu bile o kadar kişyşe yazarak tanıştım 1 tanede çıkmazmı ya düzgün maalesef. Artık yanlızlığı sevcez mecbur napalım
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. burada bulunmaz onu biliyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen
+1 yılneden bulunmaısn o kısıye baglı nete degıl
02 Yorumla
Soran+1 yılBence mucize
- +1 yıl
yannı bırazda karlsılıklı anlayıs
+1 yılburada evlenecek kız arayan çok şimdi damlarlar
04 Yorumla
Soran+1 yılBurdan istemiyorum zaten :) sadece bilgi edinip uygulamak amacım
- +1 yıl
Ciddi düşünen kolay çıkmaz demişsiniz o yüzden dedim :) Allah gönlünüze göre versin
Soran+1 yılO yüzden bende böyle durumlarda başka ne yapılabilir diye bilgi edinmek istedim
Soran+1 yılSağol Allah hepimizin gönlüne göre versin
+1 yılBen ciddi düşünebilen bir erkeğim 🤭
00 Yorumla
+1 yılYedim hepsini kalmadı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. İnternette de bulursun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. yine birilerinin evlenme perileri gelmiş
03 Yorumla
Soran+1 yılMerak etme burdan aramıyoruz başkaları gibi ben ciddi bşy istiyorum
Soran+1 yılZaten herkesle evlenmek isteyen kim seçici olmak lazım. Sorunlu olan kim söylimmi evlenmeyi düşünmeyip kızlar peşinde o kadar koşcak kadar kendini düşürmüş insanlar
- Aşk İlişkileri konusunda 16,4b cevap paylaştı.
+1 yılNerde o eski facebook
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılburada
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl1 geceliğine ciddi düşünüyorlar artık.
01 Yorumla
Soran+1 yılOlmaz olsun öyleleri
+1 yılGörücü
00 Yorumla
Devamını Gör(9)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?