Bir çok sebepten dolayı ayrıldık ve o hakaret ederek ayrıldı benden de engelledi. Ona bir şey sormak istemiyorum ama onu çok merak ediyorum şu an çok kötü bir piskolojide ve ben ona yük olmuşum öyle söylemişti. Ama merak ediyorum acaba hiç bir daha bir şey yazar mı sorar mı öfkesi geçer mi veya sağlıklı düşündüğünde aklına gelir miyim?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Seviyorsa illa gelirsin aklına da zaman geçtikçe azalıyor duygular
🥺
Ama aynı zamanda öfke azalır ve bilmiyorum mesela hakaret etti anneme bile hani bunun pişmanlığını yaşar mı acaba ne biliyim bir özür diler mi mesela
Anlık öfkeyle etmiştir mesela kendimden örnek vereyim çok çabuk parlarim ama sonra üzülürüm gecmiste yasanmis olumsuz durumlar vs. de geliyor aklima ister istemez beynin savunma mekanizması ile mi alakalı bilmiyorum bu şekilde dışa vuruyor erkek arkadaşının karakterine de nasıl biri?
Düz bir insanım yani motivasyonu düştüğünde ben asla yükseltemiyordum çünkü zaten ona uzağım fiziksel olarak, hayatı zor geçen biri maddi anlamda manevi anlamda da öyle. Çok duygularından bahsetmeyi sevmiyor, bu şekilde. Ama beni çok üzmüşlüğü var yani ben de çok duygusal bir insanım zaten.
Tabi ben de illaki onu üzmüşümdür ama çok duygusal bir insan değil veya bana yansıtmıyor bilmiyorum.
Bu aralarda babasının sağlık sorunlarıyla uğraşıyor , ona en ufak bir şey sorduğunda parlıyordu ama uzaktan başka bir şey yapamıyordum.
Ben de çok duygusalimdir ama disariya yansitamam zayif erkek gördükleri zaman daha da eziyorlar bildiğin gibi aklına gelirsin emin o kadar yaşanmışliginiz var bir de
düz bir insan*
bakalım ne hissettiğimi bile bilmiyorum
Seviyorsun bence ama araya zaman girince soğumuş gibisin bir de birbirinize çok alistiysaniz
yeni oldu, seviyorum ama olmaması daha iyi onu da biliyorum. sadece kopamıyorum. böyle işte.
anneme hakaret etti 🥺 ne alakaysa..
genelde vazgeçemeyen ben oluyordum, o annesini de küçük yaşta kaybettiği için hayatından insanlar eksilse bile fark etmiyor pek
Biraz vicdan da yapmissin iyi birisin belli cok takma annene de ciddi düşünerek küfür ettiğini sanmıyorum refleks gibi bir şey olmuş o küfürler sinirlenince ister istemez söyleniyor o sözler he bu mazeret olabilir mi olamaz ama herkesin zayif bir tarafı oluyor en azından benim zayifligim bu
vicdan yapıyorumda, geçti galiba bu defa. yorumların için teşekkür ederim bu arada.
zamana bıraktık, görücez neler olucak. bakalım yazıcak mı
Rica ederim faydam olduysa
Ben asla geçmem özellikle hakaret vs varsa canı cehenneme
haklısın aslında ama ben işte kıyamıyorum, çünkü sorunları olduğunu biliyorum ama işte hakaret etmeye gerek var mı orası da tabii ki ayrı bir mesele
Sorunları var diye hıncını senden mi alacak? Herkesin sorunları var ve kimse muhattabı olmadığı sorunun ceremesini çekmek zorunda değil.
haklısın ben kötü niyetle hiçbir şey yapmadım ama demekki aynı frekanslarda değildi ki benim yaptığım şeyler onun gözüne batmış
Ya maddi sorunları var bir de babasının ölme riski çok büyük
Bu devirde kimin maddi sorunu yokki ve kimin yakınının ölme ihtimali yok? Sırf onu haklamak için bahane uyduruyorsun sadece seni kırmak istedi ve kırdı. Bir gün döner ve bahanesi sorunlarım vardı olur tüm erkeklerin yaptığı gibi.
haklısın 🥺
Maalesef
Engellemiş
Bi ulaşsam her şey düzelcek
Ya istersen her türlü ulaşırsın ki
Nasıl
Her yerden engelliyim
Ne bileyim bir mail adresi olur banka hesabı olur
Yok işte maalesef
Sen benim adıma mesaj atar mısın
Oldu 2 yıldır haber Yok
Birden mi kesildi irtibatınız yani mesela bir engelle mi